ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
Among the environmental factors that can be modified by farmers, water and nitrogen are the main ones controlling plant growth. Irrigation and fertilizer application overcome this effect, if adequately used. Agriculture thus consumes about 85% of the total fresh water used worldwide. While only 18% of the world’s cultivated areas are devoted to irrigated agriculture, this total surface represents more than 45% of total agricultural production. These data highlight the importance of irrigated agriculture in a framework where the growing population demands greater food production. In addition, tighter water restrictions and competition with other sectors of society is increasing pressure to diminish the share of fresh water for irrigation, thus resulting in the decrease in water diverted for agriculture.The effect of water and nutrient application on yield has led to the overuse of these practices in the last decades. This misuse of irrigation and fertilizers is no longer sustainable, given the economic and environmental costs. Sustainable agriculture requires a correct balance between the agronomic, economic and environmental aspects of nutrient management. The major advances shown in this review are the following: (1) the measurement of the intensity of drought and N deficiency is a prerequisite for quantitative assessment of crop needs and management of both irrigation and fertilizer application. The N concentration of leaves exposed to direct irradiance allows both a reliable and high-resolution measurement of the status and the assessment of N nutrition at the plant level. (2) Two experiments on sunflower and on tall fescue are used to relate the changes in time and irrigation intensity to the crop N status, and to introduce the complex relationships between N demand and supply in crops. (3) Effects of water deficits on N demand are reviewed, pointing out the high sensitivity of N-rich organs versus the relative lesser sensitivity of organs that are poorer in N compounds. (4) The generally equal sensitivities of nitrifying and denitrifying microbes are likely to explain many conflicting results on the impact of water deficits on soil mineral N availability for crops. (5) The transpiration stream largely determines the availability of mineral N in the rhizosphere. This makes our poor estimate of root densities a major obstacle to any precise assessment of N availability in fertilized crops. (6) The mineral N fluxes in the xylem are generally reduced under water deficit and assimilation is generally known to be more sensitive to water scarcity. (7) High osmotic pressures are maintained during grain filling, which enables the plant to recycle large amounts of previously assimilated N. Its part in the total grain N yield is therefore generally higher under water deficits. (8) Most crop models currently used in agronomy use N and water efficiently but exhibit different views on their interaction.
در میان فاکتورهایی که میتواند توسط کشاورزان اصلاح شود، آب و نیتروژن اصلیترین مواردی هستند که میتوانند رشد گیاه را کنترل کنند. اگر تقاضا برای آبیاری و کود شیمیایی به طور کافی استفاده شود، میتوان بر این اثرات غلبه کرد. در نتیجه، کشاورزی حدود 85 درصد از کل آب شیرین استفاده شده در دنیا را به خود اختصاص میدهد. در حالیکه تنها 18 درصد از زمینهای کل جهان به کشاورزی آبی اختصاص داده شده است، این سطح بیانگر 45 درصد از کل تولید کشاورزی دنیا است. این دادهها بیانگر اهمیت کشاورزی آبی بوده و رشد جمعیت، تقاضا برای افزایش تولید را افزایش میدهد. بعلاوه، محدودیتها و رقابت شدیدتر با دیگر بخشها جامعه نیز فشار بر کاهش سهم آب شیرین برای آبیاری را افزایش میدهد که در نتیجه منجر به کاهش در آب اختصاص داده شده به حوزه کشاورزی میشود. تأثیر آب و مواد مغذی بر بازده منجر به استفاده بیشتر از این مواد در دهههای گذشته شده است. این استفاده ناصحیح از آبیاری و کودهای شیمیایی بیش از این قابل قبول نیست و هزینههای زیادی را بر محیط اقتصاد وارد میکند. کشاورزی معقول نیازمند یک توازن صحیح بین کشاورزی، اقتصاد و جنبههای محیطی مدیریت مواد مغذی است. مزیت اصلی نشان داده شده در این مقاله مروری به صورت زیر است: 1) اندازه گیری شدت خشکی و نبود N یک پیش نیاز برای ارزیابی کمّی از نیاز محصول و مدیریت تقاضا کود شمیایی و آبیاری است. غلظت N بر روی برگها در نتیجه آبیاری مستفیم هر دو مورد اندازه گیری با کیفیت بالا و قابل اطمینان از وضعیت و ارزیابی ماده مغزی N در سطح گیاه را مقدور میسازد. 2) دو آزمایش بر روی گل آفتاب گردان و tall fescue به منظور مرتبط کردن تغییرات در زمان و شدت آبیاری در وضعیت نیتروژن گیاه انجام شده است و به منظور معرفی رابطه پیچیده بین تقاضا N و تأمین منابع غذایی در گیاه استفاده میشود. 3) تاثیرات کمبود آب در تقاضا N مرور شده و به موضوع حساسیت شدید منابع غنی N در برابر شدت کمتر رشد گیاهانی که دارای مؤلفه N ضعیفتری هستند، اشاره شده است. 4) حساسیت یکسان کلی در نیتروژنی کردن و نیتروژن زدایی میکروبها احتمالاً جهت توصیف بسیاری از نتایج به دست آمده در تأثیر کاهش آب در مواد معدنی خاک در دسترس برای گیاه استفاده شده است. 5) رشته انتقال به طور زیادی تعیین کننده در دسترس بودن ماده معدنی نیتروژن در ریزوسفر است. این مورد منجر به تخمین ضعیفی از چگالی ریشه شده و مانعی برای هر ارزیابی دقیق از در دسترس بودن N در محصولات آبیاری است. 6) نیتروژنی که در بافت چوبی شارش پیدا میکند، به طور کلی تحت کاهش آب و جذب در گیاه کاهش مییابد و به طور کلی نسبت به کمیابی آب، حساستر است. 7) فشار ترواشی بیشتر در مدت پرکردن دانه حفظ میشود که گیاه را قادر به بازیابی مقدار قابل توجهی از نیتروژن میکند. بخش اصلی آن در کل محصول نیترژن دانه نیز در نتیجه به طور کلی تحت کمبود آب، بیشتر است. 8) اغلب مدل ای گیاهی که در حال حاضر در علم کشاورزی استفاده میشود، از N و آب به طور مؤثر استفاده میکنند اما دیدگاه متفاوتی از تعامل آنها با یکدیگر دارند.