ترجمه مقاله روش های بیوتکنولوژی جدید در باکتریوسین – نشریه الزویر
عنوان فارسی: | روش های بیوتکنولوژی جدید در باکتریوسین: مقاله مروری |
عنوان انگلیسی: | Novel biotechnological applications of bacteriocins: A review |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 9 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 17 |
سال انتشار : 2013 | نشریه : الزویر - Elsevier |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : F664 | رفرنس : دارد ✓ |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 569.34Kb |
رشته های مرتبط با این مقاله: بیوتکنولوژی و صنایع غذایی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: بیوتکنولوژی میکروبی و علوم مواد غذایی |
مجله: کنترل غذا - Food Control |
دانشگاه: گروه بیوشیمی و دارویی، دانشکده داروسازی، دانشگاه سائوپائولو، برزیل |
وضعیت ترجمه عناوین جداول: ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه نشده است ☓ |
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: درج نشده است ☓ |
چکیده
1.مقدمه
2. طبقه بندی
2.1 کلاس I یا لانتیبیوتیکها
2.2 کلاس II
2.2.1زیرکلاس IIA
2.2.2 زیر کلاس IIB
2.3 کلاس III
3. نحوه عمل و ساختار
3.1 فاکتورهای تاثیر گذار در کارایی باکتریوسین
4. روشهای بیوتکنولوژی
4.1 کاربرد در صنایع غذایی
4.2 استفاده در صنعت داروسازی
5. تفاوتهای بین باکتریوسینها و آنتی بیوتیکها
6. مقاومت به باکتریوسینها
7. سلامت زیستی
8. استخراج
9. نتیجهگیری
Abstract
Nowadays, consumers are aware of the health concerns regarding food additives; the health benefits of “natural” and “traditional” foods, processed without any addition of chemical preservatives, are becoming more attractive. One of the alternatives to satisfy this request are bacteriocins, which are antimicrobial peptides produced by a large number of bacteria, including lactic acid bacteria, normally acting against closely related and some spoilage and disease-causing Gram-positive pathogens. For this reason they are used in several applications, among which are biopreservation, shelf-life extension, clinical antimicrobial action and control of fermentation microflora. Toxicological studies showed that nisin intake does not cause any toxic effect to humans having an estimated lethal dose of 6950 mg/kg; thus, it is one of the bacteriocins mostly applied in the food industry as antibotulinic agent in cheese and liquid eggs, sauces and canned foods. It exhibits a wide-spectrum antimicrobial action against Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus and other pathogens. Food-grade substrates such as milk or whey can be supplemented with ex situ produced bacteriocin preparations obtained by fermentation. Preparations can be added as partially purified or purified concentrates requiring specific approval as preservatives from the legislative viewpoint. Demand for new antibacterial compounds has brought great interest for new technologies able to enhance food microbiological safety. Also the dramatic rise in antibiotic-resistant pathogens has stimulated renewed efforts to identify, develop or redesign antibiotics active against multi-resistant bacteria. Numerous antibacterial agents are now being re-considered for application, among others are bacteriophages, probiotics, antimicrobial peptides and bacteriocins. To optimally exploit their desired activities, chemical or genetic engineering methods are often employed. In this review we focus on recent classification of bacteriocins, their mode of action, biotechnological applications in food and pharmaceutical industries, purification techniques and biosafety, as well as recent attempts to generate custom-designed bacteriocins using genetic engineering techniques.
چکیده
امروزه مصرف کنندگان عمدتا نگران سلامت افزودنیهای خوراکی هستند. سلامت غذاهای طبیعی و سنتی که بدون افزودن مواد شیمیایی تهیه میشوند بسیار جالب توجه است. یکی از جایگزینهای این درخواست باکتریوسینها هستند. این مواد پپتیدهای ضد میکروبی هستند که بوسیله تعداد زیادی از باکتریها تولید میشوند که شامل باکتری لاکتیک اسید میشود که به طور طبیعی تقابل نزدیکی با فساد برخی از بیماری های ناشی از عوامل بیماری زای باکتریایی گرم مثبت دارد. به همین دلیل این مواد دارای کاربردهای زیادی در میان گونه هایی که بطور زیستی حفاظت میشوند، افزیش زمان ماندگاری، فعالیتهای غیرمیکروبی بالینی و کنترل تخمیر میکروبی هستند. مطالعات سم شناسی نشان میدهند که مصرف نیسین اگر دارای دوز کشنده 6950 میلی گرم بر کیلوگرم باشد، باعث ایجاد اثرات سمی در انسان نمیشود. بنابراین یکی از مهمترین باکتریوسینها در صنایع غذایی است که به عنوان یک عامل ضد بوتولیسم در پنیر و تخم مرغهای مایع، سسها و غذاهای کنسرو شده عمل میکند. همچنین نشاندهنده طیف وسیعی از عملکردهای ضد میکروبی در برابر لیستریا مونوسیتوژنز، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و سایر عوامل بیماری¬زا است. فرایندهای تکمیلی روی مواد غذایی درجهبندی شده مانند شیر یا کشک با تولید خارج سلولی باکتریوسین حاصل از تخمیر انجام میشود. مواد آمادهسازی میتوانند به صورت غلظتهای کمی خالص یا خالص که مورد نیاز تاییدیه هایی از دیدگاه حفاظت قانونی است انجام شود. نیاز به ترکیبات ضدباکتریوئیدی جدید موجب ایجاد علاقمندیهای زیادی در زمینه تکنولوژی های جدید شده که قادرند سلامت غذاهای میکروبیولوژی را افزایش دهند. همچنین کاهش قابل توجه در پاتوژنهای مقاوم به آنتی بیوتیک تلاشهای جدیدی را در زمینه تشخیص، توسعه یا طراحی مجدد گروه آنتی بیوتیک در برابر باکتریهای با مقاومت چندگانه می¬طلبد. آنتیباکتریهای متعددی برای این کار استفاده میشوند که شامل باکتریوفاژها، پروبیوتیکها، پپتیدهای ضد میکروبی و باکتریوسینها هستند. جهت مشاهده بهینه فعالیت مطلوب آنها از روشهای مهندسان شیمی یا ژنتیک استفاده میشود. در این مقاله ما بیشتر بر روی طبقه بندی باکتریوسینها، نحوه عمل، کاربردهای بیوتکنولوژیک در صنایع غذایی و داروسازی، روشهای استخراج و امنیت زیستی آن بحث میکنیم. همچنین اخیرا تلاشهایی در زمینه طراحی باکتریوسیینها با استفاده از تکنیکهای مهندسی ژنتیک انجام شده است.