تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله قابلیت ردیابی غذا های دریایی در ایالات متحده – نشریه وایلی

عنوان فارسی: قابلیت ردیابی غذا های دریایی در ایالات متحده: روند های فعلی، طراحی سیستم و کاربرد های بالقوه
عنوان انگلیسی: Seafood Traceability in the United States: Current Trends, System Design, and Potential Applications
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 7 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 15
سال انتشار : 2005 نشریه : وایلی - Wiley
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : F938 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 370.19Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی
مجله: بررسی های جامع در علوم غذایی و سلامت مواد غذایی - COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY
ترجمه این مقاله به صورت خلاصه و با کیفیت متوسط انجام شده است. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

مسائل رو به رشد امنیت غذایی

قانون

قانون عمومی مواد غذایی 178/2002 ماده 18

قانون بیوتروریسم و پاسخ 2002 امریکا

قابلیت ردیابی

مفاهیم قابلیت ردیابی

جمع بندی

نمونه متن انگلیسی

ABTRACT

Increasing globalization of our food supply combined with recent outbreaks of foodborne disease has heightened concerns over food safety issues around the globe. In response to these growing concerns, both by government and consumers, many nations are looking at food traceability as a means to restore confidence in the food supply and limit damages incurred by the sale and distribution of unsafe products. Traceability, which allows for the tracking of food products through all steps of production, distribution, and sales, can provide information on the nature, of food products through all steps of production, distribution, and sales, can provide information on the nature, origin, and quality of a product; allowing consumers to make more informed purchasing decisions while providing the mechanisms for quick and thorough product recall procedures. Implementing traceability systems will require improved vertical integration between entities and the development of standards for the collection and dissemination of traceability data. Fortunately, rapid advances in information technology have made it possible to implement traceability systems within the food industry. This review will explore the current trends toward traceability in the U.S. seafood industry. Current legislation, both here and abroad, and its effects on the seafood industry will be explored, and the design of a traceability system will be discussed. design of a traceability system will be discussed.

نمونه متن ترجمه

چکیده

افزایش جهانی شدن عرضه غذای ما همراه با شیوع بیماری های نشای از غذا موجب افزایش نگرانی هایی در زمینه مسائل امنیت غذایی در سرتاسر دنیا شده است. در پاسخ به این نگرانی های روز افزون، هم توسط دولت و هم توسط مصرف کننده ها، بسیاری از کشور ها، ردیابی غذا را به عنوان وسیله و روشی برای احیای اطمینان به عرضه غذا و محدود سازی آسیب ها و خسارت های ایجاد شده با فروش و توزیع محصولات غیر ایمن در نظر می گیرند/ رد یابی که امکان پایش محصولات غذایی را در سرتاسر مراحل تولید، توزیع و فروش در اختیار می گذارد می تواند اطلاعاتی را در خصوص ماهیت، مبدا و کیفیت یک محصول فراهم کند و به این ترتیب مصرف کننده ها می توانند تصمیمات خرید آگاهانه تری را اتخاذ کنند ضمن این که مکانیسم هایی برای دست یابی به روش های پایش سریع و جامع وجود دارد. اجرا و پیاده سازی سیستم های ردیابی مستلزم بهبود تلفیق و ادغام عمودی بین نهاد ها و توسعه استاندارد هایی برای جمع آوری و انتشار داده های رد یابی است. خوش بختانه، پیشرفت های سریع در فناوری اطلاعات امکان پیاده سازی سیستم های ردیابی را در صنعت می دهد. این مقاله به بررسی پیشرفت روند فعلی در زمینه قابلیت رد یابی در صنعت غذا های دریایی ایالت متحده می پردازد. قانون فعلی چه داخلی و چه خارجی، و اثرات آن بر صنعت غذای دریایی کشف می شود و طراحی یک سیستم ردیابی بحث می شود.