ترجمه مقاله ملاس به عنوان یک محصول جانبی از کریستالسیون قند و چشم اندازی از ماده خام - نشریه الزویر

ترجمه مقاله ملاس به عنوان یک محصول جانبی از کریستالسیون قند و چشم اندازی از ماده خام - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
ملاس به عنوان یک محصول جانبی از کریستالسیون قند و چشم اندازی از ماده اولیه
عنوان انگلیسی
Molasses as a by-product of sugar crystallization and a perspective raw material
صفحات مقاله فارسی
10
صفحات مقاله انگلیسی
10
سال انتشار
2012
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد ✓
کد محصول
8903
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه شده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت عدد درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی معدنی و مهندسی فرآیند
مجله
بیستمین کنگره بین المللی شیمی و مهندسی فرایند CHISA
دانشگاه
گروه کربوهیدرات و تکنولوژی شیمی، جمهوری چک
کلمات کلیدی
عملیات C-sugar، کریستالیزاسیون شکر، ملاس، کاربردهای ملاس
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. تاثیر کریستالیزاسیون تبخیری خلاء بر عملیات شکر C
3. تنظیم ویسکوزیته در واحد عملیاتی شکر C
4. پروفایل دمایی هنگام خنک سازی کریستالیزاسیون ماسکویت C
5. جداسازی ملاس
6. مدل برای عملیات شکر C (بعد از محصول)
8. استفاده از ملاس
9- نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The aim of C sugar operation in a sugar factory is a high quality C sugar for effective follow-up refining, minimizing sugar in molasses together with low energy consumption. On the other hand, biotechnology – ethanol fuel production – can change these targets: either sugar in molasses is increased for fermentation processing (higher sugar content) or C sugar operation is excluded from the sugar technology at all so that the refinery process can be simplified. To optimize the effect of cooling crystallization, a new static model was developed. The model involves balance equations for a horizontal crystallizer or for a part of vertical crystallizer of C-sugar operation and takes in account the balance of the sucrose ratio in liquid and solid phase. An addition of mixing media, such as syrup or water, into the crystallizer has been also considered. Molasses is applied in many food or non-food processes because of high content of nitrogenous compounds, carbohydrates and its sweet taste. Molasses is traditionally used in fermentation technologies to produce ethanol and for production of animal feed. The further potential applications are given.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
هدف از عملیات شکر C در یک کارخانه قند، به دست آوردن شکر با کیفیت بالا برای بهبود مؤثر تصفیه، به حداقل رساندن شکر در ملاس و مصرف کم انرژی است. از سوی دیگر، بیوتکنولوژی -تولید سوخت اتانول- می-تواند این اهداف را تغییر دهد: یا شکر در ملاس برای فرآیند تخمیر افزایش می یابد (مقدار بیشتر شکر) و یا عملیات شکر C از تکنولوژی شکر حذف می شود، به طوری که روند تصفیه ساده می شود. برای بهینه سازی اثر کریستالیزاسیون خنک سازی، یک مدل استاتیک جدید توسعه یافته است. این مدل شامل معادلات تعادل برای یک کریستالیزور افقی یا برای بخشی از کریستالیزور عمودی در عملیات شکر C بوده و در نتیجه تعادل نسبت ساکارز را در فاز مایع و جامد در نظر می گیرد. علاوه بر این، مخلوط کردن محیط ها، مانند شربت یا آب، در کریستالیزور نیز مورد توجه قرار گرفته است. ملاس به دلیل مقدار زیاد ترکیبات نیتروژنی، کربوهیدرات ها و طعم شیرین آن در بسیاری از فرآورده های غذایی یا غیر غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. ملاس از قدیم در فن آوری-های تخمیری برای تولید اتانول و تولید خوراک دام استفاده می شود. کاربردهای بالقوه ی بیشتری ارائه شده است.

بدون دیدگاه