ترجمه مقاله نقش ضروری ارتباطات 6G با چشم انداز صنعت 4.0
- مبلغ: ۸۶,۰۰۰ تومان
ترجمه مقاله پایداری توسعه شهری، تعدیل ساختار صنعتی و کارایی کاربری زمین
- مبلغ: ۹۱,۰۰۰ تومان
و برای خرید ترجمه کامل مقاله با فرمت ورد از دکمه های زیر استفاده نمایید.
COVID-19 continues to impose a series of unique challenges on the food retail and food service sectors in Canada. In May 2020, the expectation was that the public health crisis shutdowns of the restaurant sector would be temporary. Although we may still be in a much longer temporary than was originally envisaged, it is becoming clearer that permanent restructuring may also have happened. Grocery stores have solidified their changed realities through an increased focus on multiple channel retailing rather than a complete choice between either bricks and mortar or online. Increased costs, resulting from the pandemic, are continuing to filter through the food system and we have a growing problem with food security for some Canadians given that employment in January 2021 was found to be at its lowest level since August 2020. Unemployment moves directly with lockdowns that are varied across the country.
1 INTRODUCTION
The impacts of the COVID-19 virus on the food retailing and food service sectors in Canada continue to evolve with longer term implications remaining somewhat uncertain. The impacts remain in two major categories: The first being the actual impacts of public health on individuals, on employees in food retail and food service, and on individuals throughout the rest of the supply chain. The second is the dramatic change in what form and where people want to buy their food. However, circumstances are changing since vaccination will allow Canadian society to return to some level of “normality,” although the timeline for that remains somewhat uncertain and whether normality will ever look like 2019 or before remains unclear.
کووید 19 (COVID-19) چالش های منحصر به فردی را در بخش های خدمات غذایی (رستوران) و خرده فروشی مواد غذایی کانادا به وجود آورده، که هنوز هم ادامه دارد. پیش بینی ما در می 2020، این بود؛ که تعطیلی رستوران ها در بحران بهداشت عمومی موقتی است. گرچه هنوز این احتمال هست؛ که ما در یک دوره موقتی بسیار طولانی تر از آنچه در ابتدا تصور می شد باشیم، این روشن شده، که بازسازی دائمی نیز شاید به وقوع پیوسته باشد. خرده فروشی ها این تغییرات به وجود آمده درحوزه کسب و کار خود را با تمرکز بیشتر بر خرده فروشی چند کاناله، به جای انتخاب کامل بین تجارت در فروشگاه (مکان فیزیکی) یا فروش آنلاین، مستحکم نموده اند. با توجه به افزایش هزینهها به دلیل همهگیری، و نیز ادامه ی حذف آنها توسط سیستم غذایی، و اینکه سطح اشتغال در ژانویه 2021، در مقایسه با آگست سال 2020، روند بسیار نزولی طی نموده است، برخی از کانادایی ها مشکلات بسیاری را در حوزه ی امنیت غذایی تجربه کرده اند. بیکاری به طور مستقیم با اجرای قرنطینه های مختلف در سراسر کشور، در حال افزایش است.
1- مقدمه
اثرات ویروس کووید 19 (COVID-19) بر بخش های خرد فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی در کانادا همچنان رو به رشد بوده، و پیامد های بلند مدت آن تا حدودی نامعلوم است. این تأثیرات در دو دسته عمده تداوم می یابند: ابتدا، تأثیرات واقعی که بر سلامت عمومی افراد، کارکنان خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی، و نیز بر افراد در سراسر زنجیره تأمین می گذارد. دوم، تغییر چشمگیری است؛ که در مدل خرید افراد و نیز محل مورد نیاز آنها برای خرید غذا، به وجود آمده است. از طرفی، شرایط در حال تغییر است، چرا که واکسیناسیون منجر به بازگشت مردم کانادا به سطحی از «عادی بودن» شده است، ولی هنوز جدول زمانی برای آن تاحدودی نامعلوم است، و این که شرایط عادی مشابه سال 2019 یا پیش از آن باشد، نیز مشخص نیست.