تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود رایگان سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی (حیطه تخصصی) با پاسخنامه

قیمت خرید این کالا
170,000 تومان
خرید و دانلود کالا
فرمت فایلها : پی دی اف - PDF قابلیت پرینت : دارد
نوع سوالات : چهار گزینه ای تعداد سوالات : 928 سوال
کد محصول : ES562
محتوای فایل : zip حجم فایل : 5.53Mb
این نمونه سوالات به صورت ثبت شده بوده و هر گونه کپی برداری و انتشار غیر قانونی آن توسط افراد سودجو، بدون تذکر قبلی، پیگرد قانونی در پی خواهد داشت.
توضیحات

گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به ارائه جزوات و سوالات رایگان استخدامی هنرآموز صنایع غذایی منطبق با منابع اعلامی سازمان سنجش در سال ۱۴۰۲ نموده است.

در همین راستا و جهت آمادگی برای آزمون استخدام هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ بسته سوالات هنرآموز صنایع غذایی شده است که این مجموعه شامل سوالات طراحی شده بر اساس منابع اعلام شده جهت آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش می باشد. تهیه این بسته آموزشی میتواند تاثیر به سزایی در آمادگی شما جهت شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش داشته باشد.

دانلود رایگان فایل ها

1- شایستگی های فنی کارگاهی صنایع غذایی

دانلود رایگان کتاب فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار پایه دهم دوره متوسطه (کد 210372) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:

 

کتاب فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار پایه دهم دوره متوسطه (کد 210372) تالیف تیر 1402:

 

سوالات فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار دهم تالیف تیر 1402

 

دانلود رایگان کتاب تولید فرآورده های لبنی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210374) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:

 

کتاب تولید فرآورده های لبنی

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب تولید فرآورده های لبنی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210374) تالیف مرداد 1402:

 

سوالات تولید فرآورده های لبنی دهم تالیف مرداد 1402

 

دانلود رایگان کتاب تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211371) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:

 

کتاب تولید کمپوت و کنسرو

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211371) تالیف مرداد 1402:

 

سوالات تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم تالیف مرداد 1402

 

دانلود رایگان کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211372) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:

 

کتاب تولید و بسته بندی فرآورده غلات

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211372) تالیف مرداد 1402:

 

سوالات تولید و بسته بندی فرآورده های غلات یازدهم تالیف مرداد 1402

 

دانلود رایگان کتاب روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212372) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:

 

کتاب روغن کشی میوه و دانه روغنی

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212372) تالیف مرداد 1402:

 

سوالات روغن کشی میوه و دانه های روغنی دوازدهم تالیف مرداد 1402

 

دانلود رایگان کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی) پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212374) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:

 

کتاب تولید و بسته بندی فرآورده دام و طیور

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی) پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212374) تالیف مرداد 1402:

 

سوالات تولید و بسته بندی فرآورده دام و طیور گوشتی دوازدهم تالیف مرداد 1402

 

 

2- دانش فنی صنایع غذایی

دانلود رایگان کتاب دانش فنی پایه - صنایع غذایی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210371) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:

 

کتاب دانش فنی پایه صنایع غذایی

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب دانش فنی پایه صنایع غذایی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210371) تالیف مرداد 1402:

 

سوالات دانش فنی پایه صنایع غذایی دهم تالیف مرداد 1402

 

دانلود رایگان کتاب دانش فنی تخصصی - صنایع غذایی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212371) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:

 

کتاب دانش فنی تخصصی صنایع غذایی

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب دانش فنی تخصصی صنایع غذایی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212371) تالیف مرداد 1402:

 

سوالات دانش فنی تخصصی صنایع غذایی دوازدهم تالیف مرداد 1402

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب آب و خاک و گیاه پایه دهم دوره متوسطه (کد 210211) تالیف تیر 1402:

 

سوالات آب و خاک و گیاه دهم

 

دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب آب و خاک و گیاه پایه دهم دوره متوسطه (کد 210211) تالیف تیر 1402:

 

سوالات آب و خاک و گیاه دهم تالیف تیر 1402

 

 


 

دانلود رایگان سوالات و منابع حیطه عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش

 

1- دانلود رایگان کتاب های منبع حیطه عمومی و اختصاصی:

 

منابع حیطه عمومی و اختصاصی

 

2- دانلود رایگان سوالات استخدامی حیطه عمومی و اختصاصی + خرید پاسخنامه تشریحی

 

سوالات حیطه عمومی و اختصاصی

 

3- دانلود رایگان جزوات خلاصه شده و نکات مهم منابع حیطه عمومی و اختصاصی:

 

جزوات خلاصه حیطه عمومی و اختصاصی

محتویات بسته فروشی

1- سوالات استخدامی آب و خاک و گیاه پایه دهم دوره متوسطه (کد 210211) تالیف تیر 1402:

102 سوال با پاسخنامه تشریحی

 

2- سوالات استخدامی فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار پایه دهم دوره متوسطه (کد 210372) تالیف تیر 1402:

100 سوال با پاسخنامه تشریحی

 

3- سوالات استخدامی تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی) پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212374) تالیف مرداد 1402:

100 سوال با پاسخنامه تشریحی

 

4- سوالات استخدامی دانش فنی پایه صنایع غذایی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210371) تالیف مرداد 1402:

100 سوال با پاسخنامه تشریحی

 

5- سوالات استخدامی تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211371) تالیف مرداد 1402:

100 سوال با پاسخنامه تشریحی

 

6- سوالات استخدامی روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212372) تالیف مرداد 1402:

101 سوال با پاسخنامه تشریحی

 

7- سوالات استخدامی تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211372) تالیف مرداد 1402:

100 سوال با پاسخنامه تشریحی

 

8- سوالات استخدامی دانش فنی تخصصی صنایع غذایی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212371) تالیف مرداد 1402:

125 سوال با پاسخنامه تشریحی

 

9- سوالات استخدامی تولید فرآورده های لبنی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210374) تالیف مرداد 1402:

100 سوال با پاسخنامه تشریحی

منابع آزمون هنرآموز صنایع غذایی

منابع اعلام شده برای حیطه تخصصی هنرآموز صنایع غذایی در آزمون استخدام دبیری و هنرآموز سال 1402 آموزش و پرورش به شرح زیر می باشد:

1- شایستگی های فنی کارگاهی صنایع غذایی

- فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار

- تولید فرآورده های لبنی

- تولید کمپوت و کنسرو

- تولید و بسته بندی فرآورده های غلات

- روغن کشی میوه و دانه های روغنی

- تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی)

 

2- دانش فنی صنایع غذایی

- دانش فنی پایه - صنایع غذایی

- دانش فنی تخصصی - صنایع غذایی

- آب، خاک و گیاه

 

محتوای ارزیابی برای آزمون هنرآموز صنایع غذایی:

1- شايستگي های فنی كارگاهی صنايع غذايی (امتیاز 108 سهم 10.8)

2- دانش فنی صنايع غذايی (امتیاز 72 سهم 7.2)

 

دانلود دفترچه راهنمای آزمون دبیری و هنرآموز 1402