تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله روش مستقیم برای تعیین مواد طعم دهنده در مواد غذایی توسط GC-MS – نشریه الزویر

عنوان فارسی: روش مستقیم برای تعیین مواد طعم دهنده در مواد غذایی توسط GC-MS
عنوان انگلیسی: A straightforward method to determine flavouring substances in food by GC–MS
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 10 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 24
سال انتشار : 2015 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 8331 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 2.20Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: کنترل کیفی و بهداشت و علوم مواد غذایی
مجله: شیمی مواد غذایی - Food Chemistry
دانشگاه: موسسه ایمنی مواد غذایی RIKILT، دانشگاه و مرکز تحقیقاتی واژینگن، هلند
کلمات کلیدی: مقررات اتحادیه اروپا 1334/2008، آلکنیل بنزن ها، مواد طعم دهنده، غذا و نوشیدنی، نظر سنجی، اجرا، GC-MS
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

1-مقدمه

2. روش آزمایشگاهی

2.1 مواد شیمیایی و معرف ها

2.2- نمونه های غذا / نوشیدنی

2.3. آماده سازی نمونه ها

2.4. روش اندازه گیری

2.5 – روش اجرا

3-نتایج و بحث

3.1- بهینه سازی روش های انجام کار نمونه

3.2- تاثیر الکل در عصاره گیری از نوشیدنی های الکلی

3.3- اعتبار سنجی روش: ویژگی های عملکردی

3.3.1- اثر خطی و ماتریس

3.3.2- IOQ ها، بازیابی و تکرار پذیری

3.3.3- انتخاب پذیری

قابلیت انتخاب

3.4- نظرسنجی غذایی

4. نتیجه گیری

نمونه متن انگلیسی

Abstract

A straightforward GC–MS method was developed to determine the occurrence of fourteen flavouring compounds in food. It was successfully validated for four generic types of food (liquids, semi-solids, dry solids and fatty solids) in terms of limit of quantification, linearity, selectivity, matrix effects, recovery (53–120%) and repeatability (3–22%). The method was applied to a survey of 61 Dutch food products. The survey was designed to cover all the food commodities for which the EU Regulation 1334/2008 set maximum permitted levels. All samples were compliant with EU legislation. However, the levels of coumarin (0.6–63 mg/kg) may result in an exposure that, in case of children, would exceed the tolerable daily intake (TDI) of 0.1 mg/kg bw/day. In addition to coumarin, estragole, methyl-eugenol, (R)-(+)-pulegone and thujone were EU-regulated substances detected in thirty-one of the products. The non-EU regulated alkenylbenzenes, trans-anethole and myristicin, were commonly present in beverages and in herbs-containing products.

نمونه متن ترجمه

چکیده

یک روش ساده با استفاده از تکنیک GC-MS برای تعیین حضور چهارده طعم دهنده در مواد غذایی ابداع داده شد. که به طور موفقیت آمیزی برای چهار نوع کلی از مواد غذایی (مایعات، نیمه جامدات، مواد جامد خشک و جامد چرب) از نظر محدودیت کمی، خطی، گزینش، اثرات ماتریکس، بازیابی (53-120٪) و تکرارپذیری (3-22٪) استفاده شده است. این روش برای 61 محصول غذایی هلندی استفاده شد. در این بررسی برای تحت پوشش قرار دادن کلیه مواد غذایی مطابق مقررات اتحادیه اروپا 1334/2008، در سطح مجاز حداکثر طراحی شده بود. تمام نمونه ها مطابق با قوانین اتحادیه اروپا بود. با این حال، سطح کومارین (0.6-63 میلی گرم / کیلوگرم) در کسانی که در معرض آن قرار می گیرند، برای مثال، در مورد کودکان، ممکن است از مصرف قابل تحمل روزانه (TDI) 0.1 میلی گرم / کیلوگرم وزن بدن / روز ) تجاوز کند. علاوه بر کومارین، استراگول، متیل اوژنول، (R) - (+) - پولگون و thujone شد اتحادیه اروپا در سی و یک محصولات شناسایی شده است.

آلکیل بنزن ها ، ترانس آنتول و میریستیسین که بر اساس اتحادیه اروپا تنظیم نشده است، معمولا در نوشیدنی ها و محصولات حاوی گیاهان وجود دارند.