تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله کفیر، ترکیب لبنی پروبیوتیک، جنبه های مغذی و درمانی

عنوان فارسی: کفیر: یک ترکیب لبنی پروبیوتیک، جنبه های مغذی (تغذیه ای) و درمانی
عنوان انگلیسی: Kefir: A Probiotic Dairy-Composition, Nutritional and Therapeutic Aspects
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 6 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 10
سال انتشار : 2003 نشریه : Scialert
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 8721 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 0.98Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: بیوتکنولوژی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: بیوتکنولوژی میکروبی و فناوری مواد غذایی
مجله: مجله پاکستانی تغذیه - Pakistan Journal of Nutrition
دانشگاه: گروه مهندسی مواد غذایی، دانشکده مهندسی، دانشگاه ایگ، ترکیه
کلمات کلیدی: کفیر، پروبیوتیک، شیر تخمیرشده
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

کفیر به عنوان یک پروبیوتیک

مصرف کفیر

دانه های کفیر

فراوری کفیر

فراوری سنتی

فراوری صنعتی

ترکیب شیمیایی و مغذی کفیر

مزایای سلامتی کفیر

نتیجه گیری

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Kefir is fermented milk only made from kefir grains and kefir cultures as no other milk culture forms. Kefir grains are the mixture of beneficial bacteria and yeast with a polysaccharide matrix. During fermentation lactic acid, CO2 , ethyl alcohol and aromatic compounds that make its unique organoleptic properties are occurred. Kefir is used for the treatment or control of several diseases for many years in Russia. It is begun to consume in some areas of the world, southwestern Asia, eastern and northern Europe, North America and Japan for its nutritional and therapeutic aspects. This paper attempts to review the consumption, process, chemical and nutritional composition and the health benefits of kefir.

نمونه متن ترجمه

چکیده

کفیر، شیر تخمیرشده ای است که تنها از دانه های کفیر ساخته شده است و محیط کشت کفیر مانند محیط-های کشت  هیچ یک از سایر اشکال شیر نمی باشد. دانه های کفیر ترکیبی از باکتری ها و مخمرهای سودمند می باشند که دارای یک ماتریکس پلی ساکاریدی هستند. در طی تخمیر لاکتیک اسید، کربن دی اکسید، اتیل الکل و ترکیبات آروماتیکی که خصوصیات بی مانند ارگانولپتیک آن را ایجاد می کنند، تشکیل می شوند. کفیر چندین سال است که برای درمان یا کنترل چندین بیماری در روسیه مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف کفیر، به دلیل جنبه های درمانی و مغذی که دارد، در برخی نواحی جهان، از جمله جنوب غرب آسیا، شرق و شمال اروپا، شمال آمریکا و ژاپن آغاز شده است. این مقاله، تلاش می کند که مصرف، فراوری، ترکیبات شیمایی و مغذی و مزایای سلامتی کفیر را مورد بررسی قرار دهد.