محتوای ارزیابی و منابع آزمون هنرآموز صنایع غذایی
شایستگی های فنی کارگاهی صنایع غذایی
- فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- تولید فرآورده های لبنی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- تولید کمپوت و کنسرو (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- تولید و بسته بندی فرآورده های غلات (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- روغن کشی میوه و دانه های روغنی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور، گوشتی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
دانش فنی صنایع غذایی
- دانش فنی پایه – صنایع غذایی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- دانش فنی تخصصی – صنایع غذایی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- آب، خاک و گیاه (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
امتیاز، ضرایب و تعداد سوالات آزمون هنر آموز صنایع غذایی
تعداد سوالات حیطه تخصصی در آزمون کتبی شامل ۶۰ الی ۸۰ سوال و به صورت چهار گزینه ای با ضریب (۱) می باشد. امتیاز بخش های محتوای ارزیابی:
- شایستگی های فنی کارگاهی صنایع غذایی 80 امتیاز
- دانش فنی صنایع غذایی 40 امتیاز
صفحات مرتبط با آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی
- سوالات حیطه تخصصی هنرآموز صنایع غذایی
- سوالات حیطه عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش
- منابع حیطه عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش
- جزوات خلاصه عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش
- اخبار استخدامی آموزش و پرورش
عرض سلام،
ضمن تشکر بابت زحمات شما. کلید سوالات موجود نیست؟
سلام ممنون
سوالات به همراه پاسخ تشریحی جزو بسته فروشی میباشد جهت تهیه سوالات تخصصی هنرآموز صنایع غذایی به همراه پاسخ تشریحی اینجا برنید