دانلود ترجمه مقاله کاربرد عصاره گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان در گوشت و محصولات گوشتی - مجله الزویر

دانلود ترجمه مقاله کاربرد عصاره گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان در گوشت و محصولات گوشتی - مجله الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۲,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در گوشت و محصولات گوشتی
عنوان انگلیسی
Plant extracts as natural antioxidants in meat and meat products
صفحات مقاله فارسی
29
صفحات مقاله انگلیسی
54
سال انتشار
2014
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
3119
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
زیست فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
مجله
علوم گوشت
دانشگاه
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه پاندیچری، پودوچری، هند
کلمات کلیدی
عصاره های گیاهی، گوشت، اکسایش چربی، آنتی اکسیدان های طبیعی، نان شیرینی گوشت دار
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
عصاره گیری
کاربرد
نتیجه گیری
نحوه خرید نسخه پاورپوینت این مقاله
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Antioxidants are used to minimize the oxidative changes in meat and meat products. Oxidative changes may have negative effects on the quality of meat and meat products, causing changes in their sensory and nutritional properties. Although synthetic antioxidants have already been used but in recent years, the demand for natural antioxidants has been increased mainly because of adverse effects of synthetic antioxidants. Thus most of the recent investigations have been directed towards the identification of natural antioxidants from various plant sources. Plant extracts have been prepared using different solvents and extraction methods. Grape seed, green tea, pine bark, rosemary, pomegranate, nettle and cinnamon have exhibited similar or better antioxidant properties compared to some synthetic ones. This review provides the recent information on plant extracts used as natural antioxidants in meat and meat products, specifically red meat.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
آنتی اکسیدان ها برای به حداقل رساندن تغییرات اکسایشی در گوشت و محصولات گوشتی استفاده می شود. تغییرات اکسایشی ممکن است بر کیفیت گوشت و محصولات گوشتی اثرات منفی داشته، و باعث تغییر در خواص حسی و تغذیه ای آنها شوند. اگر چه آنتی اکسیدان های مصنوعی در حال حاضر در سال های اخیر استفاده شده است، اما عمدتا به دلیل عوارض جانبی از آنتی اکسیدان های مصنوعی تقاضا برای آنتی اکسیدان های طبیعی افزایش یافته است. بنابراین بسیاری از تحقیقات اخیر نسبت به شناسایی آنتی اکسیدان های طبیعی از منابع مختلف گیاهی هدایت شده است. این آنتی اکسیدان های طبیعی با استفاده از حلال های متفاوت و روش های استخراج از مواد مختلف گیاهی استخراج شده است. عصاره های گیاهی از مواد گیاهی غنی از فنول تهیه شده و یک جایگزین خوب برای آنتی اکسیدان مصنوعی ارائه داده است. هسته انگور، چای سبز، پوست درخت کاج، رزماری، انار، گزنه و دارچین در مقایسه با برخی از آنهایی که مصنوعی بودند، خواص آنتی اکسیدانی مشابه و یا بهتری را به نمایش گذاشته بودند. این بررسی، اطلاعات اخیر درمورد عصاره های گیاهی استفاده شده به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی در گوشت و محصولات گوشتی، مخصوصا گوشت قرمز، را ارائه می کند.

بدون دیدگاه