ترجمه مقاله پیشرفت در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهی - نشریه تیلور و فرانسیس

ترجمه مقاله پیشرفت در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهی - نشریه تیلور و فرانسیس
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
پیشرفت های اخیر در روش ها و فنون تعیین کیفیت تازگی و ارزیابی ماهی و فیله ماهی: یک مقاله مروری
عنوان انگلیسی
Recent Advances in Methods and Techniques for Freshness Quality Determination and Evaluation of Fish and Fish Fillets: A Review
صفحات مقاله فارسی
18
صفحات مقاله انگلیسی
15
سال انتشار
2015
نشریه
تیلور و فرانسیس - Taylor & Francis
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
F942
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی و منابع طبیعی
گرایش های مرتبط با این مقاله
صید و بهره برداری آبزیان، عمل آوری فرآورده های شیلات و کنترل کیفی و بهداشت
مجله
بررسی انتقادی در علوم غذایی و تغذیه - Critical Reviews in Food Science and Nutrition
دانشگاه
دانشکده صنایع سبک و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی چین جنوبی، گوانگژو، چین
کلمات کلیدی
تازگی ماهی، ارزیابی حسی، بررسی میکروبی، ترکیبات فرار، تغییرات پروتین اکسایش لیپید، تجزیه ATP، مقدار K، اندازه گیری رنگ، اندازه گیری بافت و تشخیص پارازیت
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
روش های ارزیابی تازگی ماهی
ارزیابی حسی
بازرسی میکروبی
اندازه گیری های شیمیایی
اندازه گیری رطوبت
اندازه گیری های ترکیبات فرار
تغییرات پروتین در نگه داری پس از مرگ
پایش اکسایش لیپید
شاخص مقدار K و تجزیهATP
نتیجه گیری و روند تغییرات آینده
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
The freshness quality of fish plays an important role in human health and the acceptance of consumers as well as in international fishery trade. Recently, with food safety becoming a critical issue of great concern in the world, determination and evaluation of fish freshness is much more significant in research and development. This review renovates and concentrates recent advances of evaluating methods for fish freshness as affected by preharvest and postharvest factors and highlights the determination methods for fish freshness including sensory evaluation, microbial inspection, chemical measurements of moisture content, volatile compounds, protein changes, lipid oxidation, and adenosine triphosphate (ATP) decomposition (K value), physical measurements, and foreign material contamination detection. Moreover, the advantages and disadvantages of these methods and techniques are compared and discussed and some viewpoints about the current work and future trends are also presented.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
کیفیت تازگی ماهی نقش مهمی در سلامت انسان و پذیرش مصرف کننده ها و نیز در تجارت بین المللی فراورده های ماهی ایفا می کند. اخیرا ایمنی غذایی به یک مسئله حیاتی و بسیار مهم در دنیا تبدیل شده است و تعیین و ارزیابی تازگی ماهی اهمیت زیادی در تحقیق و توسعه پیدا کرده است. این مقاله مروری، به بررسی و تاکید بر پیشرفت های اخیر در روش های ارزیابی تازگی ماهی تحت تاثیر عوامل قبل از صید و پس از صید پرداخته و روش های تعیین را برای تازگی ماهی از جمله ارزیابی حسی، بررسی میکروبی، اندازه گیری شیمیایی مقدار رطوبت، ترکیبات فرار، تغییرات پروتین، اکسایش لیپید و تجزیه آدنوزین تری فسفات (مقدار k)، اندازه گیری های فیزیکی و تشخیص آلودگی مواد خارجی می پردازد. به علاوه، مزیت ها و معایب این روش ها و فنون مقایسه شده و برخی دیدگاه ها در خصوص کار های فعلی و تغییرات آینده ارایه می شود.

بدون دیدگاه