دانلود پاورپوینت تاثیر کووید ۱۹ (COVID-19) بر خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی
فرمت مقاله : پاورپوینت | کد محصول : P12326 |
تعداد اسلایدها : 17 | تعداد تصاویر و جداول : 2 |
قابلیت ویرایش پاورپوینت : دارد | قابلیت پرینت : دارد |
محتوای فایل : rar | حجم فایل : 1.67Mb |
عنوان کامل مقاله: تاثیر کووید 19 (COVID-19) بر خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی درکانادا: ارزیابی دوم |
رشته های مربوط: مدیریت، پزشکی |
گرایشهای مربوط: اپیدمیولوژی، بازاریابی، مدیریت کسب و کار، مدیریت بازرگانی |
فصل 1- مقدمه
فصل 2- واقعیت در سال 2020
فصل 3- آیا سقوط اقتصادی به پایان رسیده است؟
فصل 4- سایر تأثیرات پاندمی بر فروش مواد غذایی کدامند؟
فصل 5 – خلاصه
بخشی از متن پاورپوینت
سایر تأثیرات پاندمی بر فروش مواد غذایی کدامند؟
یک مسئله مهم در صنایع سرویس غذایی و خرده فروشی مواد غذایی پس از همهگیری؛ تأثیری است که پاندمی بر اعتماد جامعه به صنایع در این مدت می گذارد. ابتدا، بیشتر خردهفروشان دستمزد کارکنان خود را برای باز نگه داشتن فروشگاه در شرایط اضطراری افزایش دادند. با کاهش روند پیک اول همهگیری در ژوئن 2020، پاداش های دستمزد قطع شد. با بروز نگرانی های اجتماعی در خصوص لغو این اضافه دستمزد، در ژوئیه 2020، از نمایندگان شرکت های مختلف دعوت شد، تا در جلسه ی کمیته مشترک صنعت در مورد لغو پرداخت ها مشورت کنند. شرکت امپایر در نوامبر 2020، با پرداخت مجدد این اضافه دستمزد در زمان موج دوم همهگیری کووید (COVID-19) و قرنطینه موافقت کرد، و سایر خرده فروشان مثل والمارت و دولاراما نیز در اواخر دسامبر2020، خبر از پرداخت یکجای دستمزد به کارکنان دادند.
- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از مقاله پاورپوینت را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.
- تمامی حقوق مادی و معنوی این محصول متعلق به گروه آموزشی ایران عرضه بوده و هرگونه انتشار این مقاله پاورپوینت به صورت انبوه بدون اخطار قبلی پیگرد قانونی در پی خواهد داشت.