ترجمه مقاله رابطه بین میزان پایین ویتامین D خون مادر و تنظیم قند خون در دیابت بارداری - نشریه BMC

ترجمه مقاله رابطه بین میزان پایین ویتامین D خون مادر و تنظیم قند خون در دیابت بارداری - نشریه BMC
قیمت خرید این محصول
۲۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
رابطه بین میزان پایین ویتامین D خون مادر و تنظیم قند خون در دیابت بارداری که با میزان HbAlC ارزیابی شده است. مطالعه‌ نمونه ‌ای و مشاهده‌ ای
عنوان انگلیسی
The relationship between low maternal serum vitamin D levels and glycemic control in gestational diabetes assessed by HbA1c levels: an observational cross-sectional study
صفحات مقاله فارسی
9
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2014
نشریه
BMC
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
6127
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله
مامایی و غدد و متابولیسم
مجله
بارداری و زایمان - Pregnancy and Childbirth
دانشگاه
بخش زنان و زایمان، دانشگاه قاهره، مصر
کلمات کلیدی
ویتامینD، دیابت بارداری، تنظیم گلیسمی، میزان انسولین
فهرست مطالب
چکیده
پس‌زمینه
هدف مطالعه
روش‌ها
تحلیل‌های آماری
نتایج
بحث
نتایج
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Background: A great association between vitamin D deficiency and type 2 diabetes mellitus has been suggested in literature. During pregnancy, this deficiency is even more critical. It appears that vitamin D insufficiency during pregnancy may be associated with maternal hazards. The aim of this study was to assess the relation between the levels of 25-hydroxy-cholecalciferol (vitamin D), and the glycemic control in pregnant women. Methods: An observational cross-section study including 160 pregnant women between 20-40 years in age, in their third trimester, divided into two equal groups. First group consisted of 80 women with established diagnosis of gestational diabetes and the second group with proved normal blood glucose levels. We assessed vitamin D in serum, fasting blood glucose, serum insulin and glycosylated hemoglobin (HbA1c) levels and we depicted the insulin sensitivity using the Quantitative insulin sensitivity check index (Quicki). The results were collected and statistically correlated. Results: The mean vitamin D levels were 46.61 ± 6.087 and 47.25 ± 10.181in controls and women with gestational diabetes mellitus (GDM) respectively. The fasting insulin levels were significantly higher in the group with GDM with a mean of 18.51 ± 6.44 compared to 8.95 ± 2.52 in the control group. The correlation coefficient (r) between HbA1c levels and Vitamin D level was -0.492 with a P value <0.05. Similar associations were also found with the fasting blood sugar levels (r = - 0.386) and with Quicki values (r = -0.250). Vitamin D levels correlated significantly with the fasting blood glucose, the fasting serum insulin and the HbA1c levels, the P value in all these correlations were <0.05. The P value with Quicki results was 0.064. Conclusions: There is a statistically significant negative correlation between the glycemic control and vitamin D levels in serum in the whole study population. The effect of adequate vitamin D replacement on glycemic control was not studied in our work correlation. We suggest larger scale studies addressing this issue

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
سابقه: در نوشته‌های علمی، رابطه‌ی زیادی بین کمبود ویتامینD و دیابت نوع2 بیان شده است. البته این کمبود در طول بارداری حیاتی‌تر است. واضح است که کمبود ویتامینD در طول بارداری با شانس و ریسک مادر ارتباط دارد. هدف این مطالعه ارزیابی رابطه بین میزان هیدروکسی کالی کلسیفرول (ویتامینD) با تنظیم گلسیمی در زنان باردار می‌باشد.
روش‌ها: مطالعه‌ی نمونه‌ای مشاهده‌ای که شامل 160 زن بین 20 تا 40 ساله است و در سه ماهه‌ی سوم بارداری هستند و به دو گروه مساوی تقسیم می‌شوند. گروه اول از 80 زن تشکیل شده که دیابت بارداری در آن‌ها ثابت شده و گروه دوم میزان قند خون‌شان طبیعی‌ می‌باشد. میزان ویتامینD خون، قند خون ناشتا، انسولین خون و هموگلوبین گلیکوکسید (HbAlC) را ارزیابی کردیم و میزان انسولین را با استفاده از اندیس کنترل میزان انسولین (Quicki)، بیان نمودیم. نتایج، جمع‌آوری و از لحاظ آماری محاسبه شدند.
دلایل: میانگین میزان ویتامینD به ترتیب در گروه کنترلی و زنان مبتلا به دیابت بارداری 46061 و 47025 بود. میزان انسولین ناشتا به شکل قابل توجهی در گروه مبتلا به دیابت بارداری (GDM) با میانگین 51/18 بالاتر از گروه کنترلی با میانگین 95/8 بود. ضریب تقارن بین میزان HbAlC و میزان ویتامینD، 492/0 با مقدار P 05/0> بود. روابط مشابهی هم بین قندخون ناشتا (386/0=r) با مقدار Quiki (اندیس کنترل میزان انسولین) کشف شد. مقدار ویتامینD با قند خون ناشتا، انسولین خون ناشتا و میزان HbAlC، ارتباط دارد. مقدار P در تمامی این تقارن‌ها 05/0> بود. مقدار P با برآیند Quiki برابر با 064/0 بود.
نتایج: از نظر آماری رابطه‌ای منفی بین تنظیم گلیسیمی و سطح ویتامینD در خون، در بین تمام جمعیت مورد مطالعه وجود دارد. اثر ویتامینD کافی که در نمونه‌ی کنترلی گلیسیمی جایگزین شد، در مطالعه‌ی ما، مورد بررسی قرار نگرفت. مطالعات طبقه‌بندی شده‌ی بسیاری را در این باره پیشنهاد می‌کنیم.

بدون دیدگاه