ترجمه مقاله اثر منبع و روش استخراج روغن آرگان - نشریه ACS

ترجمه مقاله اثر منبع و روش استخراج روغن آرگان - نشریه ACS
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
اثر منبع و روش استخراج روغن آرگان مشخصات فیزیکی- شیمیایی و ترکیب روغن آرگان
عنوان انگلیسی
Influence of Origin and Extraction Method on Argan Oil Physico-Chemical Characteristics and Composition
صفحات مقاله فارسی
16
صفحات مقاله انگلیسی
7
سال انتشار
2005
نشریه
ACS
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
4951
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی، مهندسی کشاورزی و مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی، فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی، طراحی صنعتی، طراحی اصلاحی و شیمی آلی
مجله
مجله کشاورزی و شیمی مواد غذایی
دانشگاه
آزمایشگاه شیمی گیاهان و ترکیبات آلی، کازابلانکا، مراکش، فرانسه
کلمات کلیدی
روغن آرگان، درخت آرگان
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
مقدمه
مواد و روش
آماده سازی نمونه
روشهای اتالتیکی( تحلیلی)
آنالیز آماری
نتایج و توضیحات
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Twenty one samples of argan oil of different geographical origin (Tidzi, Tamanar, Benaiznassen, Ait mzal, Ait Baha, Ighrem, Aoulouz) and/or prepared following a different process (traditional, mechanical, or industrial) were collected and their physico-chemical properties analyzed. Sample acidity was found between 0.14 and 1.40%, unsaponifiable matter between 0.34 and 0.79%, saponification value between 180.0 and 199.6, highest peroxide index was 5.72 meq/kg, refractive index (20 °C) between 1.4644 and 1.4705, and UV absorption at 270 nm between 0.228 and 0.605. This study, carried out on randomly selected samples, clearly demonstrates that press extraction does not alter either the chemical composition of argan oil or its physico-chemical characteristics. It also demonstrates that press extraction respects the critical factors reported for traditionally prepared oils and necessary to obtain a beneficial effect on human health (a specific fatty acid balance and high tocopherol and sterol levels). In addition, this study should be useful for the establishement of a national quality standard.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
21 نمونه  از روغن آرگان با منشاء های جغرافیایی مختلف و یا آماده شده تحت شرایط فرآوری مختلف ( سنتی؛ مکانیکی و صنعتی)؛ جمع اوری شدند و خواص فیزیکی- شیمیایی آنها آنالیز شد. فعالیت نمونه بین 0.14 و 1.40%, بود؛ ماده غیر قابل صابونی شدن  بین 0.34 و 0.79%, ؛ مقدار ماده قابل  صابونی شدن  بین 180.0 و 199.6, ؛ بالاترین شاخص پر اکسید 5.72 meq/kg و شاخص  انکساری (20 0C) بین 1.4644 و 1.4705 و جذب UV در 270 nm بین 0.228 و 0.605 بود. این مطالعه، بر روی نمونه هایی که بطور تصادفی انتخاب شده بودند انجام شد؛ که بطور مشخصی نشان میدهد که استخراج با پرس (فشار) مشخصات شیمیایی روغن آرگان  و یا  مشخصات فیزیکی- شیمیایی آنرا تغییر نمیدهد. همچنین این مطالعه نشان میدهد که استخراج با فشار ( پرس) به فاکتورهای بحرانی که برای روغنهایی که بطور سنتی تهیه شده اند، گزارش شده است و نیز لزوم به دست اوردن اثر بهینه روی سلامت انسان (  تعادل خاص اسیدهای چرب؛ توکوفرول بالا و سطح استرول) ؛ توجه میکند . به علاوه این مطالعه میتواند برای اجرای استانداردهای کیفیت ملی نیز مفید باشد.

بدون دیدگاه