دانلود خلاصه مقاله ترجمه مقاله تاثیر کووید ۱۹ (COVID-19) بر خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی – نشریه وایلی(ترجمه خلاصه)

دانلود خلاصه مقاله ترجمه مقاله تاثیر کووید ۱۹ (COVID-19) بر خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی – نشریه وایلی(ترجمه خلاصه)
قیمت خرید این محصول
۲۶,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تاثیر کووید 19 (COVID-19) بر خرده فروشی مواد غذایی و خدمات غذایی درکانادا: ارزیابی دوم
عنوان انگلیسی
The impact of COVID-19 on food retail and food service in Canada: A second assessment
صفحات مقاله فارسی
6
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2021
فونت متن خلاصه
بی نازنین
سایز متن خلاصه
14
زبان متن خلاصه
فارسی
نشریه
وایلی - Wiley
تعداد کلمات متن خلاصه
1500
کد محصول
kh12326
رشته های مرتبط
مدیریت، پزشکی
گرایش های مرتبط
اپیدمیولوژی، بازاریابی، مدیریت کسب و کار، مدیریت بازرگانی
فهرست مطالب مقاله خلاصه شده
فصل 1- مقدمه
فصل 2- واقعیت در سال 2020
فصل 3- آیا سقوط اقتصادی به پایان رسیده است؟
فصل 4- سایر تأثیرات پاندمی بر فروش مواد غذایی کدامند؟
فصل 5 – خلاصه
نمونه متن مقاله خلاصه شده
سایر تأثیرات پاندمی بر فروش مواد غذایی کدامند؟

یک مسئله مهم در صنایع سرویس غذایی و خرده ‌فروشی مواد غذایی پس از همه‌گیری؛ تأثیری است که پاندمی بر اعتماد جامعه به صنایع در این مدت می گذارد. ابتدا، بیشتر خرده‌فروشان دستمزد کارکنان خود را برای باز نگه داشتن فروشگاه در شرایط اضطراری افزایش دادند. با کاهش روند پیک اول همه‌گیری در ژوئن 2020، پاداش های دستمزد قطع شد. با بروز نگرانی های اجتماعی در خصوص لغو این اضافه دستمزد، در ژوئیه 2020، از نمایندگان شرکت های مختلف دعوت شد، تا در جلسه ی کمیته مشترک صنعت در مورد لغو پرداخت ها مشورت کنند. شرکت امپایر در نوامبر 2020، با پرداخت مجدد این اضافه دستمزد در زمان موج دوم همه‌گیری کووید (COVID-19) و قرنطینه موافقت کرد، و سایر خرده فروشان مثل والمارت و دولاراما نیز در اواخر دسامبر2020، خبر از پرداخت یکجای دستمزد به کارکنان دادند.

برچسب‌ها: مقاله خلاصه شده

بدون دیدگاه