ترجمه مقاله تاثیر کووید 19 (COVID-19) بر خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی درکانادا - نشریه وایلی

ترجمه مقاله تاثیر کووید 19 (COVID-19) بر خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی درکانادا - نشریه وایلی
قیمت خرید این محصول
۵۷,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تاثیر کووید 19 (COVID-19) بر خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی درکانادا: ارزیابی دوم
عنوان انگلیسی
The impact of COVID-19 on food retail and food service in Canada: A second assessment
صفحات مقاله فارسی
15
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2021
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
وایلی - Wiley
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
Special Issue Article
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
1.204 در سال 2020
شاخص H_index مجله
37 در سال 2021
شاخص SJR مجله
0.505 در سال 2020
شناسه ISSN مجله
1744-7976
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q3 در سال 2020
کد محصول
12326
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت انگلیسی درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
ندارد ☓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
فرضیه
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت، پزشکی، اپیدمیولوژی، بازاریابی، مدیریت کسب و کار، مدیریت بازرگانی
مجله
مجله کانادایی اقتصاد کشاورزی - Canadian Journal of Agricultural Economics
دانشگاه
اقتصاد منابع و جامعه شناسی محیطی، دانشگاه آلبرتا، ادمونتون، کانادا
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1111/cjag.12282
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
2- واقعیت در سال 2020
3- و آیا سقوط اقتصادی به پایان رسیده است؟
4- سایر تأثیرات پاندمی بر فروش مواد غذایی کدامند؟
5-خلاصه
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
       
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

COVID-19 continues to impose a series of unique challenges on the food retail and food service sectors in Canada. In May 2020, the expectation was that the public health crisis shutdowns of the restaurant sector would be temporary. Although we may still be in a much longer temporary than was originally envisaged, it is becoming clearer that permanent restructuring may also have happened. Grocery stores have solidified their changed realities through an increased focus on multiple channel retailing rather than a complete choice between either bricks and mortar or online. Increased costs, resulting from the pandemic, are continuing to filter through the food system and we have a growing problem with food security for some Canadians given that employment in January 2021 was found to be at its lowest level since August 2020. Unemployment moves directly with lockdowns that are varied across the country.

1 INTRODUCTION

The impacts of the COVID-19 virus on the food retailing and food service sectors in Canada continue to evolve with longer term implications remaining somewhat uncertain. The impacts remain in two major categories: The first being the actual impacts of public health on individuals, on employees in food retail and food service, and on individuals throughout the rest of the supply chain. The second is the dramatic change in what form and where people want to buy their food. However, circumstances are changing since vaccination will allow Canadian society to return to some level of “normality,” although the timeline for that remains somewhat uncertain and whether normality will ever look like 2019 or before remains unclear.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده

کووید 19 (COVID-19) چالش های منحصر به فردی را در بخش های خدمات غذایی (رستوران) و خرده فروشی مواد غذایی کانادا به وجود آورده، که هنوز هم ادامه دارد. پیش بینی ما در می 2020، این بود؛ که تعطیلی رستوران ها در بحران بهداشت عمومی موقتی است. گرچه هنوز این احتمال هست؛ که ما در یک دوره موقتی بسیار طولانی تر از آنچه در ابتدا تصور می شد باشیم، این روشن شده، که بازسازی دائمی نیز شاید به وقوع پیوسته باشد. خرده فروشی ها این تغییرات به وجود آمده درحوزه کسب و کار خود را با تمرکز بیشتر بر خرده فروشی چند کاناله، به جای انتخاب کامل بین تجارت در فروشگاه (مکان فیزیکی) یا فروش آنلاین، مستحکم نموده اند. با توجه به افزایش هزینه‌ها به دلیل همه‌گیری، و نیز ادامه ی حذف آنها توسط سیستم غذایی، و اینکه سطح اشتغال در ژانویه 2021، در مقایسه با آگست سال 2020، روند بسیار نزولی طی نموده است، برخی از کانادایی ‌ها مشکلات بسیاری را در حوزه ی امنیت غذایی تجربه کرده اند. بیکاری به طور مستقیم با اجرای قرنطینه های مختلف در سراسر کشور، در حال افزایش است.

1- مقدمه

اثرات ویروس کووید 19 (COVID-19) بر بخش ‌های خرد ‌فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی در کانادا همچنان رو به رشد بوده، و پیامد های بلند مدت آن تا حدودی نامعلوم است. این تأثیرات در دو دسته عمده تداوم می یابند: ابتدا، تأثیرات واقعی که بر سلامت عمومی افراد، کارکنان خرده ‌فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی، و نیز بر افراد در سراسر زنجیره تأمین می گذارد. دوم، تغییر چشمگیری است؛ که در مدل خرید افراد و نیز محل مورد نیاز آنها برای خرید غذا، به وجود آمده است. از طرفی، شرایط در حال تغییر است، چرا که واکسیناسیون منجر به بازگشت مردم کانادا به سطحی از «عادی بودن» شده است، ولی هنوز جدول زمانی برای آن تاحدودی نامعلوم است، و این که شرایط عادی مشابه سال 2019 یا پیش از آن باشد، نیز مشخص نیست.


بدون دیدگاه