تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله تشخیص آزمایشگاهی واژینوز واژینال باکتریال

عنوان فارسی: تشخیص آزمایشگاهی واژینوز واژینال باکتریال
عنوان انگلیسی: Laboratory diagnosis of gardnerella vaginalis vaginosis
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 4 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 10
سال انتشار : 2002 نشریه : Ajol
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده و pdf
نوع ارائه مقاله : ژورنال کد محصول : F1336
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.31Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله: باکتری شناسی پزشکی و جراحی زنان و زایمان
مجله: مجله پزشکی غرب آفریقا - West African Journal of Medicine
دانشگاه: گروه زنان و زایمان، گروه میکروبیولوژی پزشکی، نیجریه
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: درج نشده است ☓
بیس: نیست ☓
مدل مفهومی: ندارد ☓
پرسشنامه: ندارد ☓
متغیر: ندارد ☓
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.4314/wajm.v21i3.28041
ترجمه این مقاله با کیفیت متوسط انجام شده است. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

مواد و روشها

میکروسکوپ

تست بوی آمین

تلقیح محیط کشت و انکوباسیون

تست های بیوشیمیایی

تست کاتالاز

تست اکسیداز

تست ایندول

تست استفاده از سیترات

تست اورئاز

هیدرولیز Tween 80

هیدرولیز نشاسته

هیدرولیز ژلاتین

تست تشخیص آنتی بیوتیک

تست همولیز

تولید اسید از کربوهیدرات

نتیجه

بحث

نمونه متن انگلیسی

Abstract

An evaluation of various laboratory detection methods and characteristics of Gardnerella vaginalis was made using high vaginal swab samples of 470 out patient clinic – attending women. Gram stain for ‘clue cells' showed positive results in 118 (25.1%) cases; culture, in 100 cases, (21.3%) and Amine Odour (21.3%), in 26 cases 5.5%, Majority, 71 cases, of the culture-positive results were associated with a pH value of 6 to 7. Gardnerella vaginalis grew predominantly in enriched culture media: Modified peptone-starch dextrose blood agar used for primary culture of organism, and also proteose peptone broth + cooked meat; Brain-heart infusion both + 5% human serum; Brain heart infusion starch agar + 5% blood, and chocolate agar. Gardnerella vaginalis culture-positive samples also exhibited positive biochemical reactions with the hydrolysis of starch sensitivity to Bacitracin and 50ug metronidazole, and haemolysis on human blood agar. Carbohydrate fermentation test was positive for all culture positive cases, 100% for starch and maltose only, and negative for all the cases, 0% for Mannitol and glycerol.

نمونه متن ترجمه

چکیده

یک ارزیابی از انواع روشهای شناسایی ازمایشگاهی و مشخصات Gardnerella vaginalis با استفاده از نمونه های سواب واژینال بلند 470 زن مراجعه کننده به درمانگاه سرپایی انجام گردید. رنگ امیزی گرم برای سلولهای نشانه نشان دهنده نتایج مثبت در 118 (25.1%) از موارد، کشت در 100 مورد ، (21.3%) و بوی آمین (21.3%) در 26 مورد 5.5%، اکثریت 71 مورد از نتایج مثبت کشت با یک مقدار pH برابر با 6 الی7 همراه بوده است. Gardnerella vaginalis به طور بارزی در محیط کشت غنی سازی شده رشد کرده بودند: آگار خون پپتون-نشاسته دکستروز اصلاح شده برای کشت اولیه ارگانیسم استفاده گردید و نیز محیط کشت پروتئوز پپتون بروث+ گوشت پخته شده؛ بروث مایع قلبی-مغزی + 5 درصد سرم انسان؛ آگار نشاسته مایع مغزی قلبی + 5 درصد خون و آگار شکلاتی. نمونه های کشت مثبت Gardnerella vaginalis نیز نشان دهنده واکنش های بیوشیمیایی مثبت با هیدرولیز حساسیت نشاسته به باسیتراسین و 50µg مترونیدازول و همولیز روی آگار خون انسان می باشد. تست تخمیر کربوهیدرات برای همه موارد مثبت کشت مثبت بوده است، 100 درصد برای نشاسته و مالتوز تنها، و منفی برای همه موارد بوده است و 0 درصد برای مانیتول و گلیسرول بوده است.