ترجمه مقاله میکروکپسوله کردن باکتری – نشریه الزویر

عنوان فارسی: | میکروکپسوله کردن باکتری: مروری بر فناوری های مختلف و تاثیر آنها بر اثرات پروبیوتیکی |
عنوان انگلیسی: | Microencapsulation of bacteria: A review of different technologies and their impact on the probiotic effect |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 35 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 39 (شامل 9 صفحه رفرنس انگلیسی) |
سال انتشار : 2015 | نشریه : الزویر - Elsevier |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده و pdf |
نوع مقاله : ISI | نوع نگارش : مقالات مروری |
پایگاه : اسکوپوس | نوع ارائه مقاله : ژورنال |
ایمپکت فاکتور(IF) مجله : 4.196 در سال 2018 | شاخص H_index مجله : 96 در سال 2019 |
شاخص SJR مجله : 1.430 در سال 2018 | شناسه ISSN مجله : 1466-8564 |
شاخص Q یا Quartile (چارک) : Q1 در سال 2018 | کد محصول : 9910 |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 2.33Mb |
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی و بیوتکنولوژی،بیوتکنولوژی میکروبی، فناوری مواد غذایی و علوم مواد غذایی |
مجله: علوم غذایی نوآورانه و فن آوری نوظهور - Innovative Food Science and Emerging Technologie |
دانشگاه: گروه تکنولوژی دارویی و داروسازی، دانشکده داروسازی، دانشگاه گرانادا، اسپانیا |
کلمات کلیدی: پروبیوتیک ها، میکروکپسوله کردن، غذا، پاتولوژی، محافظت |
کلمات کلیدی انگلیسی: probiotics - microencapsulation - food - pathologies - protection |
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به صورت انگلیسی درج شده است ✓ |
بیس: نیست ☓ |
مدل مفهومی: ندارد ☓ |
پرسشنامه: ندارد ☓ |
متغیر: ندارد ☓ |
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله |
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است |
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2014.09.010 |
خلاصه
توجه
1- مقدمه
2- تکنیک های به کار رفته در جهت میکروکپسوله نمودن پروبیوتیک¬ها
2-1 روش پراکنش
آلژینات
پروتئین وی
پکتین
شیر
شبه کلاژن انسانی
2-2 تکنیک امولسیون
کاراگینان و ترکیبات آن
سدیم کربوکسی متیل سلولز
سلولز استات فتالات (CAP)
آلژینات و ترکیبات آن
کیتوزان
ژلاتین
پروتئین نخود
2-3 بستر سیال
2-4 کپسوله کردن پروتئین ژل شده با رنت
2-5 خشک کردن انجمادی
2-6 خشک کردن پاششی
2-6 سیستم هیبریداسیون
2-7 فناوری برخورد آئروسل
2-10 الکتروریسی
3- پروبیوتیک های کپسوله شده در ماتریکس های غذایی
4- مطالعه اثرات باکتری های میکروکپسوله بر برخی پاتولوژی ها
5- نتیجه گیری
6- تشکر و قدر دانی
منابع
Abstract
Probiotic based products are associated with many health benefits. However, the main problem is the low survival of these microorganisms in food products and in gastrointestinal tract. Providing probiotics with a physical barrier is an efficient approach to protect microorganisms and to deliver them into the gut. In our opinion, microencapsulation is one of the most efficient methods, and has been under especial consideration and investigation. However, there are still many challenges to overcome with respect to the microencapsulation process. This review focuses mainly on the methodological approach of probiotic encapsulation including materials and results obtained using encapsulated probiotic in food matrices and different pathologies in animal models.
خلاصه
محصولات پروبیوتیکی فواید بسیاری برای سلامتی دارند. هرچند مشکل اصلی در استفاده از این میکروارگانیسم ها، بقای کم آنها در محصولات غذایی و دستگاه گوارش می باشد. تهیه پروبیوتیک هایی با عایق فیزیکی رویکرد موثری برای محافظت میکروارگانیسم ها و انتقال آنها به محیط روده می باشد. مطابق دیدگاه گروه حاضر استفاده از میکروکپسوله کردن یکی از موثرترین روش ها بوده و تحت بررسی و توجه ویژه ای بوده است. هر چند که هنوز چالش های بسیاری در فرایند کپسوله کردن وجود درد که بایستی حل شود. مطالعه مروری حاضر بر رویکردهای کپسوله کردن پروبیوتیک شامل مواد به کار رفته و نتایج بدست آمده از استفاده پروبیوتیک در ماتریکس های غذایی و پاتولوژی های مختلف در مدل های حیوانی متمرکز شده است.