ترجمه مقاله مدیریت ایمنی غذا، نقش آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا - نشریه الزویر

ترجمه مقاله مدیریت ایمنی غذا، نقش آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مدیریت ایمنی غذا، نقش آموزش بهداشت غذایی در بخش خدمات بریتانیا
عنوان انگلیسی
The management of food safety—the role of food hygiene training in the UK service sector
صفحات مقاله فارسی
15
صفحات مقاله انگلیسی
20
سال انتشار
2006
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد ✓
کد محصول
F939
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی و کنترل کیفی و بهداشتی
مجله
مدیریت مهمان داری- Hospitality Management
دانشگاه
دانشکده مدیریت، دانشگاه Surrey، انگلستان
کلمات کلیدی
بهداشت، آموزش، ایمنی غذایی
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.ijhm.2005.04.004
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
2-آموزش دست اندرکاران غذایی
3- موانع آموزش و آموزش پرسنل خدمات غذایی
4- موانع اجرلی عملیات و شیوه های ارتباط ایمن با غذا ها
اثر موارد معنی دار و مهم دیگر
اثرات موانع فیزیکی و روانی مربوط به شغل
ارزیابی آموزش در بخش خدماتی
آموزش بهداشت غذایی
ارزیابی روش های مورد استفاده برای ارزیابی آموزش بهداشت غذایی
آینده آموزش
مدل های اموزشی و استفاده از آن ها در آموزش بهداشت غذایی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

This paper reviews the literature pertaining to the role of food hygiene training in a strategy to manage food safety. Traditional assumptions that the provision of knowledge alone will lead to changes in attitudes and thus performance has been shown to be ill founded. A multitude of factors relating to the course itself, and events pre- and post-training have been shown to mitigate the effectiveness of training in bringing about desired changes in behaviour. Effective and relevant food hygiene training delivered with the support of the organisation, adequate resources and the peer support of colleagues will have a greater effect on intention and actual behaviour of the food handler, increasing the likelihood that safe working practices are carried out at all times. Such approaches are necessary if hygiene training is to have an impact on food safety management. Further investigation into the motivational factors and beliefs of the food handler in relation to food hygiene training, its relevance in their working environment and its effectiveness are needed to aide the development and delivery of more effective food hygiene training methods.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
این مقاله مرور منابعی در خصوص آموزش مربوط به نقش آموزش بهداشت غذایی در راهبرد مدیریت ایمنی غذا ارایه می دهد.
فرضیات مرسوم و متعارف مبنی بر این که فراهمی دانش به تنهایی منجر به تغییراتی در دانش و عملکرد می شود، بر مبنای غلطی بنیان گذاری شده است. بزرگی عوامل مربوط به روند ها و رویداد های پیش و پس از آموزش موجب کاهش اثر بخشی و کارایی آموزش در ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار می شود. آموزش بهداشت غذایی مناسب و موثر ارایه شده با پشتیبانی سازمان، منابع کافی و پشتیبانی همکاران، اثر قابل توجهی بر روی هدف و رفتار واقعی مسئول غذا داشته و از این روی موجب افزایش این احتمال می شود که شیوه های کار موثر و ایمن درهمه اوقات انجام می شود. این رویکرد ها در صورتی لازم هستند که آموزش بهداشت اثر زیادی بر مدیریت ایمنی غذایی دارد. تحقیقات بیشتری در خصوص عوامل انگیزشی و باور ها و اعتقادات کنترل کننده مواد غذایی و آموزش بهداشت غذا، ارتباط و اهمیت آن در محیط کار و اثر بخشی آن در راستای کمک به توسعه و ارایه روش های آموزش بهداشت موثر تر لازم است.

بدون دیدگاه