
ترجمه مقاله فرآوری مواد غذایی و محصولات واکنش میلارد - نشریه هینداوی
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2015
صفحات انگلیسی:
7
صفحات فارسی:
11

ترجمه مقاله اثر افزودن مکمل فیتاز میکروبی روی جوجه های گوشتی تغذیه شده از رژیم غذایی فسفات دی کلسیم پایین
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2018
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
9

ترجمه مقاله تخلیص و خواص فیتاز خارج سلولی از باسیلوس سوبتیلیس sp. KHU-10 - نشریه اشپرینگر
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2001
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
12

ترجمه مقاله بهینه سازی تولید فیتاز خارج سلولی از باسیلوس amyloliquefaciens PFB-02
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
0
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
11

ترجمه مقاله بهینه سازی تولید فیتاز توسط جدایه جدید Bacillus sp. سوش EBD 9-1
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2015
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
10

ترجمه مقاله فیتاز از باکتری Weissella halotolerans - نشریه تیلور و فرانسیس
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2017
صفحات انگلیسی:
12
صفحات فارسی:
16

ترجمه مقاله اثر کادمیوم بر روی جذب و انتقال عناصر غذایی در پیازچه خوراکی - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2016
صفحات انگلیسی:
10
صفحات فارسی:
20

ترجمه مقاله استفاده از روش های مختلف برای آزمایش فعالیت آنتی اکسیدانی روغن اساسی پونه کوهی - نشریه الزویر
- مبلغ: ۳۰,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2004
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
17

ترجمه مقاله مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی - SemanticScholar
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2013
صفحات انگلیسی:
4
صفحات فارسی:
7

ترجمه مقاله اثرات ویسکوزیته و دما بر روی ویژگی های کف شیر کامل تغلیظ شده
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
0
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
12

ترجمه مقاله خواص دی الکتریک روغن های خوراکی و اسید های چرب - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2008
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
16

ترجمه مقاله پیشرفت در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهی - نشریه تیلور و فرانسیس
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2015
صفحات انگلیسی:
15
صفحات فارسی:
18

ترجمه مقاله مدیریت ایمنی غذا، نقش آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2006
صفحات انگلیسی:
20
صفحات فارسی:
15

ترجمه مقاله مدلی برای ارتباط کیفیت حسی در زنجیره فرآوری غذای دریایی - نشریه تیلور و فرانسیس
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2010
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
10

ترجمه مقاله مقاومت کلی فاژهای پاتوژن غذا زاد به افزودنی های به کار برده شده در تولید مواد غذایی - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2016
صفحات انگلیسی:
5
صفحات فارسی:
11

ترجمه مقاله قابلیت ردیابی غذا های دریایی در ایالات متحده - نشریه وایلی
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2005
صفحات انگلیسی:
7
صفحات فارسی:
15

ترجمه مقاله ارزیابی زیست پذیری باکتری های لاکتیک اسید آزاد و انکپسوله با مدل معدی روده ای in vitro - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2016
صفحات انگلیسی:
22
صفحات فارسی:
20

ترجمه مقاله روش های بیوتکنولوژی جدید در باکتریوسین - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2013
صفحات انگلیسی:
9
صفحات فارسی:
17

ترجمه مقاله منبسط کنندگان کره کاکائو مقاوم به حرارت از چربی های Mahua Madhuca و کاکوم
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
1999
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
15

ترجمه مقاله آنتی اکسیدان ها در میوه ها و سبزیجات - نشریه وایلی
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2001
صفحات انگلیسی:
23
صفحات فارسی:
33