ترجمه مقاله فعالیت بیولوژی کورکومینوئید برگرفته از زردچوبه

ترجمه مقاله فعالیت بیولوژی کورکومینوئید برگرفته از زردچوبه
قیمت خرید این محصول
۲۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
فعالیت بیولوژی کورکومینوئید برگرفته از زردچوبه
عنوان انگلیسی
Biological Activity of Curcuminoids Isolated from Curcuma longa
صفحات مقاله فارسی
7
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2008
نشریه
ACG
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5681
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی، زیست شناسی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم گیاهی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، شیمی دارویی و علوم تغذیه
مجله
آکادمی شیمی انتشارات عمومی
دانشگاه
گروه شیمی، ترکیه
کلمات کلیدی
کورکومین، زردچوبه، Curcuma longa، فعالیت ضد میکروبی، فعالیت آنتی اکسیدانی، روش CUPRAC
فهرست مطالب
چکیده مطالب
1- مقدمه
2- مواد و روشها
1-2- واکنشگرها و تجهیزات
2-2 فرایندهای استخراج
3-2 ارزیابی بیولوژیک
1-3-2 فعالیت ضدمیکروبی، ضدمایکوباکتریوم و ضدقارچی
2-3-2 ظرفیت ضدآنتی اکسیدان کل با روش CUPRAC
3- نتایج و بحث و بررسی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
1. Introduction

Turmeric is a spice which is obtained from rhizomes of plant Curcuma longa, a member of the family Zingaberaceae. Components of tumeric are named curcuminoids, which include mainly curcumin (diferuloyl methane), demethoxycurcumin, and bisdemethoxycurcumin [1] (Figure 1). Turmeric consists of 3-5% curcuminoids. Curcumin is the most important fraction which is responsible for the biological activities of turmeric. The melting point of curcumin, C2H20O6, is 184oC. It is soluble in ethanol and acetone, but insoluble in water [2].Curcumin exists in solution as keto-enol tautomers [3]. Because of its biological activities, a large number of studies have been presented on curcumin. According to these studies, curcumin exhibits antiinflammatory [1] antioxidant [4, 5, 6, 7] anticarcinogenic [8] antiviral [9] antimicrobial activity [10, 11]. Beside these, curcumin has a variety of potentially therapeutic properties, such as antineoplastic, antiapoptotic, antiangiogenic, cytotoxic, immunomodulatory, [12] and antithrombotic, wound healing, antidiabetogenic, antistressor and antilithogenic actions[1]. In this study, isolation and biological assessment of turmeric and curcumin have been discussed against standard bacterial and mycobacterial strains such as E.coli, S.aureus, E.feacalis, P.aeuroginosa, M.smegmatis, M.simiae, M.kansasii, M. terrae, M. szulgai and the fungi Candida albicans. The antioxidant activity of curcumin and turmeric were also determined by the CUPRAC method.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
زردچوبه ادویه ای است که از ساقه های زیرزمینی گیاه Curcuma longa عضوی از خانواده Zingaberaceae بدست می آید. ترکیبات زردچوبه کورکومینوئید نام دارند که به طورعمده شامل کورکومین (diferuloyl methane)، demethoxycurcumin و bisdemethoxycurcumin می باشد (1) (شکل 1). زردچوبه شامل 3-5 درصد کورمومینوئید است. کورکومین مهمترین ترکیب مسئول فعالیتهای بیولوژی زردچوبه می باشد. نقطه ذوب کورکومین C2H20O6 برابر با 184 درجه سانتیگراد است. این ترکیب در اتانول و استون قابل حل ولی در آب غیرقابل حل می باشد (2). کورکومین در حلال به صورت keto-enol tautomers ایجاد می شود (3). بعلت فعالیتهای بیولوژیکی، تعداد زیادی از مطالعات روی کورکومین انجام شده است. بر اساس این مطالعات کورکومین فعالیتهای ضد التهاب (1)، آنتی اکسیدان (4، 5، 6 ، 7)، ضدسرطان (8)، ضدویروس (9) ضدمیکروبی (10،11) ایجاد می کند. علاوه بر این مطالب، کورکومین دارای انواع خصوصیات درمانی بالقوه مانند ضدسرطان، ضد اپوپتوزی، ضد رگ زایی، سیتوتوکسیک، تقویت کننده سیستم ایمنی (12) و ضدلختگی، بهبود زخم، ضد بیماری دیابت، ضد استرس زا و فعالیتهای ضد lithogenic (1) می باشد.
در این مطالعه، جداسازی و ارزیابی بیولوژی زردچوبه و کورکومین در مقابل سویه های باکتریایی و مایکوباکتریوم استاندارد مانند E.coli، S.aureus، E.feacalis، P.aeuroginosa، M.smegmatis، M.simiae، M.kansasii، M. terrae، M. terrae و Candida albicans قارچی مورد بررسی قرار گرفت. فعالیت آنتی اکسیدان کورکومین و زردچوبه نیز به روش CUPRAC بررسی شد.

بدون دیدگاه