دانلود رایگان سوالات استخدامی هنرآموز صنایع غذایی (حیطه تخصصی) با پاسخنامه
فرمت فایلها : پی دی اف - PDF | قابلیت پرینت : دارد |
نوع سوالات : چهار گزینه ای | تعداد سوالات : 928 سوال |
کد محصول : ES562 | |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 5.53Mb |
گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به ارائه جزوات و سوالات رایگان استخدامی هنرآموز صنایع غذایی منطبق با منابع اعلامی سازمان سنجش در سال ۱۴۰۲ نموده است.
در همین راستا و جهت آمادگی برای آزمون استخدام هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ بسته سوالات هنرآموز صنایع غذایی شده است که این مجموعه شامل سوالات طراحی شده بر اساس منابع اعلام شده جهت آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی آموزش و پرورش می باشد. تهیه این بسته آموزشی میتواند تاثیر به سزایی در آمادگی شما جهت شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش داشته باشد.
1- شایستگی های فنی کارگاهی صنایع غذایی
دانلود رایگان کتاب فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار پایه دهم دوره متوسطه (کد 210372) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:
کتاب فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار پایه دهم دوره متوسطه (کد 210372) تالیف تیر 1402:
سوالات فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار دهم تالیف تیر 1402
دانلود رایگان کتاب تولید فرآورده های لبنی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210374) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب تولید فرآورده های لبنی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210374) تالیف مرداد 1402:
سوالات تولید فرآورده های لبنی دهم تالیف مرداد 1402
دانلود رایگان کتاب تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211371) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211371) تالیف مرداد 1402:
سوالات تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم تالیف مرداد 1402
دانلود رایگان کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211372) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:
کتاب تولید و بسته بندی فرآورده غلات
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211372) تالیف مرداد 1402:
سوالات تولید و بسته بندی فرآورده های غلات یازدهم تالیف مرداد 1402
دانلود رایگان کتاب روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212372) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:
کتاب روغن کشی میوه و دانه روغنی
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212372) تالیف مرداد 1402:
سوالات روغن کشی میوه و دانه های روغنی دوازدهم تالیف مرداد 1402
دانلود رایگان کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی) پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212374) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:
کتاب تولید و بسته بندی فرآورده دام و طیور
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی) پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212374) تالیف مرداد 1402:
سوالات تولید و بسته بندی فرآورده دام و طیور گوشتی دوازدهم تالیف مرداد 1402
2- دانش فنی صنایع غذایی
دانلود رایگان کتاب دانش فنی پایه - صنایع غذایی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210371) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:
کتاب دانش فنی پایه صنایع غذایی
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب دانش فنی پایه صنایع غذایی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210371) تالیف مرداد 1402:
سوالات دانش فنی پایه صنایع غذایی دهم تالیف مرداد 1402
دانلود رایگان کتاب دانش فنی تخصصی - صنایع غذایی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212371) تهیه شده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش:
کتاب دانش فنی تخصصی صنایع غذایی
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب دانش فنی تخصصی صنایع غذایی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212371) تالیف مرداد 1402:
سوالات دانش فنی تخصصی صنایع غذایی دوازدهم تالیف مرداد 1402
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب آب و خاک و گیاه پایه دهم دوره متوسطه (کد 210211) تالیف تیر 1402:
دانلود رایگان سوالات استخدامی کتاب آب و خاک و گیاه پایه دهم دوره متوسطه (کد 210211) تالیف تیر 1402:
سوالات آب و خاک و گیاه دهم تالیف تیر 1402
دانلود رایگان سوالات و منابع حیطه عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش
1- دانلود رایگان کتاب های منبع حیطه عمومی و اختصاصی:
2- دانلود رایگان سوالات استخدامی حیطه عمومی و اختصاصی + خرید پاسخنامه تشریحی
3- دانلود رایگان جزوات خلاصه شده و نکات مهم منابع حیطه عمومی و اختصاصی:
1- سوالات استخدامی آب و خاک و گیاه پایه دهم دوره متوسطه (کد 210211) تالیف تیر 1402:
102 سوال با پاسخنامه تشریحی
2- سوالات استخدامی فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار پایه دهم دوره متوسطه (کد 210372) تالیف تیر 1402:
100 سوال با پاسخنامه تشریحی
3- سوالات استخدامی تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی) پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212374) تالیف مرداد 1402:
100 سوال با پاسخنامه تشریحی
4- سوالات استخدامی دانش فنی پایه صنایع غذایی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210371) تالیف مرداد 1402:
100 سوال با پاسخنامه تشریحی
5- سوالات استخدامی تولید کمپوت و کنسرو پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211371) تالیف مرداد 1402:
100 سوال با پاسخنامه تشریحی
6- سوالات استخدامی روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212372) تالیف مرداد 1402:
101 سوال با پاسخنامه تشریحی
7- سوالات استخدامی تولید و بسته بندی فرآورده های غلات پایه یازدهم دوره متوسطه (کد 211372) تالیف مرداد 1402:
100 سوال با پاسخنامه تشریحی
8- سوالات استخدامی دانش فنی تخصصی صنایع غذایی پایه دوازدهم دوره متوسطه (کد 212371) تالیف مرداد 1402:
125 سوال با پاسخنامه تشریحی
9- سوالات استخدامی تولید فرآورده های لبنی پایه دهم دوره متوسطه (کد 210374) تالیف مرداد 1402:
100 سوال با پاسخنامه تشریحی
منابع اعلام شده برای حیطه تخصصی هنرآموز صنایع غذایی در آزمون استخدام دبیری و هنرآموز سال 1402 آموزش و پرورش به شرح زیر می باشد:
1- شایستگی های فنی کارگاهی صنایع غذایی
- فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
- تولید فرآورده های لبنی
- تولید کمپوت و کنسرو
- تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
- روغن کشی میوه و دانه های روغنی
- تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور (گوشتی)
2- دانش فنی صنایع غذایی
- دانش فنی پایه - صنایع غذایی
- دانش فنی تخصصی - صنایع غذایی
- آب، خاک و گیاه
محتوای ارزیابی برای آزمون هنرآموز صنایع غذایی:
1- شايستگي های فنی كارگاهی صنايع غذايی (امتیاز 108 سهم 10.8)
2- دانش فنی صنايع غذايی (امتیاز 72 سهم 7.2)