ترجمه مقاله اثرات عوامل زیست‌ محیطی بر جوانه ‌زنی دانه ‌های زیرگونه خربزه وحشی اگرستیس - نشریه الزویر

ترجمه مقاله اثرات عوامل زیست‌ محیطی بر جوانه ‌زنی دانه ‌های زیرگونه خربزه وحشی اگرستیس - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
اثرات عوامل زیست‌ محیطی بر جوانه ‌زنی دانه ‌های زیرگونه خربزه کوچک وحشی اگرستیس و رشد جوانه در آن ‌ها
عنوان انگلیسی
Effects of environmental factors on Cucumis melo L. subsp. agrestis var. agrestis (Naudin) Pangalo seed germination and seedling emergence
صفحات مقاله فارسی
17
صفحات مقاله انگلیسی
8
سال انتشار
2016
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
8288
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم گیاهی و علوم و تکنولوژی بذر
مجله
مجله گیاه شناسی آفریقای جنوبی - South African Journal of Botany
دانشگاه
دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران
کلمات کلیدی
غوطه‌ وری در آب، دمای نوسان، میرایی و دوام دانه، علف هرز، خربزه وحشی، زیرگونه‌ های خربزه‌ های کوچک وحشی اگرستیس
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. موضوعات و روش‌ها
2.1. پروتکل جوانه‌زنی
2.2. دما
2.2.1. دماهای کاردینال
2.2.2. نوسان دما
2.3 طول عمر دانه
2.4 PH محلول
2.5 فشار گرما
2.6 استرس غوطه‌وری در آب
2.7. عمق کاشت دانه
2.8. آنالیز آماری
3. نتایج
3.1 دماها
3.1.1 دماهای کاردینال
3.1.2. دماهای نوسانی
3.2. طول عمر دانه
3.3 واکنش نسبت به PH محلول
3.4 . فشار گرمایی
3.5. فشارهای غوطه‌وری در آب
3.6 . عمق کاشت دانه
4. بحث
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Cucumis melo L. subsp. agrestis var. agrestis (Naudin) Pangalo (wild melon) is an invasive plant in many parts of Asia and North America. The reproduction of this species is by seeds, thus laboratory experiments were conducted in order to determine the cardinal temperatures and the effects of fluctuating temperature, heat, flooding stress, pH, seed longevity, and depth of burial on wild melon seed germination and seedling emergence. Of the three models tested, the intersected lines model best estimated the cardinal temperatures. The base, optimum, and maximum temperatures for wild melon seed germination were estimated as 20, 35, and 45 °C, respectively. The highest germination rates of wild melon were obtained at 30/20 °C and 35/25 °C (day/night). Only long exposure periods (up to 10 days) at 90 °C or greater than 5 min at 120 °C were efficient at reducing the germination of wild melon seeds. Flooding had limited impact on reducing wild melon seed germination until the third month after the treatment. The seeds of this weed germinated across a wide range of pH values, but germination rates were higher under acidic (pH 5) rather than basic (pH 8 and 9) conditions. Seed germination of wild melon, declined to 50% by the 23rd month after burial in the soil at 15 cm depth. Emergence of wild melon seedlings was higher at shallower burial depths than at deeper ones. These results suggest that the successful invasion of wild melon in an area can be explained, in part, by its tolerance to a wide range of environmental conditions. The combination of seed longevity, lack of seed dormancy and rapid seed germination under favourable climatic conditions may explain its rapid establishment as a weed in summer crops. Among the management strategies that can be used to limit the infestation of wild melon in the fields, burying seed deeply during soil preparation seems to be the most promising

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
زیرگونه‌های خربزه‌های کوچک وحشی اگرستیس، یک نوع گیاه مهاجم در بسیاری از نواحی آسیا و شمال آمریکا هستند. تولیدمثل این‌ گونه‌ها از طریق دانه انجام می‌شود. بنابراین ، آزمایشات آزمایشگاهی به منظور تعیین دمای کاردینال و تأثیر نوسانات دما، گرما ، استرس غوطه‌وری در آب، PH، طول عمر دانه، و عمق کاشت دانه خربزه برای جوانه‌زنی و پیدایش جوانه انجام شدند. از بین سه مدل نمونه آزمایش شده، مدل خطوط تقاطعی بهترین برآورد را در مورد دمای کاردینال داشت. دمای پایه ، بهینه و ماکسیمم برای جوانه زدن دانه خربزه به ترتیب 20 ، 35، و 45 درجه سانتی‌گراد تخمین زده شد. بالاترین میزان جوانه‌زنی خربزه وحشی در °C 20 /30 و °C 35 /25 (روز / شب) مشاهده شد. فقط قرارگیری طولانی‌مدت آن‌ها ( تا 10 روز) در دمای °C 90 و یا بیش از 5 دقیقه در °C 120 در کاهش جوانه‌زنی دانه خربزه وحشی اثرگذار بود. غوطه‌وری در آب تا زمانی که 3 ماه از انجام آن گذشته باشد، تأثیر ناچیزی در کاهش جوانه‌زنی دانه خربزه دارد. دانه‌های این علف هرز در طیف گسترده‌ای از مقادیر PH جوانه‌زده ، اما میزان جوانه‌زنی تحت شرایط اسیدی (PH 5) بیشتر از شرایط پایه (PH 8 , 9) بود. جوانه‌زنی دانه‌های خربزه وحشی با گذشت 23 ماه از کاشتن آن‌ها در خاک در عمق 15 سانتی‌متری تا 50% کاهش پیدا کرد. پیدایش جوانه‌های خربزه وحشی در عمق‌های کمتر بیشتر از عمق‌های بیشتر بود. این نتایج نشان می‌دهند که گسترش موفق خربزه وحشی در منطقه تا حدودی می‌تواند با تحمل آن در برابر شرایط محیطی توضیح داده شود. ترکیبی از طول عمر دانه ، عدم رکود دانه و جوانه‌زنی سریع دانه تحت شرایط نامطلوب آب و هوایی ممکن است توضیحی برای رشد سریع دانه‌های هرز در محصولات تابستانی باشد. در بین استراتژی‌های مدیریت که می‌توانند برای محدود کردن هجوم خربزه‌های وحشی در زمین‌ها بکار برده شوند، به نظر می‌رسد که کاشت عمیق دانه در طی آماده‌سازی خاک ، امیدوارکننده‌تر باشد.

بدون دیدگاه