ترجمه مقاله بررسی در مورد پکتین ها

ترجمه مقاله بررسی در مورد پکتین ها
قیمت خرید این محصول
۲۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
بررسی در مورد پکتین ها
عنوان انگلیسی
An Overview on Pectins
صفحات مقاله فارسی
12
صفحات مقاله انگلیسی
11
سال انتشار
2006
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
7853
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم گیاهی، زیست فناوری مواد غذایی و فراوری مواد غذایی
مجله
مجله فراوری غذایی Times
دانشگاه
راجستان، هند
فهرست مطالب
مقدمه
ساختار
ساختار بدنه ی اصلی
گروه های عاملی و وابسته به وظیفه
سفت شدگی پکتین ها
پکتین هایی با متکسیک پایین (LM)
منابع و استخراج( عصاره گیری)
خواص و عملکرد ژلاتین
ژل پکتین های با متکسی پایین
ژل پکتین های با متکسی بالا
تعامل پکتین با دیگر هیدروکلویدها
1 . تعاملات بین پکتین ها آلژینات ها
2. تعاملات بین پکتین ها
3. تعامل پکتین با ژلاتین
4. تعاملات پکتین با نشاسته
5. ترکیب پکتین ها با agar-agar
6. تعامل با دیگر پلیمرها
جنبه های تغذیه ای پکتین ها
1.منبع فیبر رژیمی
2 . اتصال مواد معدنی
3. تاثیرات زیست محیطی
4. تنظیمات کلسترول
5. تاثیرات ضد سرطانی
6. نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Introduction

Pectins have been utilised for their functionality in foods for many years. Ubiquitous in the conserves and preserves industries, development of pectins has centred on its use to impart texture in high sugar systems. Pectin has been widely studied and published but is difficult to characterise as a model system due to the heterogeneous nature of the polymer. Industrial use has mainly been focussed on tailoring the polymer to specific needs.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
مقدمه
پکتین ها به منظور بالابردن کیفیت مواد غذایی برای چندین سال به کار گرفته می شوند. در حال حاضر در تمامی صنایع مربا سازی و کنسرو سازی ، توسعه پکتین ها را متمرکز بر استفاده برای بافتهای مشخص شده در سیستم های با قند بالا کرده اند. تا به امروز در مورد پکتین مطالعات گسترده ای انجام شده و منتشر شده است ، اما با این وجود به دلیل ماهیت ناهمگن پلیمر، مشخص کردن یک سیستم مدل، امر دشواری است. در مصارف صنعتی از پکتین ، به طور عمده بر روی انطباق پلیمر با نیاز های خاص تمرکز شده است.

بدون دیدگاه