ترجمه مقاله جداسازی پپتید نگهدارنده مواد غذایی از خربزه تلخ (Momordica charantia L.) و توصیف ویژگیهای آن - نشریه الزویر
- مبلغ: ۳۸,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2017
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
20
ترجمه مقاله تاثیر مواد نگهدارنده طبیعی و مصنوعی و دمای نگهداری بر PH و بار میکروبی آب سیب
- مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2018
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
12
ترجمه مقاله تست های رهاسازی استرس و بازیابی خزش روی دانه های گندم در مقابل خمیر آن
- مبلغ: ۳۲,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2014
صفحات انگلیسی:
7
صفحات فارسی:
17
ترجمه مقاله اثر تامین آهن و نیتروژن بر رشد، وضعیت تغذیه ای و فعالیت کاهنده آهن در اسفناج - نشریه الزویر
- مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2006
صفحات انگلیسی:
9
صفحات فارسی:
19
ترجمه مقاله غنی سازی پاستای برنج بدون گلوتن با سویا و آرد سیب زمینی شیرین - نشریه اشپرینگر
- مبلغ: ۳۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2018
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
17
ترجمه مقاله اثرات تولید کننده هسته یخ خارج سلولی باکتریایی بر انجماد غذا - نشریه وایلی
- مبلغ: ۳۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
1998
صفحات انگلیسی:
7
صفحات فارسی:
21
ترجمه مقاله استخراج مایع سیلابی روغن از بارو با کمک انرژی فراصوتی
- مبلغ: ۲۴,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2013
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
11
ترجمه مقاله ملاس به عنوان یک محصول جانبی از کریستالسیون قند و چشم اندازی از ماده خام - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2012
صفحات انگلیسی:
10
صفحات فارسی:
10
ترجمه مقاله تاثیر غلظت pH و پروتئین بر خواص رئولوژیکی پاشیدگی های پروتئین آب پنیر
- مبلغ: ۲۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2013
صفحات انگلیسی:
5
صفحات فارسی:
12
ترجمه مقاله ویژگی های سیستئین اضافه شده به فیلم های پروتئین سویا - گلوتن گندم - نشریه وایلی
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
1999
صفحات انگلیسی:
5
صفحات فارسی:
14
ترجمه مقاله خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی نمونه های پروتئینی به دست آمده از کنجاله پنبه دانه - نشریه الزویر
- مبلغ: ۳۵,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2018
صفحات انگلیسی:
7
صفحات فارسی:
18
ترجمه مقاله بررسی DNA باقی مانده در شکر چغندر قند (Beta vulgaris L.) - نشریه J-Stage
- مبلغ: ۲۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2009
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
12
ترجمه مقاله PCR دیجیتال قطره چکانی برای تجزیه و تحلیل معمول غذاهای اصلاح شده ژنتیکی - نشریه الزویر
- مبلغ: ۳۵,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2016
صفحات انگلیسی:
9
صفحات فارسی:
21
ترجمه مقاله تعیین ترکیبات شیر توسط تکنیک حداقل مربعات جزئی، جز اصلی و رگرسیون خطی چند گانه - نشریه الزویر
- مبلغ: ۱۸,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2006
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
12
نشریه ترجمه مقاله گسترش تولید محصولات غذایی پریبیوتیک و فواید آن ها برای سلامتی - نشریه SciELO
- مبلغ: ۳۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2015
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
18
ترجمه مقاله اثر سسامول، سسامین و سسامولین استخراج شده از روغن کنجد بوداده بر اکسیداسیون حرارتی متیل لینولئات - نشریه الزویر
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2008
صفحات انگلیسی:
5
صفحات فارسی:
10
ترجمه مقاله بررسی در مورد پکتین ها
- مبلغ: ۲۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2006
صفحات انگلیسی:
11
صفحات فارسی:
12
ترجمه مقاله تولید طعم با استفاده از مخمر توسط تخمیر جامد پسماند های پوست پرتقال - نشریه الزویر
- مبلغ: ۳۵,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2015
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
19
ترجمه مقاله مروری بر ترکیب آب پنیر و روش های کاربرد آن در فرآورده های غذایی و دارویی
- مبلغ: ۲۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
0
صفحات انگلیسی:
8
صفحات فارسی:
16
ترجمه مقاله تولید ترنسگلوتامیناز با جداگرهای استرپتومیسز در تخمیر حالت جامد - نشریه وایلی
- مبلغ: ۲۴,۰۰۰ تومان
سال انتشار:
2008
صفحات انگلیسی:
6
صفحات فارسی:
11