تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود ترجمه مقاله خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی اسید گلوکونیک

عنوان فارسی: اسید گلوکونیک: خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی
عنوان انگلیسی: Gluconic Acid: Properties, Applications and Microbial Production
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 11 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 21
سال انتشار : 2006 نشریه : Ftb
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 4378 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 722.44Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی، شیمی، پزشکی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله: زیست فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی، سلولی و مولکولی، شیمی تجزیه، شیمی کاتالیست، باکتری شناسی پزشکی، بیوتکنولوژی میکروبی و پزشکی مولکولی
مجله: صنایع غذایی و بیوتکنولوژی (Food Technology and Biotechnology)
دانشگاه: آزمایشگاه شیمی و مهندسی بیوشیمی، دانشگاه بلز پاسکال، فرانسه
کلمات کلیدی: اسید گلوکونیک- اکسیداز گلوکز-تولید میکروبی-Aspergillus niger
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

خلاصه

مقدمه

تاریخچه

رفتار فیزیوشیمیایی

اندازه گیری

کاربرد

تولید اسید گلوکونیک

مقدمه

تولید اسید گلوکونیک توسط قارچ فیلامنتوس

گلوکز اکسیداز

مواد خام ارزان تر به عنوان سوبسترا

استفاده از تخمیر حالت جامد SSF

تولید اسید گلوکونیک توسط باکتری

مخمر

غیر فعال سازی

ریکاوری

بیولوژی مولکولی

نتیجه گیری

نمونه متن انگلیسی

Summary

Gluconic acid is a mild organic acid derived from glucose by a simple oxidation reaction. The reaction is facilitated by the enzyme glucose oxidase (fungi) and glucose dehydrogenase (bacteria such as Gluconobacter). Microbial production of gluconic acid is the preferred method and it dates back to several decades. The most studied and widely used fermentation process involves the fungus Aspergillus niger. Gluconic acid and its derivatives, the principal being sodium gluconate, have wide applications in food and pharmaceutical industry. This article gives a review of microbial gluconic acid production, its properties and applications.

نمونه متن ترجمه

خلاصه

اسید گلوکونیک یک اسید ارگانیک مشتق از گلوکز تحت واکنش اکسیداسیون ساده است. این واکنش توسط آنزیم اکسیداز گلوکز (قارچ) موسوم به دی هیدروژناز گلوکز(باکتری هایی نظیر Gluconobacter) تسهیل می شود. تولید میکروبی اسید گلوکونیک یک روش ارجح بوده و تاریخچه آن به چندین دهه پیش بر می گردد. رایج ترین فرایند های تخمیری از قارچ Aspergillus niger بهره می برند.. اسید گلوکونیک و مشتقات آن، سدیم گلوکونات دارای کاربرد های بسیاری در صنایع غذایی و دارو سازی می باشند. این مقاله به مرور تولید میکروبی اسید گلوکونیک، خواص و کاربرد آن می پردازد.