دانلود ترجمه مقاله سهم فرایند تغییر ماهیت و بوزدایی روغن های سندرم روغن سمی - مجله الزویر

دانلود ترجمه مقاله سهم فرایند تغییر ماهیت و بوزدایی روغن های سندرم روغن سمی - مجله الزویر
قیمت خرید این محصول
۱۲,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
سهم فرایند تغییر ماهیت و بوزدایی روغن های سندرم روغن سمی
عنوان انگلیسی
Contribution of denaturing and deodorization processes of oils to toxic oil syndrome
صفحات مقاله فارسی
7
صفحات مقاله انگلیسی
3
سال انتشار
2011
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
3245
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله
اپیدمیولوژی، زیست فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
مجله
تداخلات شیمیایی و بیولوژیکی
دانشگاه
دانشگاه سویل، اسپانیا
کلمات کلیدی
سندرم روغن سمی- تغییر ماهیت- بوزدایی
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
فرایند تصفیه
فرایند تصفیه روغن TOS
نتیجه گیری
نحوه خرید نسخه پاورپوینت این مقاله
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
1. Introduction

Olive oil is an expensive oil and hence its adulteration with cheaper vegetable oils has been a traditional fraud problem in the food sector. The most dramatic health consequence of this practice occurred in 1981, when denatured rapeseed oil intended for industrial use was fraudulently included in the food chain mixed with olive oil. The toxic oil syndrome (TOS) continues to have a special relevance in the edible oil field, mainly for two reasons: firstly, because of the high number of people who suffered and still suffer the consequences of this poisoning and, secondly, because determination of the toxic agent(s) that caused it remains unclear yet [1]. The denaturing agent used was aniline and, at first, the content of anilides, resulting from the reaction of aniline with oil, was the marker that allowed to distinguish the adulterated oil. In the 1990s, especially by virtue of great advances in analytical techniques, it was demonstrated that some derivatives that had been described years before (PAPs, 3-N-phenylamino-1,2-propanediol esters) [2] showed a higher risk than did the fatty acid anilides [3]. On the other hand, from epidemiological studies, it was established that no cases were registered in the Catalonian area of delivery. The vast majority (99%) of the TOS cases occurred in the central and northwestern provinces of Spain. Three cases, however, were identified in the south and were the result of ingestion of oil from the Industria Trianera Hidrogenación (ITH) refinery in Seville [4]

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
1. مقدمه
روغن زیتون یک روغن گران قیمت بوده و به همین خاطر تکامل آن با روغن های گیاهی ارزان تر ، به یک مشکل کلاهبرداری سنتی در بخش غذا تبدیل شده است. چشمگیرترین پیامد سلامت این عمل در سال 1981 رخ داد، زمانی که روغن هسته انگور تغییر ماهیت داده شده برای استفاده صنعتی با تقلب در زنجیره غذای مخلوط شده با روغن زیتون گنجانده شد. سندرم روغن سمی (TOS) همچنان در رشته روغن های خوراکی عمدتاً به دو دلیل رایج می باشد: اول، به خاطر تعداد بالای افرادی که از پیامدهای مسمومیت آن رنج برده اند و دوم به دلیل تعیین عوامل سمی که موجب گردیده تا کنون به صورت نامشخص باقی بماند. عامل تغییر ماهیت بکاررفته آنیلین بود و در وهله نخست، محتوای آنیلیدها ، نشات گرفته از واکنش آنیلین با روغن؛ مارکری بود که امکان تمایزو تشخیص روغن تقلبی را می داد. در دهه 1990، به ویژه با پیشرفتهای بزرگ در تکنیک های تحلیلی، توضیح داده شد که بعضی از مشتقات توصیف شده سالها قبل ریسک بالاتری نسبت به آنیلیدهای اسید چرب نشان دادند. از طرف دیگر، با توجه به مطالعات اپیدمیولوژیکی، مشخص گردید که هیچ موردی در ناحیه تحویل به ثبت نرسیده بود. اکثریت وسیعی (99%) از موارد TOS در استان های شمال غربی و مرکزی اسپانیا رخ داده بود. اما این مورد در جنوب شناسایی شده و علت آن هضم و خوردن روغن از پالایشگاه در سویل اعلام گردید.

بدون دیدگاه