ترجمه مقاله بینش های چند-سهامداری در امرار معاش های پایدار در یک جو متغیر - نشریه الزویر

ترجمه مقاله بینش های چند-سهامداری در امرار معاش های پایدار در یک جو متغیر - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۴۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مزارع چای ایالت آسام: بینش های چند-سهامداری در امرار معاش های پایدار در یک جو متغیر
عنوان انگلیسی
The tea landscape of Assam: Multi-stakeholder insights into sustainable livelihoods under a changing climate
صفحات مقاله فارسی
28
صفحات مقاله انگلیسی
10
سال انتشار
2018
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
5.232 در سال 2019
شاخص H_index مجله
105 در سال 2020
شاخص SJR مجله
1.823 در سال 2019
شناسه ISSN مجله
1462-9011
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2019
کد محصول
10849
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
ضمیمه
دارد و ترجمه شده است✓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
کشاورزی، اقتصاد کشاورزی، اقتصاد تولید و مدیریت واحدهای کشاورزی
مجله
علوم و سیاست محیطی - Environmental Science and Policy
دانشگاه
جغرافیا و محیط زیست، دانشگاه ساوتهمپتون، انگلیس
کلمات کلیدی
چای، تغییرات جوی، امرار معاش، محصولات، آسام، هند، آسیای جنوبی، خرده مالکان، پایداری، مدیریت زمین
کلمات کلیدی انگلیسی
Tea - Climate change - Livelihoods - Crops - Assam - India - South Asia - Smallholders - Sustainability - Land management
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.envsci.2018.01.003
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. مدیریت مزارع
3. امنیت امرار معاش ها
4. تغییرات جوی
5. داده ها و روشها
6. نتایج
6.1 آسیب پذیری تغییرات جوی
6.2 دارائی های امرار معاش
6.3 ساختارها و فرآیندهای مزارع
6.4 نتایج امرار معاش ها
7. یک مزرعه چای پایدار تحت تغییرات جوی
7.1 پایداری محیطی
7.2 پایداری اجتماعی
8. نتیجه گیری ها
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)

10849 IranArze     10849 IranArze1     10849 IranArze2

نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Tea plays a pivotal role in India’s national economy, with the state of Assam the world’s largest regional producer of black tea. However, various socio-environmental factors are threatening tea production and the livelihoods of millions of people reliant upon the industry. Little documentation exists which provides comprehensive spatial insights into tea production practices and associated livelihoods. Additionally, vulnerability from climate change to those livelihoods dependent upon the tea landscape has received limited multi-level stakeholder qualification. Consequently, this paper goes towards addressing this knowledge deficit through adopting a sustainable livelihoods approach for investigating the tea landscape of Assam. Mixed social survey methods were used to document responses from multiple stakeholder groups representing managers of commercial plantations, smallholders and tea workers. Results provide a comprehensive insight into the livelihoods of those reliant upon tea production activities across the four major tea growing regions of Assam. Outputs indicate that varying production practices are in place to optimise yield, increase livelihood resilience and manage the landscape effectively under a changing climate, with tea workers possessing varying diversity in assets to support their livelihoods. Outcomes from this research highlight the need for adaptable and climate-smart landscape activities, with active support from expert tea advisory agencies, to promote long-term socio-environmental sustainable cultivation of tea under changing climatic conditions.

1. Introduction

India has experienced a rise in the importance of its domestic tea market with overall tea production increasing by 19% between 1997 and 2010 (Arya, 2013). Conversely, international trade has declined since the collapse of the Soviet Union in the 1980s (Lines, 2006) with falling tea auction prices since the 1990s (Mishra et al., 2011) and recent stagnation in productivity (Arya, 2013). Historically, tea has played a vital role in the national economy, providing sectoral employment in remote and poor rural areas (Lines, 2006), yet tea plantation labour wages are the lowest of the organised sector (Mishra et al., 2011). The recent closure of some tea plantations has had a detrimental impact on worker livelihoods given the limited availability of alternative livelihood strategies in the tea growing regions (Van der Wal, 2008).

8. Conclusion

This paper has presented multi-stakeholder insights into tea production practices of the four major tea growing regions in Assam. These insights provide indicative evidence as to how growers (both plantation managers and smallholders) are attempting to sustain production of one of India’s most valuable commodities. Within these regions this research has also highlighted the impacts that climate change may be having on production through local multi-stakeholder knowledge, and the effects this is having on livelihoods. The evidence we present in the paper should be used to help make more informed future strategies regarding best practice for landscape management under a changing climate, and directing policy assistance for enhancing sustainable livelihoods within northeast India. A coordinated landscape-scale approach whereby multiple actors within the tea sector can work together to facilitate climate-smart mitigation and adaptation measures will be essential to ensure the long-term sustainability of Assamese tea production. We advocate for our findings to be used alongside other research, such as the International Trade Centre’s (2014) suggested climate change indicators for assessing impacts on tea crop production, and local land management guidance (e.g. Goswami, 2011), to develop climate-smart landscape approaches for socio-environmental sustainability of Assam’s tea landscape.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
چای نقش اساسی را در اقتصاد ملی هند بازی میکند و ایالات آسام هند، بزرگترین تولیدکننده منطقه ای چای سیاه است. با اینحال عوامل اجتماعی-محیطی مختلفی تولید چای و امرار معاش میلیون ها نفر را تهدید میکنند که بر این صنعت متکی هستند. مستندات کمی وجود دارد که بینش های فضایی جامعی را در مورد تکنیک های تولید چای و امرار معاش های وابسته به آن فراهم سازد. همچنین آسیب پذیری از تغییرات جوی تا امرار معاش های وابسته به مزارع چای، شایستگی محدودی از سهامداران (افراد ذینفع) چند-سطحی دریافت کرده است. در نتیجه مقاله حاضر با اتخاذ یک رویکرد امرار معاش های پایدار برای بررسی چشم انداز چای آسام، این کمبود دانش را رفع میکند. ما از روشهای بررسی اجتماعی ترکیبی برای ثبت پاسخ های دریافت شده از گروه های مختلف سهامداران استفاده کردیم که شامل مدیران مزارع تجاری، خرده مالکان، و کارگران چای بودند. نتایج این بررسی، بینش های جامعی را در مورد امرار معاش افراد متکی برر فعالیت های تولید چای را در چهار منطقه اصلی کشت چای در آسام فراهم ساخت. خروجی ها نشان دادند که تکنیک های تولید مختلفی وجود دارد تا: بازدهی را بهینه سازیم، قابلیت ارتجاع (برگشت پذیری) امرار معاش ها را افزایش دهیم، و این چشم انداز را در یک جو متغیر مدیریت کنیم، بطوریکه کارگران چای سهم های مختلفی از دارائی های چای به منظور تأمین امرار معاش خود داشتند. نتایج این تحقیق، بر ضرورت فعالیت های مزارع انطباق پذیر و سازگار با جو تأکید دارد، و پشتیبانی فعالی از نمایندگی های مشاوره تخصصی چای دریافت می شود تا کشت اجتماعی-محیطی پایدار و بلندمدتی از چای در شرایط جوی متغیر فراهم گردد.

1. مقدمه
هند افزایشی در اهمیت بازار داخلی چای را تجربه کرده است و تولید کلی چای آن بین سالهای 1997 و 2010، 19 درصد افزایش پیدا کرده است (آریا 2013). برعکس، تجارت بین المللی از زمان فروپاشی شوروی سابق در دهه 1980 افت پیدا کرده است (لاینز 2006) و قیمت های مزایده چای از دهه 1990 رو به کاهش بوده است (میشرا و همکارانش 2011) و اخیراً هم بهره وری آن دچار رکود شده است (آریا 2013). از لحاظ تاریخی، چای نقش حیاتی را در اقتصاد ملی باز کرده است و استخدام بخشی را در مناطق دور افتاده و مناطق فقیرنشین روستایی فراهم ساخته است (لاینز 2006)؛ با اینحال دستمزد کارگران کشت چای، پایین ترین دستمزد در این بخش سازماندهی شده است (میشرا و همکارانش 2011). تعطیل شدن اخیر بعضی از مزارع چای، تأثیر زیان بخشی بر امرار معاش کارگران داشته است چون دسترس پذیری استراتژی های جایگزین برای امرار معاش در مناطق کشت چای را محدود ساخته است (وان دِر وال 2008).
8. نتیجه گیری ها
این مقاله بینش های چند-سهامداری را در مورد تکنیک های تولید در چهار منطقه اصلی کشت چای در آسام ارائه میدهد. این بینش ها شواهد شاخصی را فراهم می سازند که چای کاران (هم مدیران مزارع و هم خرده مالکان) چطور تلاش می کنند تا تولید یکی از ارزشمندترین محصولات هند را حفظ کنند. این تحقیق در این مناطق بر تاثیراتی تأکید کرده است که تغییرات جوی از طریق دانش محلی سهامداران مختلف می توانند بر روی تولید داشته باشند، و تأثیراتی که این مسئله بر روی امرار معاش افراد دارد. شواهدی که در مقاله حاضر ارائه داده ایم را باید برای ایجاد استراتژی های آگاهانه تری از لحاظ تکنیک های برتبر برای مدیریت مزارع در شرایط جو متغیر در آینده، و هدایت سیاست ها به سمت افزایش حفظ امرار معاش افراد در شمال شرقی هند مورد استفاده قرار داد. یک رویکرد هماهنگ در مقیاس مزارع برای عاملان مختلف در بخش چای میتواند سبب همکاری افراد شود تا کاهش اثرات جو-هوشمند تسهیل گردد و ابزارهای سنجش انطباق هم برای اطمینان از پایداری بلندمدت تولید چای در آسام ضروری هستند. ما ادعا می کنیم که یافته های تحقیق حاضر را می توان همراه با تحقیقات دیگری مانند مرکز تجارت بین المللی (2014) مورد استفاده قرار داد که شاخص های تغییرات جوی را برای ارزیابی تأثیرات بر تولید محصولات چای، و راهنمایی های مدیریت محلی زمین ها (بعنوان مثال گوسوامی 2011) پیشنهاد میکند تا رویکردهای جو-هوشمند (هوشمندانه از لحاظ جوی) برای مزارع به منظور پایداری اجتماعی-محیطی مزارع چای آسام توسعه داده شود.


بدون دیدگاه