تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود خلاصه مقاله عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش (ترجمه خلاصه)

عنوان فارسی: عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش
عنوان انگلیسی: Nutritional factors in sport-related concussion
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 4 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 5 (خلاصه شده)
سال انتشار : 2021 تعداد کلمات متن خلاصه : 1360
فونت متن خلاصه : بی نازنین سایز متن خلاصه : 14
زبان متن خلاصه : فارسی نشریه : الزویر - Elsevier
کد محصول : kh12583
محتوای فایل : docx حجم فایل : 18.05Kb
رشته های مرتبط: پزشکی
گرایش های مرتبط: مغز و اعصاب، علوم تغذیه
این محصول متن خلاصه شده مقاله "عوامل تغذیه ای در ضربه مغزی مرتبط با ورزش" به زبان فارسی و با فرمت word هست که آماده خریداری و دانلود می باشد.
فهرست مطالب مقاله خلاصه شده

فصل 1: مقدمه

فصل 2: روش شناسی

فصل 3: تغییرات سوخت و ساز در مغز پس از ضربه ی مغزی

فصل 4: نیازهای تغذیه ای مغز پس از ضربه ی مغزی

فصل 5: مسیرهای آینده

فصل 6: نتیجه گیری

نمونه متن مقاله خلاصه شده

تغییرات سوخت و ساز در مغز پس از ضربه ی مغزی

پژوهش ها حوزه هایی از افزایش فعال سازی مغز را یافته اند که متناظر با افزایش استفاده از مواد مغزی در ورزشکاران شرکت کننده در ورزش های تماسی در مقایسه با ورزش های غیرتماسی هستند، و به تازگی نشان داده شد که ضربه-های مغزی باعث مصرف بیش از اندازه ی مواد مغزی توسط مغز می شوند.

فرایندهای بیوشیمی مرتبط با ضربه ی مغزی با کشش آکسون آغاز می شود، امری که منجر به ترشح گسترده ی یون های K+ و ترشح حجم بیش از حد عادی ناقل های عصبی انگیزگر به ویژه گلوتامات می شود، و به دنبال آن، منجر به ترشح گسترده ی یون های Ca2+ می شود، موضوعی که باعث قطبی زدایی بیش تر سلول می شود. سلول مربوط برای بازیابی شیب یونی، پمپ های Na+/K+ را فعال سازی می کند که مستلزم ادنوزین تریفسفات (ATP) بیش تر است تا K+ از دست رفته را بازیابی کند. برای نگهداری و حفظ این تقاضای سلولی، سلول مربوط به گلیکولیز (قندکافت) متوسل می شود، که 40 درصد بیش تر از حد معمول گلوکز استفاده می کند، و این امر منجر به انباشت لاکتات و یک کاهش مرتبط در pH درون سلولی می شود.

محصولات مشابه