دانلود پاورپوینت عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش
فرمت مقاله : پاورپوینت | کد محصول : P12583 |
تعداد اسلایدها : 15 | تعداد شکل، نمودار و جداول : ندارد |
قابلیت ویرایش : دارد | قابلیت پرینت : دارد |
محتوای فایل : rar | حجم فایل : 1.49Mb |
عنوان کامل: عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش |
رشته های مربوط: پزشکی |
گرایشهای مربوط: مغز و اعصاب، علوم تغذیه |
فصل 1: مقدمه
فصل 2: روش شناسی
فصل 3: تغییرات سوخت و ساز در مغز پس از ضربه ی مغزی
فصل 4: نیازهای تغذیه ای مغز پس از ضربه ی مغزی
فصل 5: مسیرهای آینده
فصل 6: نتیجه گیری
بخشی از متن پاورپوینت
تغییرات سوخت و ساز در مغز پس از ضربه ی مغزی
پژوهش ها حوزه هایی از افزایش فعال سازی مغز را یافته اند که متناظر با افزایش استفاده از مواد مغزی در ورزشکاران شرکت کننده در ورزش های تماسی در مقایسه با ورزش های غیرتماسی هستند، و به تازگی نشان داده شد که ضربه-های مغزی باعث مصرف بیش از اندازه ی مواد مغزی توسط مغز می شوند.
فرایندهای بیوشیمی مرتبط با ضربه ی مغزی با کشش آکسون آغاز می شود، امری که منجر به ترشح گسترده ی یون های K+ و ترشح حجم بیش از حد عادی ناقل های عصبی انگیزگر به ویژه گلوتامات می شود، و به دنبال آن، منجر به ترشح گسترده ی یون های Ca2+ می شود، موضوعی که باعث قطبی زدایی بیش تر سلول می شود. سلول مربوط برای بازیابی شیب یونی، پمپ های Na+/K+ را فعال سازی می کند که مستلزم ادنوزین تریفسفات (ATP) بیش تر است تا K+ از دست رفته را بازیابی کند. برای نگهداری و حفظ این تقاضای سلولی، سلول مربوط به گلیکولیز (قندکافت) متوسل می شود، که 40 درصد بیش تر از حد معمول گلوکز استفاده می کند، و این امر منجر به انباشت لاکتات و یک کاهش مرتبط در pH درون سلولی می شود.
- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از مقاله پاورپوینت را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.
- تمامی حقوق مادی و معنوی این محصول متعلق به گروه آموزشی ایران عرضه بوده و هرگونه انتشار این مقاله پاورپوینت به صورت انبوه بدون اخطار قبلی پیگرد قانونی در پی خواهد داشت.