دانلود پاورپوینت عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش

دانلود پاورپوینت عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش
قیمت خرید این محصول
۳۴,۰۰۰ تومان
دانلود نمونه رایگان
فرمت مقاله
پاورپوینت
قابلیت ویرایش
دارد
قابلیت پرینت
دارد
کد محصول
P12583
تعداد اسلایدها
15
تعداد شکل، نمودار و جداول
ندارد
عنوان کامل
عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش
رشته های مربوط
پزشکی
گرایشهای مربوط
مغز و اعصاب، علوم تغذیه
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست
فصل 1: مقدمه
فصل 2: روش شناسی
فصل 3: تغییرات سوخت و ساز در مغز پس از ضربه ی مغزی
فصل 4: نیازهای تغذیه ای مغز پس از ضربه ی مغزی
فصل 5: مسیرهای آینده
فصل 6: نتیجه گیری
عکس بخشی از پاور + بخشی از متن پاور

بخشی از متن پاورپوینت

تغییرات سوخت و ساز در مغز پس از ضربه ی مغزی
پژوهش ها حوزه هایی از افزایش فعال سازی مغز را یافته اند که متناظر با افزایش استفاده از مواد مغزی در ورزشکاران شرکت کننده در ورزش های تماسی در مقایسه با ورزش های غیرتماسی هستند، و به تازگی نشان داده شد که ضربه-های مغزی باعث مصرف بیش از اندازه ی مواد مغزی توسط مغز می شوند.
فرایندهای بیوشیمی مرتبط با ضربه ی مغزی با کشش آکسون آغاز می شود، امری که منجر به ترشح گسترده ی یون های K+ و ترشح حجم بیش از حد عادی ناقل های عصبی انگیزگر به ویژه گلوتامات می شود، و به دنبال آن، منجر به ترشح گسترده ی یون های Ca2+ می شود، موضوعی که باعث قطبی زدایی بیش تر سلول می شود. سلول مربوط برای بازیابی شیب یونی، پمپ های Na+/K+ را فعال سازی می کند که مستلزم ادنوزین تریفسفات (ATP) بیش تر است تا K+ از دست رفته را بازیابی کند. برای نگهداری و حفظ این تقاضای سلولی، سلول مربوط به گلیکولیز (قندکافت) متوسل می شود، که 40 درصد بیش تر از حد معمول گلوکز استفاده می کند، و این امر منجر به انباشت لاکتات و یک کاهش مرتبط در pH درون سلولی می شود.

نکات
- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از مقاله پاورپوینت را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.

- تمامی حقوق مادی و معنوی این محصول متعلق به گروه آموزشی ایران عرضه بوده و هرگونه انتشار این مقاله پاورپوینت به صورت انبوه بدون اخطار قبلی پیگرد قانونی در پی خواهد داشت.


بدون دیدگاه