ترجمه مقاله مقایسه خصوصیات فیزیکی شیمیایی شیر شتر با شیر گاو و شیر بوفالو

ترجمه مقاله مقایسه خصوصیات فیزیکی شیمیایی شیر شتر با شیر گاو و شیر بوفالو
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مقایسه خصوصیات فیزیکی شیمیایی شیر شتر با شیر گاو و شیر بوفالو
عنوان انگلیسی
COMPARISON OF PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CAMEL MILK WITH COW MILK AND BUFFALO MILK
صفحات مقاله فارسی
12
صفحات مقاله انگلیسی
7
سال انتشار
2014
نشریه
Indianjournals
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
نوع مقاله
ISI
رفرنس
دارد ✓
پایگاه
اسکوپوس
کد محصول
9364
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به انگلیسی درج شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
کشاورزی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم تغذیه
مجله
مجله پژوهش و پرورش شتر - Journal of Camel Practice and Research
دانشگاه
گروه علوم لبنی، دانشکده علوم لبنی SMC، دانشگاه کشاورزی آناند (آنا)، گجرات، هند
کلمات کلیدی
قدرت اسیدی، شیر شتر، هدایت الکتریکی، نقطه انجماد، وزن مخصوص، ویسکوزیته
doi یا شناسه دیجیتال
http://dx.doi.org/10.5958/2277-8934.2014.00045.9
فهرست مطالب
چکیده
مواد و روشها
خصوصیات فیزیکی شیمیایی شیر
نتیجه و بحث
قدرت اسیدی (اسیدیته)
وزن مخصوص
ویسکوزیته
کشش سطحی
ضریب شکست
نقطه انجماد
هدایت الکتریکی
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
ABSTRACT

The comparison was made between various physico-chemical properties of camel milk with cow and buffalo milk. The mean acidity in camel milk was 0.144% lactic acid. Similarly, in cow milk and buffalo milk, it was 0.136% and 0.133% lactic acid, respectively. The mean specific gravity of camel milk was 1.029. Similarly, in cow and buffalo milk, the mean specific gravity was 1.029 and 1.033, respectively. The specific gravity of camel milk was significantly lower than that of the buffalo milk. The viscosity of camel milk was significantly higher than that of the cow milk but lower than buffalo milk. The mean surface tension of camel milk was 58.39 dyne/cm. Similarly, in cow and buffalo milk, the mean specific gravity was 51.77 dyne/cm and 50.78, dyne/cm, respectively. The mean refractive index of camel, cow and buffalo milk was value 1.3423, 1.3459 and 1.3464, respectively. The freezing point of camel milk was -0.518°C which was higher than the cow and buffalo milk. The electrical conductivity of camel milk was significantly higher than the cow as well as buffalo milk.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
در اینجا خصوصیات فیزیکی شیمیایی شیر شتر با شیر گاو و بوفالو مقایسه شده است. قدرت اسیدی (اسیدیته) متوسط شیر شتر 0.144 درصد اسید لاکتیک بود. به همین نحو، در شیر گاو و بوفالو، به ترتیب 0.136 و 0.133 درصد اسید لاکتیک بود. گرانی ویژه یا وزن مخصوص متوسط شیر شتر 1.029، شیر گاو 1.029 و شیر بوفالو 1.033 بود. وزن مخصوص یا گرانی ویژه شیر شتر به طور قابل توجهی پائین تر از شیر بوفالو بود. ویسکوزیته شیر شتر به طور قابل توجهی بالاتر از شیر گاو و پائین تر از شیر بوفالو بود. کشش سطحی متوسط متوسط شیر شتار 58.39 dyne/cm بود. به همین نحو، در شیر گاو و بوفالو، وزن مخصوص متوسط به ترتیب 51.77 dyne/cm و 50.78, dyne/cm بود. ضریب شکست متوسط شیر شتر، گاو و بوفالو به ترتیب 1.3423، 1.3459 و 1.3464 بود. نقطه انجماد شیر شتر، -0.518°C بود که بالاتر از شیر گاو و بوفالو بود. هدایت الکتریکی شیر شتر، به طور قابل توجهی بالاتر از شیر گاو و بوفالو بود.

بدون دیدگاه