ترجمه مقاله مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی - SemanticScholar

ترجمه مقاله مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی - SemanticScholar
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مروری بر فرآورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی: مزایا، خطرات، ایمنی سلامت و قوانین مربوطه
عنوان انگلیسی
An overview of genetically modified food products: Benefits, risks, health safety and related regulations
صفحات مقاله فارسی
7
صفحات مقاله انگلیسی
4
سال انتشار
2013
نشریه
Semantic Scholar
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
F946
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی و بیوتکنولوژی
گرایش های مرتبط با این مقاله
کنترل کیفی و بهداشت، بیوتکنولوژی میکروبی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
مجله
مجله تحقیقات بین المللی علوم کاربردی و علوم پایه - International Research Journal of Applied and Basic Sciences
دانشگاه
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران
کلمات کلیدی
ایمنی زیستی، بیوتکنولوژی، سلامت، ارزیابی حقوقی، مدیریت ریسک
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
خطرات احتمالی محصولات غذایی اصلاح شده ژنتیکی
ارزیابی حقوقی و اخلاقی و مدیریت ریسک خطرات سلامتی بالقوه محصولات اصلاح شده ژنتیکی در سطح بین المللی
مدیریت ایمنی روش های تولید و تحقیق در محصولات اصلاح شده ژنتیکی
وضعیت تصویب و کنترل قوانین محصولات اصلاح شده ژنتیک در ایران
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
ABSTRACT

Use of modern biotechnology to produce Genetically Modified (GM) food products is a way of providing food safety. One of the major causes of the products development is their high production compared to their traditional counterparts. However, there are many concerns about unpredictable and harmful effects of these foods. Introduction of genetically modified food products into environment without risk assessment and enough investigations by responsible organizations is not rational. In recent years, legal international organizations responsible for safety of foods and the environment have held conventions on assessment of possible risks of genetically modified foods. In this review, benefits, drawbacks and possible risks of GM food products, ethical and legal assessment and risk management of potential health hazards of the products in international level, safety management of production and research procedures as well as the status of setting and controlling regulations in Iran will be evaluated.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
استفاده از بیوتکنولوژی مدرن به منظور تولید فراورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی(GM) یک شیوه تامین ایمنی غذایی است. یکی از عوامل اصلی توسعه فراورده ها و محصولات فوق، تولید بالای آن ها در مقایسه با انواع محصولات سنتی است. با این حال، نگرانی های بسیاری در مورد اثرات غیر قابل پیش بینی و مضر این غذا ها وجود دارد. معرفی فراورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی به محیط بدون ارزیابی ریسک و تحقیقات کافی توسط سازمان های مسئول، امری غیر منطقی است. در طی سال های اخیر، سازمان های حقوقی بین المللی مسئول ایمنی غذا و محیط زیست، کنوانسیون هایی را در خصوص ارزیابی خطرات احتمالی فراورده های غذایی اصلاح شده ژنتیکی، ارزیابی حقوقی و اخلاقی برگزار کرده اند و مدیریت ریسک خطرات بالقوه سلامتی این فراورده ها در سطح بین المللی، مدیریت ایمنی روش های تولید و تحقیق و نیز وضعیت قانون گذاری و کنترل این قوانین و مقررات در این مطالعه بررسی خواهد شد.

بدون دیدگاه