مقالات ترجمه شده رشته صنایع غذایی

لیست مقالات ترجمه شده رشته صنایع غذایی
ترجمه مقاله کاکائو، فشار خون و بهداشت قلب و عروق - نشریه ACS

ترجمه مقاله کاکائو، فشار خون و بهداشت قلب و عروق - نشریه ACS

  • مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2015
صفحات انگلیسی: 9
صفحات فارسی: 20
ترجمه مقاله فعالیت ضد میکروبی فلفل سیاه با نگاهی ویژه به عملکرد آن روی باکتری

ترجمه مقاله فعالیت ضد میکروبی فلفل سیاه با نگاهی ویژه به عملکرد آن روی باکتری

  • مبلغ: ۲۰,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2010
صفحات انگلیسی: 3
صفحات فارسی: 6
ترجمه مقاله بررسی در مورد پکتین ها

ترجمه مقاله بررسی در مورد پکتین ها

  • مبلغ: ۲۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2006
صفحات انگلیسی: 11
صفحات فارسی: 12
ترجمه مقاله پایداری روغن های اساسی - نشریه وایلی

ترجمه مقاله پایداری روغن های اساسی - نشریه وایلی

  • مبلغ: ۳۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2013
صفحات انگلیسی: 14
صفحات فارسی: 28
ترجمه مقاله بلور سازی محلول های قندی

ترجمه مقاله بلور سازی محلول های قندی

  • مبلغ: ۲۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2006
صفحات انگلیسی: 6
صفحات فارسی: 5
ترجمه مقاله تحلیل های اکسرژی و انرژی غذای مایع در فرایند گرمایش اهمی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله تحلیل های اکسرژی و انرژی غذای مایع در فرایند گرمایش اهمی - نشریه الزویر

  • مبلغ: ۳۵,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2015
صفحات انگلیسی: 10
صفحات فارسی: 20
ترجمه مقاله پخت نان با استفاده از فناوری گرمایش اهمی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله پخت نان با استفاده از فناوری گرمایش اهمی - نشریه الزویر

  • مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2016
صفحات انگلیسی: 9
صفحات فارسی: 17
ترجمه مقاله کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی

ترجمه مقاله کروم سنسینگ در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی

  • مبلغ: ۳۹,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2014
صفحات انگلیسی: 11
صفحات فارسی: 29
ترجمه مقاله مطالبه سلامت در بازاریابی مواد غذایی - نشریه JSTOR

ترجمه مقاله مطالبه سلامت در بازاریابی مواد غذایی - نشریه JSTOR

  • مبلغ: ۳۷,۰۰۰ تومان
سال انتشار: 2016
صفحات انگلیسی: 19
صفحات فارسی: 27