ترجمه مقاله کپسائیسین به عنوان بازدارنده رشد بیماری قارچی هلیکوباکتر پیلوری - نشریه الزویر

ترجمه مقاله کپسائیسین به عنوان بازدارنده رشد بیماری قارچی هلیکوباکتر پیلوری - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
کپسائیسین به عنوان بازدارنده رشد بیماری قارچی هلیکوباکتر پیلوری
عنوان انگلیسی
Capsaicin as inhibitor of the growth of the gastric pathogen Helicobacter pylori
صفحات مقاله فارسی
7
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
1997
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5678
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
پزشکی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
میکروبیولوژی، علوم سلولی و مولکولی، علوم تغذیه و کبد و گوارش
مجله
اسناد میکروبیولوژی FEMS
دانشگاه
بیمارستان باطفال، گروه اطفال و میکروبیولوژی، دانشگاه تورنتو، کانادا
کلمات کلیدی
هلیکوباکر پیلوری، کپسائیسین، عامل ضدمیکروبی، بازداری از رشد
فهرست مطالب
چکیده مطالب
1- مقدمه
2- مواد و روشها
1-2- شرایط رشد باکتری
2-2- مطالعات بازداری از رشد باکتریایی
2-3- اثرات تغییر pH محیط
2-4- آمار
3- نتایج
4- بحث و بررسی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Capsaicin, the active ingredient in chili, has been implicated as both a cytoprotective and a detrimental agent to the gastric mucosa. The effect of capsaicin on Helicobacter pylori has not been investigated previously. Therefore, we performed in vitro time- and concentration-dependent studies to examine the growth of H. pylori in the presence of capsaicin. Capsaicin specifically inhibited growth of H. pylori dose-dependently at concentrations greater than 10 micrograms ml-1 (P < 0.05) but did not inhibit the growth of a human fecal commensal Escherichia coli strain. Bactericidal activity was observed within 4 h. Capsaicin continued to exhibit bactericidal activity when incubated at pH values as low as 5.4. Ingestion of chili, therefore, could have a protective effect against H. pylori-associated gastroduodenal disease. This effect deserves further study in animal models.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده مطالب
کپسائیسین یک ترکیب فعال در فلفل هم بعنوان محافظ سلولی و هم عامل مضر برای غشای مخاطی معده عمل می کند. اثر کپسائیسین روی هلیکوباکتر پیلوری قبلاً بررسی نشده است. بنابراین ما مطالعاتی را در محیط کشت ویترو و وابسته به تراکم برای بررسی رشد اچ.پیلوری در حضور کپسائیسین انجام دادیم. کپسائیسین بخصوص از رشد اچ.پیلوری وابسته به دوز در تراکمهای بیشتر از 10 ml-1 µg (P<0.05) جلوگیری و از رشد سویه اشرشیا کولای کامنسال مدفوع انسانی جلوگیری نکرد. فعالیت باکتریایی طی 4 ساعت مشاهده شد. کپسائیسین همچنان فعالیت باکتریایی هنگام انکوبه در میزانهای pH کمتر از 5.4 را نشان داد. بنابراین بلع فلفل یک اثر پیش گستر در مقابل بیماری معدوی ناشی از اچ. پیلوری دارد. این اثر نیازمند مطالعه بیشتر در مدلهای حیوانی می باشد.

بدون دیدگاه