دانلود خلاصه مقاله عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش (ترجمه خلاصه)

دانلود خلاصه مقاله عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش (ترجمه خلاصه)
قیمت خرید این محصول
۲۶,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش
عنوان انگلیسی
Nutritional factors in sport-related concussion
صفحات مقاله فارسی
5
صفحات مقاله انگلیسی
4
سال انتشار
2021
فونت متن خلاصه
بی نازنین
سایز متن خلاصه
14
زبان متن خلاصه
فارسی
نشریه
الزویر - Elsevier
تعداد کلمات متن خلاصه
1360
کد محصول
kh12583
رشته های مرتبط
پزشکی
گرایش های مرتبط
مغز و اعصاب، علوم تغذیه
فهرست مطالب مقاله خلاصه شده
فصل 1: مقدمه
فصل 2: روش شناسی
فصل 3: تغییرات سوخت و ساز در مغز پس از ضربه ی مغزی
فصل 4: نیازهای تغذیه ای مغز پس از ضربه ی مغزی
فصل 5: مسیرهای آینده
فصل 6: نتیجه گیری
نمونه متن مقاله خلاصه شده
تغییرات سوخت و ساز در مغز پس از ضربه ی مغزی
پژوهش ها حوزه هایی از افزایش فعال سازی مغز را یافته اند که متناظر با افزایش استفاده از مواد مغزی در ورزشکاران شرکت کننده در ورزش های تماسی در مقایسه با ورزش های غیرتماسی هستند، و به تازگی نشان داده شد که ضربه-های مغزی باعث مصرف بیش از اندازه ی مواد مغزی توسط مغز می شوند.
فرایندهای بیوشیمی مرتبط با ضربه ی مغزی با کشش آکسون آغاز می شود، امری که منجر به ترشح گسترده ی یون های K+ و ترشح حجم بیش از حد عادی ناقل های عصبی انگیزگر به ویژه گلوتامات می شود، و به دنبال آن، منجر به ترشح گسترده ی یون های Ca2+ می شود، موضوعی که باعث قطبی زدایی بیش تر سلول می شود. سلول مربوط برای بازیابی شیب یونی، پمپ های Na+/K+ را فعال سازی می کند که مستلزم ادنوزین تریفسفات (ATP) بیش تر است تا K+ از دست رفته را بازیابی کند. برای نگهداری و حفظ این تقاضای سلولی، سلول مربوط به گلیکولیز (قندکافت) متوسل می شود، که 40 درصد بیش تر از حد معمول گلوکز استفاده می کند، و این امر منجر به انباشت لاکتات و یک کاهش مرتبط در pH درون سلولی می شود.
برچسب‌ها: مقاله خلاصه شده

بدون دیدگاه