دانلود پاورپوینت کاربرد عصاره های گیاهی محصولات گوشتی

دانلود پاورپوینت کاربرد عصاره های گیاهی محصولات گوشتی
قیمت خرید این محصول
۳۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه
فرمت مقاله
پاورپوینت
قابلیت ویرایش
دارد
قابلیت پرینت
دارد
کد محصول
P3119
تعداد اسلایدها
32
تعداد شکل، نمودار و جداول
ندارد
عنوان کامل
کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در گوشت و محصولات گوشتی
رشته های مربوط
شیمی، صنایع غذایی و مهندسی کشاورزی
گرایشهای مربوط
زیست فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی، کنترل کیفی و بهداشتی و علوم دامی
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست
چکیده
مقدمه
عصاره گیری
کاربرد
نتیجه گیری
بخشی از پاورپوینت
کاربرد
اکسایش لیپید در گوشت و فرآورده های گوشت علت اصلی از دست دادن کیفیت آنها می باشد. تعداد زیادی از ترکیبات آنها در طی مراحل اکسایش تولید می شود که تاثیر نامطلوبی روی بافت، رنگ، عطر، طعم، ارزش غذایی و ایمنی محصولات گوشت دارد و این ماندگاری گوشت را محدود می کند.
اگر چه آنتی اکسیدان مصنوعی برای گوشت و فرآورده های گوشت استفاده شده است اما در سال های اخیر استفاده از آنها به دلیل اثرات سمی آنها و منافع مصرف کننده در محصولات طبیعی، سست شده است.
نکات
- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از مقاله پاورپوینت را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.

- تمامی حقوق مادی و معنوی این محصول متعلق به گروه آموزشی ایران عرضه بوده و هرگونه انتشار این مقاله پاورپوینت به صورت انبوه بدون اخطار قبلی پیگرد قانونی در پی خواهد داشت.


بدون دیدگاه