تلفن: 04142273781

ترجمه مقاله ملاس به عنوان یک محصول جانبی از کریستالسیون قند و چشم اندازی از ماده خام – نشریه الزویر

عنوان فارسی: ملاس به عنوان یک محصول جانبی از کریستالسیون قند و چشم اندازی از ماده اولیه
عنوان انگلیسی: Molasses as a by-product of sugar crystallization and a perspective raw material
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 10 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 10
سال انتشار : 2012 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 8903 رفرنس : دارد ✓
محتوای فایل : zip حجم فایل : 819.31Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: شیمی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی معدنی و مهندسی فرآیند
مجله: بیستمین کنگره بین المللی شیمی و مهندسی فرایند CHISA
دانشگاه: گروه کربوهیدرات و تکنولوژی شیمی، جمهوری چک
کلمات کلیدی: عملیات C-sugar، کریستالیزاسیون شکر، ملاس، کاربردهای ملاس
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر : ترجمه شده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به صورت عدد درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه: به صورت عکس، درج شده است ✓
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

1. مقدمه

2. تاثیر کریستالیزاسیون تبخیری خلاء بر عملیات شکر C

3. تنظیم ویسکوزیته در واحد عملیاتی شکر C

4. پروفایل دمایی هنگام خنک سازی کریستالیزاسیون ماسکویت C

5. جداسازی ملاس

6. مدل برای عملیات شکر C (بعد از محصول)

8. استفاده از ملاس

9- نتیجه گیری

نمونه متن انگلیسی

Abstract

The aim of C sugar operation in a sugar factory is a high quality C sugar for effective follow-up refining, minimizing sugar in molasses together with low energy consumption. On the other hand, biotechnology – ethanol fuel production – can change these targets: either sugar in molasses is increased for fermentation processing (higher sugar content) or C sugar operation is excluded from the sugar technology at all so that the refinery process can be simplified. To optimize the effect of cooling crystallization, a new static model was developed. The model involves balance equations for a horizontal crystallizer or for a part of vertical crystallizer of C-sugar operation and takes in account the balance of the sucrose ratio in liquid and solid phase. An addition of mixing media, such as syrup or water, into the crystallizer has been also considered. Molasses is applied in many food or non-food processes because of high content of nitrogenous compounds, carbohydrates and its sweet taste. Molasses is traditionally used in fermentation technologies to produce ethanol and for production of animal feed. The further potential applications are given.

نمونه متن ترجمه

چکیده

هدف از عملیات شکر C در یک کارخانه قند، به دست آوردن شکر با کیفیت بالا برای بهبود مؤثر تصفیه، به حداقل رساندن شکر در ملاس و مصرف کم انرژی است. از سوی دیگر، بیوتکنولوژی -تولید سوخت اتانول- می-تواند این اهداف را تغییر دهد: یا شکر در ملاس برای فرآیند تخمیر افزایش می یابد (مقدار بیشتر شکر) و یا عملیات شکر C از تکنولوژی شکر حذف می شود، به طوری که روند تصفیه ساده می شود. برای بهینه سازی اثر کریستالیزاسیون خنک سازی، یک مدل استاتیک جدید توسعه یافته است. این مدل شامل معادلات تعادل برای یک کریستالیزور افقی یا برای بخشی از کریستالیزور عمودی در عملیات شکر C بوده و در نتیجه تعادل نسبت ساکارز را در فاز مایع و جامد در نظر می گیرد. علاوه بر این، مخلوط کردن محیط ها، مانند شربت یا آب، در کریستالیزور نیز مورد توجه قرار گرفته است. ملاس به دلیل مقدار زیاد ترکیبات نیتروژنی، کربوهیدرات ها و طعم شیرین آن در بسیاری از فرآورده های غذایی یا غیر غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. ملاس از قدیم در فن آوری-های تخمیری برای تولید اتانول و تولید خوراک دام استفاده می شود. کاربردهای بالقوه ی بیشتری ارائه شده است.