نشریه ترجمه مقاله گسترش تولید محصولات غذایی پریبیوتیک و فواید آن ها برای سلامتی – نشریه SciELO

عنوان فارسی: | گسترش تولید محصولات غذایی پریبیوتیک و فواید آن ها برای سلامتی |
عنوان انگلیسی: | Development of prebiotic food products and health benefits |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 18 |
سال انتشار : 2015 | نشریه : SciELO |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : 8343 | رفرنس : دارد |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 1.03Mb |
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی و پزشکی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم تغذیه، علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی |
مجله: علوم و فناوری مواد غذایی - Food Science and Technology |
دانشگاه: گروه تغذیه، مرکز علوم بهداشتی، دانشگاه فدرال ریو گراند دوورورت، برزیل |
کلمات کلیدی: پریبیوتیک، اثرات فیزیولوژیک، بازار غذاهای کاربردی |
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است |
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر : ترجمه نشده است |
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه شده است |
چکیده
1. مقدمه
2. روش تحقیق
3. اثرات فیزیولوژیک پریبیوتیک
4. تاثیر بر سیستم ایمنی
5. عملکرد پریبیوتیک ها در تنوع زیستی کلسیم و آهن
6. پریبیوتیک ها، عوارض دستگاه گوارش و سرطان
7. پریبیوتیک ها و دیابت: چه ارتباطی بین آن ها وجود دارد؟
8. گسترش تولید محصولات با برچسب پریبیوتیک
9. تاثیر پریبیوتیک ها در پذیرش حسی غذاها
10. بازار مواد غذایی کاربردی: تمایل واقعی
11. نتیجه گیری
Abstract
In the current context from the nutritional and epidemiological point of view, it can be seen an occurrence increase of Chronic Non-Communicable Diseases, as well as the inflammatory ones, ordinarily associated to a wrong feed, poor in fibers and rich in fats and simple and refined carbohydrates. This view has evidenced a progressive increase of diseases, highlighting the importance of colonic microbiota as an active mechanism of infectious processes control and modulation of immunologic answer. Therefore, constant the worries related to recovering and maintenance of healthy intestines, stocked with prebiotic nutrients that support the survival of beneficial health agents. This way, researchers and the segment of food industry has encouraged the development of products with prebiotic properties, looking for the health promotion, treatment and diseases prevention, besides the strengthening on the competitive market. This article will embrace the contents about physiologic effects of the main known prebiotic, their potential in relation to fermentatives bacterias, new developed products and used methodologies to the recognition of pre and probiotic functions.
چکیده
در مقاله پیش رو که از دیدگاه غذایی و بیماری شناسی بحث می کند، ممکن است چنین به نظر برسد که افزایش وقوع بیماری های مزمن غیر واگیر و همچنین التهابی با عادت های غذایی بد، کمبود فیبر در مواد غذایی، پر چرب و سرشار از کربوهیدرات های ساده و فراوری شده، در ارتباط است. این موضوع تاکیدی بر افزایش گسترش بیماری، اهمیت فلور میکروبی روده و مکانیزم کنترل فعال فرایندهای میکروبی و مدلسازی پاسخ های ایمنی است. بنابراین، این نگرانی از دوره بازسازی و حفظ فلور روده و ذخیره مواد پروبیوتیک همواره وجود داشته که موجب بقا و استفاده از مزایای روده سالم می شود. به این ترتیب، محققان و فعالان صنایع غذایی از گسترش تولید محصولات پریبیوتیک حمایت می کنند و سوای از قدرت رقابت بازار همواره به دنبال ارتقای مزایای سلامت، درمان و جلوگیری از بیماری آن ها هستند. این مقاله در برگیرنده مباحثی در رابطه با اثرات فیزیولوژیکی پروبیوتیک های شناخته شده، و قابلیت آن ها در تخمیر باکتریایی، محصولات جدید و ارائه روش هایی برای شناسایی عملکردهای پری و پروبیوتیک است.