تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله پایداری روغن های اساسی – نشریه وایلی

عنوان فارسی: پایداری روغن های اساسی: یک بازنگری
عنوان انگلیسی: Stability of Essential Oils: A Review
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 14 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 28
سال انتشار : 2013 نشریه : وایلی - Wiley
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 7738 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.37Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: کنترل کیفی و بهداشت، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
مجله: بررسی جامع در علوم غذایی و ایمنی مواد غذایی
دانشگاه: گروه تحقیق و توسعه، آلمان
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

ترکیب شیمایی روغن های اساسی

تبدیل های روغن های اساسی و عواقب احتمالی

عوامل تعیین کننده پایداری روغن اساسی

ذخیره سازی روغن اساسی

تحلیل روغن های اساسی

مشخصه کروموتوگرافیک روغن های اساسی ناب

پارامترهای بیشتر مشخص کننده ناپایداری اکسایشی

نتیجه گیری ها

نمونه متن انگلیسی

Abstract

In recent years, consumers have developed an ever-increasing interest in natural products as alternatives for artificial additives or pharmacologically relevant agents. Among them, essential oils have gained great popularity in the food, cosmetic, as well as the pharmaceutical industries. Constituting an array of many lipophilic and highly volatile components derived from a great range of different chemical classes, essential oils are known to be susceptible to conversion and degradation reactions. Oxidative and polymerization processes may result in a loss of quality and pharmacological properties. Despite their relevance for consumers, there is a paucity of information available addressing this issue. Therefore, the present review provides a comprehensive summary on possible changes in essential oils and factors affecting their stability. Focusing on individual essential oils, the various paths of degradation upon exposure to extrinsic parameters are outlined. Especially temperature, light, and oxygen availability are recognized to have a crucial impact on essential oil integrity. Finally, analytical methods to assess both genuine as well as altered essential oil profiles are evaluated with respect to their suitability to track chemical alterations. It is believed that only a careful inspection of essential oils by a set of convenient methods allows profound quality assessment that is relevant to producers and consumers alike.

نمونه متن ترجمه

چکیده

مصرف کنندگان در سال های اخیر به محصولات طبیعی به عنوان گزینه هایی برای افزودنی های مصنوعی یا عوامل مرتبط فارمولوژیکی علاقه دایما فزاینده ای نشان داده اند . در میان محصولات طبیعی ، روغن های اصلی از محبوبیت زیادی در زمینه صنایع غذایی ، وسایل ارایشی و همچنین دارویی بروخوردار گشته اند . روغن های اصلی که از آرایه ای از چندین ترکیب لیپوفلیک و بی نهایت فرار استناج شده از طیف وسیعی از دسته های شیمایی مختلف تشکیل می گردند ، به این دلیل شناخته شده هستند که مظنون به واکنش های تبدیل و تجزیه هستند . فرآیند های اکسایشی و پلیمراسیون ممکن است منجر به از دست رفتن کیفیت و ویژگی های فارمولوژیکی گردند . علی رغم رابطه اشان برای مصرف کنندگان ، در انجا اطلاعات اندکی در زمینه رسیدگی به این موضوع در دسترس می باشد . بنابراین ، بازنگری موجود یک خلاصه جامعی را در تغییرات ممکن در مورد روغن های اصلی و فاکتور های تاثیر گذار بر پایداری اشان را ارایه می کند . انواع مسیر های تخریب به محض در معرض قرارگیری پارامترهای بیرونی با تمرکز بر روغه های اصلی به صورت انفرادی به طور مختصر بیان می گردند . از جمله مواری که تاثیر حیاتی در یکپارچگی روغن های اصلی دارند می توان از درجه حرارت ، نور و در دسترس بودن اکسیژن نام برد . در نهایت ، روش های تحلیلی برای براورد حقیقی و همچنین پروفایل های روغن اصلی با توجه به شایستگی اشان برابر ردیابی تغییرات شیمایی ارزیابی می گردند . این باور وجود دارد که تنهات بازرسی دقیق روغن های اصلی از طریق مجموعه ای از روش های مناسب باعث براورد عالی کیفیت می گردد که به طور مشابه برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان مناسب می باشد .