تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

آخرین اخبار استخدام بانک ملی ۱۴۰۲

آگهی استخدام جدید بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۱ (آزمون ۱۴۰۲) (مجری: سنجش)


 زمان اعلام نتایج آزمون استخدام بانک ملی ۱۴۰۲

به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، حسن کاظمی معاون منابع انسانی بانک با حضور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از نحوه برگزاری این آزمون، بازدید کرده و اشاره کرد که نتایج این آزمون حداکثر ظرف چهل روز کاری از طریق سامانه سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می‌شود.

دانلود سوالات آزمون بانک ملی ۱۴۰۲


آغاز زمان دریافت کارت شرکت در آزمون استخدامی بانک ملی ایران سال ۱۴۰۲

دریافت کارت آزمون استخدام بانک ملی ۱۴۰۲ (به اتمام رسیده)
انتشار فایل راهنمای کارت شرکت در آزمون استخدام بانک ملی ایران

اطلاعیه اعلام تاریخ پرینت کارت و زمان برگزاری آزمون استخدامی بانک ملی ایران ـ سال ۱۴۰۱

ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبانی که آزمون استخدامی بانک ملی ایران ـ سال ۱۴۰۱ ثبت‌نام نموده‌اند، به اطلاع می‌رساند که آزمون مذکور صبح روز جمعه مورخ ۱۴۰۲/۲/۱۵ در ۵۶ شهرستان مختلف کشور برگزار می‌شود، لذا نظر این عزیزان را به موارد ذیل جلب می‌نماید:

الف – نحوه و زمان پرینت کارت شرکت در آزمون
کارت شرکت در آزمون از روز سه شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۲ برای مشاهده و پرینت بر روی درگاه اطلاع رسانی این سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان شرکت در آزمون، برای شرکت در جلسه امتحان باید در تاریخ تعیین شده به شرح فوق به درگاه اطلاع رسانی مذکور مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات شناسنامه‌ای (نام، نام‌خانوادگی، کد ملی، سال تولد و …) و یا اطلاعات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد پیگیری و …) از کارت شرکت در آزمون خود یک نسخه پرینت تهیه و براساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. چنانچه داوطلبی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبی، پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمی‌شود، لازم است با مراجعه به درگاه این سازمان و ورود به سیستم پاسخگویی اینترنتی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبی و یا کد پیگیری ثبت‌نام اقدام نماید. لازم به ذکر است این امکان برای داوطلبانی فراهم می‌باشد که در سیستم پاسخگویی دارای عضویت باشند. لذا ضرورت دارد داوطلبانی که اطلاعات فوق را مفقود نموده‌اند با عضویت در این سیستم نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام نمایند.

ب – درخصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون چنانچه مغایرتی مشاهده شد، متقاضیان لازم است به شرح زیر اقدام نمایند:
۱ـ با توجه به اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون، چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در در بندهای ۱، ۲، ۴، ۵ ، ۶ ، ۱۱، ۱۲، ۱۵ و ۱۶ (شامل نام خانوادگی، نام، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، کد ملی، سهمیه ۵ درصد ایثارگران، شاغل قراردادی، تاریخ فارغ التحصیلی و معدل) کارت شرکت در آزمون مشاهده نمودید، لازم است برای اصلاح مورد یا موارد مذکور حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۵ منحصراً به درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و با ورود به قسمت ویرایش اطلاعات نسبت به اصلاح موارد اقدام نمایید و در صورتی که نسبت موارد ذیل تفاوتی مشاهده نمودید ضروری است مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده در بند «ج» به نماینده سازمان سنجش آموزش کشور مستقر در واحد رفع نقص حوزه مربوطه (به شرح جدول شماره ۲) مراجعه نمایید.
۱- چنانچه نسبت به بند های ۳ ، ۸ و ۹ (جنس، وضعیت معلولیت و شدت معلولیت) معترض هستید.
۲-چنانچه شماره داوطلب شما چه به صورت عددی و یا به صورت حروف ناخوانا می‌باشد.
۳- چنانچه کارت شرکت در آزمون شما فاقد عکس می‌باشد و یا عکس روی کارت دارای اشکالاتی از جمله؛ فاقد مُهر، واضح نبودن عکس و یا اشتباه عکس است ضرورت دارد ضمن همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، ۲ قطعه عکس ۴ ×۳ و کارت ملی یا شناسنامه عکسدار مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده در بند «ج» به نماینده سازمان سنجش آموزش کشور مستقر در واحد رفع نقص حوزه مربوطه تا روز قبل از برگزاری آزمون مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری نموده تا مشکل برطرف گردد، بدیهی است در غیر این صورت فرد به عنوان متخلف تلقی می‌گردد. ضمناً سایر اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون هر متقاضی براساس اطلاعات مندرج در تقاضانامه ثبت‌نام که توسط خود متقاضی تکمیل گردیده، در نظر گرفته شده است.
تذکر مهم:  در مورد سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران (بند ۱۰) به اطلاع می رساند هیچ گونه ویرایشی برای این بند انجام نمی گیرد.

ج – آدرس و محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون
نماینده این سازمان در روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۲/۲/۱۴ صبح از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ و بعدازظهر از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ در واحد رفع نقص حوزه مربوطه مستقر خواهد شد. برای اطلاع آن دسته از داوطلبانی که براساس توضیحات بند «ب» ملزم به مراجعه به نماینده رفع نقص کارت سازمان می‌گردند، شهرستانهای محل برگزاری آزمون و رفع نقص کارت به شرح جدول مندرج در ذیل این اطلاعیه می‌باشد که آدرس و محل تشکیل واحد رفع نقص کارت شرکت در آزمون هر شهرستان مشخص گردیده است.

د‍ – یادآوری‌های مهم
۱– برای حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار الزامی است.
۲- فرآیند برگزاری آزمون از ساعت ۸:۰۰ صبح (هشت) می‌باشد.
۳- در ورودی ِحوزه های امتحانی رأس ساعت ۷:۳۰ (هفت وسی) بسته خواهد شد، لذا داوطلبان لازم است قبل از بسته شدن درهای ورود به جلسه آزمون در حوزه امتحانی حاضر باشند.
۴- هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون باید چند مداد سیاه نرم پررنگ، مدادتراش، مداد پاکن ، ماسک سه لایه (بدون فیلتر) و یک سنجاق و یا سوزن به همراه داشته باشد. رد و بدل کردن این موارد در جلسه آزمون تخلف محسوب می شود.
۵- داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله پیجر، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، جزوه، کتاب، ماشین‌حساب، هرگونه نُت و یادداشت و نظایر آن به جلسه آزمون اکیداً خودداری نمایند. به همراه داشتن هر کدام از وسایل مندرج در این بند به عنوان تقلب و تخلف تلقی و با داوطلبان ذیربط براساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری که بخشی از آن در بند« هـ ‍» آمده است، رفتار خواهد شد.
۶- به همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش در جلسه آزمون موجب محرومیت از گزینش در آزمون خواهد شد.
۷- برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری لازم را بعمل آورید.
۸– حوزه های آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه، ماشین حساب، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و … معذور می باشند، بنابراین اکیدا توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده در اطلاعیه پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون و اوراق تشخیص هویتی از همراه داشتن سایر وسایل جداً خودداری شود.
۹- داوطلبان برای آگاهی بیشتر از ضوابط آزمون از برگ راهنمای شرکت در آزمون که بر روی درگاه اطلاع رسانی این سازمان قرار دارد پرینت تهیه و نسبت به مطالعه دقیق آن اقدام نمایند.
۱۰-داوطلبان در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری برای آنها لازم است، حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۲/۲۱ از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی sanjesh.org با این سازمان مکاتبه نمایند. درخواست‌های واصله بعد از تاریخ فوق قابل بررسی و پیگیری نخواهد بود.

هـ– قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری
ماده ۵- تخلفات و جرایم در این قانون مشتمل بر موارد زیر است:
الف- ارتکاب هرگونه عملی که موجب بی‌نظمی در برگزاری آزمون گردد یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه های حافظه‌دار.
ب- ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه دار سازد از قبیل:
۱- ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون.
۲- تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دست‌اندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سئوال برای تخلف در آزمون.
۳- ثبت‌نام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون به جای داوطلب اصلی.
ج- استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه های حافظه‌دار.
د- کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون برای پاسخ به سئوالات.
ه‍- دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان یا استفاده غیر مجاز از آنها.
و- هرگونه تغییر غیرمجاز سئوالات، اوراق و پاسخنامه‌های داوطلبان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون.
ز- افشای سئوالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت دراین امر قبل یاحین برگزاری آزمون به هرنحو.
ح- خرید یا فروش سئوالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سئوالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیرواقعی باشد.
ماده ۶- هیأت‌های رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم به مجازات های زیر را درباره متخلفان دارند:
الف- درمورد مشمولان بند(الف) ماده (۵): اخطارکتبی با درج درپرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذی ربط یا محرومیت ازگزینش در آزمون همان سال.
ب- در مورد مشمولان بند (ب) یا بند (ج) ماده (۵): محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی داوطلب در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا ده سال بعد.
تبصره- آرای هیأت‌های بدوی جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (۶) این قانون قابل تجدید نظر خواهی در هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها می‌باشد.
ماده ۷- در مورد مشمولان بندهای (د)، (ه‍)، (و) (ز) و (ح) ماده (۵) هیأت‌های رسیدگی متهم را برای رسیدگی و اعمال جزای نقدی از ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یک میلیارد (۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا حبس از یک تا پنج سال یا هر دو مجازات به محاکم دادگستری معرفی می‌نمایند.
ماده ۸– ارتکاب هر یک از اعمال موضوع ماده (۵) چنانچه در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه باشد، موجب تشدید مجازات می‌شود و تشکیل دهنده و سرکرده گروه یا شبکه به حداکثر مجازات محکوم می‌گردد. مجازات هر یک از اعضاء که در ارتکاب تخلفات و جرایم فوق دخالتی نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذکر شده برای مرتکب می‌باشد.
ماده ۹- رسیدگی در هیأت‌های رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها مانع از رسیدگی برابر سایر قوانین جزایی یا رسیدگی در هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری یا هیأت‌های انتظامی اعضای هیأت علمی یا کمیته‌های انضباطی دانشجویان نیست و مرتکب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (۶) و (۷) این قانون به مجازات مقرر در سایر قوانین و مقررات محکوم می‌گردد.
ماده ۱۰- در صورت محکومیت قطعی فردی به یکی از مجازات های مندرج در این قانون، به استثنای مجازات مندرج در بند (الف) ماده (۶)، هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها، قبولی وی در آزمون را ابطال می‌نماید. در این صورت مؤسسه آموزشی مربوط از صدور و اعطای هرگونه گواهی یا مدرک به وی خودداری خواهد نمود، و چنانچه گواهی فارغ‌التحصیلی به وی اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت آموزش و پرورش یا دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ابطال آن گواهی هستند.
ماده ۱۱- چنانچه با بررسی‌های فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلب و سوابق تحصیلی وی مغایرت های غیرمتعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیش‌دانشگاهی با رتبه و نمره اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها از داوطلب در یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل می‌آید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت بدوی است.
ماده ۱۲- هر مؤسسه یا آموزشگاه علمی و آموزشی که برای افزایش آمادگی داوطلبان شرکت در آزمون‌های مورد بحث این قانون فعالیت می‌کند، چنانچه در تخلفات ماده (۵) مشارکت داشته باشد، مجوز تأسیس آن لغو می‌شود و مدیران مسؤول آنها، علاوه بر محرومیت دائمی از تأسیس و اداره این گونه مراکز، به مجازات‌های پیش‌بینی شده در این قانون و سایر قوانین محکوم می‌شوند، و چنانچه مؤسسه یا آموزشگاه فاقد مجوز باشد، مجازات مدیران مسؤول آنها حداکثر مجازات مندرج در ماده (۶) است.
تبصره- در مورد آموزشگاه‌هایی که فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانونی ذی‌ربط مدعی‌العلوم نیز می‌تواند رأساً نسبت به اعلام جرم و پیگیری تخلفات آنان اقدام نماید.

ز – نحوه تماس و ارتباط با سازمان سنجش آموزش و کشور

داوطلبان می‌توانند سئوال یا درخواست خود را از طریق سامانه پاسخگویی اینترنتی به  شانی https://request.sanjesh.org/، به این سازمان ارسال نمایند. ضمناً داوطلبان درصورت لزوم می‌توانند سئوال یا سئوالات خود را در ساعات اداری با شماره تلفن ‌۴۲۱۶۳  با پیش شماره ۰۲۱ در میان بگذارند

جدول شماره۱-شهرستان محل برگزاری آزمون استخدامی بانک ملی ایران بر اساس استان محل اقامت فعلی متقاضیان

جدول شماره۲-نشانی باجه‌های رفع نقص احتمالی کارت شرکت در آزمون استخدامی بانک ملی


برای آمادگی بیشتر برای شرکت در آزمون های استخدامی بانک ملی و در صورت تمایل به دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی، میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

سوالات استخدامی بانک ملی


اصلاحیه دوم + تمدید زمان ثبت نام استخدام بانک ملی:

اطلاعیه مربوط به اصلاحیه و اعلام مهلت مجدد ثبت نام در آزمون استخدامی بانک ملی ایران سال ۱۴۰۱

پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۱ و شروع زمان ثبت نام از تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۲، به اطلاع متقاضیانی که در مهلت تعیین شده (از تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ لغایت ۱۴۰۱/۱۲/۲۸) موفق به ثبت‌نام در آزمون مذکور نشده اند می‌رساند، مهلت مجدد برای ثبت‌نام از روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱/۵ تا روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱/۸ در نظر گرفته شده است که متقاضیان می‌توانند ضمن مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام و اطلاعیه اصلاحی مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ و اصلاحیه جدید به شرح ذیل، منحصراً از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش در این خصوص اقدام نمایند.
ضمناً متقاضیانی که قبلاً در این آزمون ثبت نام نموده‌اند، در صورت تمایل در بازه زمانی فوق می‌توانند نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.
ـ اصلاحی مربوط به شرایط احراز تحصیلی شغل بانکدار – امور مکانیک (کد شغل ۱۵۶۶۵):
* به شرایط احراز تحصیلی شغل محل‌های ۱۰۵۲۳، ۱۰۵۲۴، ۱۰۵۲۵، ۱۰۵۲۶، ۱۰۵۲۷، ۱۰۵۲۸، ۱۰۵۲۹، ۱۰۵۳۰، ۱۰۵۳۱ و ۱۰۵۳۲، رشته تحصیلی ۳۱۷۳۷: مهندسی مکانیک (کلیه گرایش‌ها) با مقطع تحصیلی (فوق‌لیسانس) اضافه می‌گردد.


اطلاعیه اصلاحیه ثبت نام آزمون استخدامی بانک ملی ۱۴۰۱

🔹 حذف حداقل معدل کل ۱۴ در کلیه مقاطع
🔹 اصلاحیه مربوط به شرایط احراز تحصیلی شغل محل ها
🔹 اصلاحیه مربوط به جنس پذیرش در شغل کاردان حفاظت بانکها (همیار حفاظت)

اصلاحیه استخدام بانک ملی ۱۴۰۱


انتشار دفترچه ثبت نام آزمون استخدامی بانک ملی ۱۴۰۱ (۲۲ اسفند ۱۴۰۱)

بانک ملی ایران برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود طبق مفاد قانون مدیریت خدمات کشوری و در چارچوب دستورالعمل شماره ۲۴۵۱۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای بکارگیری افراد در دستگاه های اجرایی، از محل مجوز شماره ۲۸۸۹۱ مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۹ سازمان اداری و استخدامی کشور، تعداد ۱۷۳۲ نفر از افراد واجد شرایط را از طریق برگزاری آزمون کتبی در حیطه های عمومی و تخصصی، مصاحبه استخدامی و طی مراحل گزینش به صورت پیمانی به شرح ذیل استخدام مینماید:

 

گاهشمار ثبت نام آزمون استخدامی بانک ملی ایران:

مهلت ثبت نام: تا ۲۸ اسفند ۱۴۰۱
دریافت کارت آزمون: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
زمان برگزاری آزمون: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

 

کاربر گرامی در نظر داشته باشید متن زیر تنها بخشی از دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدامی بانک ملی ایران میباشد. برای بررسی بهتر و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با استفاده از لینک زیر نسبت به دانلود دفترچه اقدام نمایید:

دفترچه استخدام بانک ملی ۱۴۰۱

 

شرایط عمومی داوطلبان آزمون استخدامی بانک ملی ایران

۱- داشتن تابعیت ایران
۲- اعتقاد به دین مبین اسالم یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛
۳- التزام به قانون اساسی جمهوری اسالمی ایران؛
۴- انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان؛
تبصره: با عنایت به ماده (۸) مصوبه شماره ۱۴۰۰/۶۷۹۵/دش  مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ شورای عالی انقالب فرهنگی، دانش آموختگان برتر مشمول تسهیالت خدمت نظام وظیفه تخصصی بنیاد ملی، نخبگانی که پروژه تحقیقاتی جایگزین خدمت مورد تأیید مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح را شروع نموده و دوره آموزش نظامی خود را طی نموده اند، می توانند قبل از صدور کارت پایان خدمت در آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ثبت نام نمایند. این دسته از افراد درصورت پذیرفته شدن در آزمون استخدامی، حداکثر تا یکسال (۱۲ ماه) پس از تاریخ برگزاری آزمون، نسبت به ارائه گواهی پایان خدمت خود به دستگاه اجرایی استخدام کننده اقدام نمایند. درصورت عدم ارائه گواهی پایان خدمت توسط افراد مذکور در زمان مقرر، ادامه فرایند استخدامی آنها
متوقف گردیده و حتی درصورت قبولی نهایی در آزمون مربوطه، استخدام و بکارگیری آنها کان لم یکن تلقی می شود.
همچنین صدور شماره مستخدم، انعقاد قرارداد پیمانی و صدور حکم کارگزینی در بازه زمانی تعیین شده منوط به ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت دائم میباشد.
۵- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که استخدام میشوند؛
۶- عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر؛
۷- نداشتن سابقه محکومیت جزایی مؤثر؛
۸- عدم وجود هرگونه ممنوعیت استخدام در دستگاه های اجرایی توسط آراء مراجع قضایی و ذیصالح؛
۹- داوطلبان استخدام نباید جزء نیروهای بازخرید خدمت دستگاه های اجرایی و همچنین بازنشسته باشند؛
۱۰- به استناد ماده (۹۴) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل و پست سازمانی، کارکنانی که تصدی یکی از پستهای سازمانی در هر یک از دستگاه های اجرایی را به صورت رسمی یا پیمانی دارا میباشند، پس از پذیرفته شدن در آزمون استخدامی بانک ملی ایران در زمان استخدام، نباید جزء مستخدمین رسمی یا پیمانی سایر دستگاههای اجرایی باشند.
تبصره: مسئولیت قبول یا عدم قبول استعفای پذیرفته شده نهایی براساس قوانین و مقررات مربوطه توسط دستگاه اجرایی، در زمان صدور شماره مستخدم و انعقاد قرارداد پیمانی و یا صدور حکم کارگزینی، به عهده داوطلب پذیرفته شده آزمون میباشد.
۱۱- داشتن حداقل سن بیست سال تمام و حداکثر چهل سال تمام
– مدارک تحصیلی پایین تر از مقاطع تحصیلی اعلام شده و همچنین مدارک معادل برای شرکت در آزمون مجاز نمی باشد.
– ملاک عمل در خصوص محاسبه تاریخ فراغت از تحصیل، اتمام دوره خدمت ضرورت و یا معافیت دائم، سه ماه پس از آخرین روز ثبت نام امتحان و برای محاسبه سن افراد، اولین روز ثبت نام امتحان می باشد.
تبصره ۱: جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت و بالاتر، از شرط حداکثر سن معاف میباشند.
تبصره ۲: موارد ذیل به شرط ارائه مدارک و مستندات لازم از مراجع ذیربط، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
– پدر و مادر و همسر و برادر و خواهر شهید به میزان پنج سال؛
– داوطلبانی که در جبهه ها به طور داوطلبانه خدمت نموده اند به میزان حضور در جبهه و همچنین مدت زمان
بستری شدن و یا استراحت پزشکی رزمندگان داوطلب در اثر مجروحیت در جبهه ها؛
با توجه به افزایش سن در نظر گرفته شده که براساس اطلاعات خود اظهاری داوطلبان می باشد در صورتی که در مرحله بررسی مدارک و مستندات، داوطلب فاقد مدارک مثبته باشد، از سایر فرآیند استخدام حذف می گردد.

مواد آزمون استخدامی بانک ملی ایران

د- آزمون حیطه تخصصی
جدول شماره ۱- موادآزمون حیطه تخصصی آزمون استخدامی بانک ملی ایران سال ۱۴۰۱

ردیف عنوان شغل مواد آزمون
۱ بانکدار (امور مالی)
(کد شغلی ۱۰۲)
۱ـ اصول حسابداری
۲ـ پول، ارز و بانکداری
۳ـ اصول علم اقتصاد
۴ـ تئوریهای مدیریت و برنامه ریزی
۵ـ ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت
۶ـ بازاریابی
۲ بانکدار (امور حقوقی)
(کد شغلی ۱۰۳)
۱ـ حقوق اداری
۲ـ حقوق اساسی
۳ـ حقوق جزا (عمومی و اختصاصی)
۴ـ حقوق مدنی
۳ بانکدار (امور کامپیوتر و فناوری اطلاعات)
(کد شغلی ۱۰۴)
۱ـ پایگاه داده ها
۲ـ سیستم های عامل
۳ـ طراحی الگوریتم
۴ـ ساختمان داده ها
۵ـ معماری کامپیوتر
۴ بانکدار (امور کشاورزی)
(کد شغلی ۱۰۵)
۱ـ مدیریت و توسعه کشاورزی
۲ـ بازاریابی کشاورزی
۳ـ اقتصاد خرد
۴ـ اقتصاد کلان
۵ـ اقتصادسنجی
۵ بانکدار (امور آمار)
(کد شغلی ۱۰۶)
۱ـ مفاهیم و روش های آماری
۲ـ احتمال ۱
۳ـ رگرسیون ۱
۴ـ نمونه گیری ۱
۵ـ استنباط آماری
۶ بانکدار (امور ساختمان)
(کد شغلی ۱۰۷)
۱ـ مکانیک جامدات (استاتیک و مقاومت مصالح سازه های فلزی)
۲ـ طراحی معماری و شهرسازی
۳ـ مصالح ساختمانی
۴ـ اصول مهندسی زلزله
۵ـ نقشه برداری
۶ـ نقشه کشی و رسم فنی
۷ بانکدار (امور مکانیک)
(کد شغلی ۱۰۸)
۱ـ استاتیک، مقاومت مصالح و طراحی اجزا
۲ـ ترمودینامیک، مکانیک سیالات و انتقال حرارت
۳ـ دینامیک، ارتعاشات و کنترل
۸ بانکدار (امور برق)
(کد شغلی ۱۰۹)
۱ـ مدارهای الکتریکی (۱ و ۲)
۲ـ ماشینهای الکتریکی (۱ و ۲) و سیستمهای کنترل خطی
۳ـ الکترونیک (۱ و ۲) و مدارهای منطقی و الکترونیکی
۴ـ الکترومغناطیس و مخابرات (۱)
۵ـ ریاضیات مهندسی و تجزیه و تحلیل سیستم ها

تذکر: کلیه سوالات به صورت چهار گزینه‌ای به ازای هر پاسخ اشتباه به سؤالات، یک سوم نمره منفی و با ضریب ۱ در نظر گرفته خواهد شد.
الف- آزمون حیطه عمومی (ویژه عنوان شغلی همیار حفاظت ـ کد شغلی ۱۰۱ )
مواد آزمون عمومی عبارتند از:
۱ـ۱ـ معارف اسلامی* ـ ویژه اهل تشیع
۱ـ۲ـ معارف اسلامی ـ ویژه داوطلبان سایر مذاهب اسلامی (حنفی ـ شافعی ـ مالکی ـ حنبلی ـ زیدی)
۲ـ ریاضی و آمار مقدماتی
۳ـ زبان و ادبیات فارسی
۴ـ فناوری اطلاعات (Word ،PowerPoint ،Excell و Internet)
۵ـ زبان انگلیسی ـ عمومی
۶ـ اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی
۷ـ هوش و توانمندی های عمومی
اقلیت های دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از پاسخگویی به سوالات معارف اسلامی معاف بوده و در
محاسبه نمره کل عمومی (که حیطه عمومی نامیده می شود)، این درس لحاظ نخواهد شد ولی چنانچه داوطلب اقلیت دینی به سوالات معارف اسلامی پاسخ دهد، این درس با تأثیر مثبت در محاسبه نمره کل عمومی لحاظ خواهد شد. در واقع دو نمره کل عمومی، یک نمره کل با لحاظ نمره خام درس مذکور و یک نمره کل بدون لحاظ نمره خام درس مذکور، محاسبه و نمره کل باالتر مالک قرار خواهد گرفت.
آزمون عمومی، نمره منفی دارد.
متقاضیان عنوان شغلی همیار حفاظت ـ کد شغلی (۱۰۱)، فقط به سوالات دو دفترچه آزمون حیطه عمومی ـ ویژه عنوان شغلی همیار حفاظت (کد شغلی ۱۰۱ ) و آزمون حیطه اختصاصی پاسخ میدهند و آزمون تخصصی ندارند.

ب- آزمون حیطه اختصاصی
ـ آزمون تفکر تحلیلی ـ سیستمی (مشترک در کلیه عناوین شغلی)

ج-آزمون حیطه عمومی (ویژه کلیه عناوین شغلی بانکدار)
مواد آزمون عمومی عبارتند از:
۱ـ۱ـ معارف اسلامی ـ ویژه اهل تشیع
۱ـ۲ـ معارف اسلامی ـ ویژه داوطلبان سایر مذاهب اسلامی (حنفی ـ شافعی ـ مالکی ـ حنبلی ـ زیدی)
۲ـ ریاضی و آمار مقدماتی
۳ـ زبان و ادبیات فارسی
۴ـ فنّاوری اطلاعات (مهارت های هفتگانه L.D.C.I)
۵ـ زبان انگلیسی ـ عمومی
۶ـ اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی
۷ـ هوش و توانمندیهای عمومی
اقلیت های دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از پاسخگویی به سوالات معارف اسلامی معاف بوده و در محاسبه نمره کل عمومی (که حیطه عمومی نامیده میشود)، این درس لحاظ نخواهد شد ولی چنانچه داوطلب اقلیت دینی به سوالات معارف اسلامی پاسخ دهد، این درس با تأثیر مثبت در محاسبه نمره کل عمومی لحاظ خواهد شد. در واقع دو نمره کل عمومی، یک نمره کل با لحاظ نمره خام درس مذکور و یک نمره کل بدون لحاظ نمره خام درس مذکور، محاسبه و نمره کل باالتر مالک قرار خواهد گرفت.
آزمون عمومی، نمره منفی دارد.

تبصره ۱ :اقلیت های دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسالمی ایران از پاسخگویی به سوالات معارف اسالمی معاف بوده و در محاسبه نمره کل عمومی (که حیطه عمومی نامیده می شود)،این درس لحاظ نخواهد شد، ولی چنانچه داوطلب اقلیت دینی به سوالات معارف اسالمی پاسخ دهد، این درس با تأثیر مثبت در محاسبه نمره کل عمومی لحاظ خواهد شد. در واقع دو نمره کل عمومی، یک نمره کل با لحاظ نمره خام درس مذکور و یک نمره کل بدون لحاظ نمره خام درس مذکور، محاسبه و نمره کل بالاتر مالک قرار خواهد گرفت.

تبصره ۲: به منظور احراز مهارت های پایه و عمومی فناوری اطلاعات افراد واجد شرایط جهت استخدام در مشاغل تخصصی، کارشناسی و بالاتر (موضوع تبصره ۲ ماده (۴۲) قانون مدیریت خدمات کشوری) داوطلبان استخدام موظفند حداکثر یک ماه پس از اعالم تأیید گزینش، مدارک مربوط به کسب مهارتهای هفت گانه (ICDL) صادره از مراکز و مؤسسات تأیید صلاحیت شده توسط سازمان را ارائه نمایند.

 


برگزاری آزمون استخدام بانک ملی در انتهای سال ۱۴۰۱ (۱۹ دی ۱۴۰۱)

معاون منابع انسانی بانک در بازید از بخش ها و واحدهای مختلف اداره امور شعب جنوب تهران گفت: نگرشی که یک مدیر در سبک مدیریت و نوع برقراری ارتباط با کارکنان ایجاد می کند می تواند نتایج مثبتی  را به دنبال داشته باشد.

وی تبدیل نیروهای شرکتی فرزند ایثارگران در سراسر کشور، اخذ مجوز استخدام ۱۷۳۴ نفر و برگزاری آزمون استخدامی در پایان سال جاری را از مهمترین اقدامات بانک به منظور بهبود کسر کادر برشمرد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با آزمون های استخدامی سایر بانک های کشور، میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به صفحه اخبار سراسری بانک ها مراجعه نمایید.

اخبار استخدامی بانک ها


آگهی ۲۹ دی ۹۷

در اجرای ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۶ دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاه‌های اجرایی ملزم به بخشنامه شماره ۲۰۰/۹۳/۹۷۵۷ مورخ ۱۳۹۳/۰۷/۱۹ سازمان اداری و استخدامی کشور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه گذاری سرمایه انسانی سابق و به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگاه‌های اجرایی کشور شرایط و ضوابط عمومی و تخصصی برای استخدام در ششمین امتحان مشترک فراگیر به شرح زیر اعلام میگردد.

شرایط عمومی

۱ .داشتن تابعیت ایران
۲ .اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
۳ .التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
۴ .انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان
۵ .داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که استخدام میشوند.
۶ .عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر
۷ .نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر
۸ .عدم وجود هرگونه ممنوعیت استخدام در دستگاههای اجرایی توسط آراء مراجع قضایی و ذیصلاح.
۹ .به استناد قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان، داوطلبان استخدام نباید جزء نیروهای بازخرید خدمت دستگاههای اجرایی باشند.
۱۰. به استناد ماده (۹۴) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل و پست سازمانی، کارکنانی که تصدی یکی از پستهای سازمانی در هر یک از دستگاههای اجرایی را به صورت رسمی یا پیمانی دارا میباشند، پس از پذیرفته شدن در امتحان مشترک فراگیر، در زمان استخدام، نباید جزء مستخدمین رسمی یا پیمانی سایر دستگاههای اجرایی باشند.
تبصره: مسئولیت قبول یا عدم قبول استعفای پذیرفته شده نهایی بر اساس قوانین و مقررات مربوطه توسط دستگاه اجرایی، در زمان صدور شماره مستخدم و انعقاد قرارداد پیمانی یا صدور حکم کارگزینی، به عهده داوطلب پذیرفته شده آزمون میباشد.
۱۱. داشتن حداقل بیست (۲۰) سال تمام و حداکثر بیست و پنج (۲۵) سال برای دارندگان مدارک تحصیلی دیپلم، حداکثر سی سال (۳۰)برای دارندگان مدارک تحصیلی فوق دیپلم، حداکثر سی و پنج (۳۵) سال برای دارندگان مدارک تحصیلی لیسانس، حداکثر چهل(۴۰) سال برای دارندگان مدارک تحصیلی فوق لیسانس و حداکثر چهل پنج (۴۵) سال برای دارندگان مدارک تحصیلی دکتری.
تبصره ۱: جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت و بالاتر، از شرط حداکثر سن معاف می باشند و سایر مشمولین سهمیه ۲۵ درصد و ۵ درصد در صورت ثبت نام در آزمون، ضمن رعایت تبصره ۲ همین ماده، مکلف به رعایت حداکثر سن های اعلام شده در این دفترچه میباشند، در غیراین صورت از سایر فرایند استخدام حذف خواهند شد.
تبصره ۲: موارد ذیل به شرط ارائه مدارک و مستندات لازم از مراجع ذیربط، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
– پدر و مادر و همسر و برادر و خواهر شهید به میزان پنج سال
– داوطلبانی که در جبهه ها به طور داوطلبانه خدمت نموده اند به میزان حضور در جبهه و همچنین مدت زمان بستری شدن و یا استراحت پزشکی رزمندگان داوطلب در اثر مجروحیت در جبهه ها
– داوطلبانی که در طول جنگ تحمیلی به اسارت درآمده اند به مدت اسارت و حضور در جبهه
– میزان مدت خدمت ضرورت
– داوطلبانی که به صورت غیررسمی و تمام وقت در وزارتخانه ها و موسسات و شرکتهای دولتی، بانکها و شرکتهای تحت پوشش آنها، شرکتهای بیمه های دولتی، شهرداریها و موسسات و شرکتهای دولتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است، موسسات و شرکتهای ملی و مصادره شده که به نحوی از بودجه و کمک دولت استفاده میکنند، نهادهای انقلاب اسلامی و شرکتهای تحت پوشش آنها از تاریخ ۱۳۵۷/۱۱/۲۲ به خدمت اشتغال داشته اند به میزان مدت خدمت غیررسمی آنها.
تذکر (۱) ملاک عمل در محاسبه تاریخ فراغت از تحصیل و کارت پایان خدمت، روز برگزاری امتحان مشترک فراگیر میباشد.
ملاک زمان فراغت از تحصیل، تاریخ مندرج در گواهینامه موقت یا دانشنامه میباشد.
تذکر (۲ ) ملاک عمل برای محاسبه سن افراد، اولین روز ثبت نام میباشد.
تذکر (۳ ) بر اساس ماده (۴۳ ) قانون مدیریت خدمات کشوری به دستگاههای اجرایی اجازه داده شده است تا در صورتی که در قوانین و مقررات قبلی مورد عمل خود، شرایطی علاوه بر شرایط فوقالذکر را داشته باشند، به عنوان شرایط اختصاصی اعلام نمایند.

 

مواد آزمون

الف- مواد آزمون عمومی:
مواد آزمون عمومی برای تمامی مشاغل عبارتند از:
۱. فنّاوری اطلاعات (مهارتهای هفتگانه ICDL)
۲. ریاضی و آمار مقدماتی
۳. زبان و ادبیات فارسی
۴. معارف اسلامی
۵. زبان انگلیسی عمومی
۶. اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی
۷. هوش و توانمندیهای عمومی
تبصره: اقلیتهای دینی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از پاسخگویی به سوالهای معارف اسلامی معاف بوده و در این صورت نمره مکتسبه این داوطلبان، بر اساس مجموع تراز شده سایر سوالهای آزمون عمومی محاسبه خواهد شد.
ب- مواد آزمون تخصصی
* مواد آزمون تخصصی برای هر یک از مشاغل در جدول صفحات ۲۹ تا ۳۳ مشخص شده است.
تذکر: کلیه سوالات مواد آزمون عمومی و اختصاصی به صورت چهار گزینهای با ضریب یک (۱)می باشند. ضمناً به ازای هر پاسخ اشتباه به سوالات، یک سوم نمره منفی در نظر گرفته خواهد شد.