دانلود ترجمه مقاله خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی اسید گلوکونیک

دانلود ترجمه مقاله خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی اسید گلوکونیک
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
اسید گلوکونیک: خواص، کاربرد ها و تولید میکروبی
عنوان انگلیسی
Gluconic Acid: Properties, Applications and Microbial Production
صفحات مقاله فارسی
21
صفحات مقاله انگلیسی
11
سال انتشار
2006
نشریه
Ftb
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
4378
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی، شیمی، پزشکی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
زیست فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی، سلولی و مولکولی، شیمی تجزیه، شیمی کاتالیست، باکتری شناسی پزشکی، بیوتکنولوژی میکروبی و پزشکی مولکولی
مجله
صنایع غذایی و بیوتکنولوژی (Food Technology and Biotechnology)
دانشگاه
آزمایشگاه شیمی و مهندسی بیوشیمی، دانشگاه بلز پاسکال، فرانسه
کلمات کلیدی
اسید گلوکونیک- اکسیداز گلوکز-تولید میکروبی-Aspergillus niger
فهرست مطالب
خلاصه
مقدمه
تاریخچه
رفتار فیزیوشیمیایی
اندازه گیری
کاربرد
تولید اسید گلوکونیک
مقدمه
تولید اسید گلوکونیک توسط قارچ فیلامنتوس
گلوکز اکسیداز
مواد خام ارزان تر به عنوان سوبسترا
استفاده از تخمیر حالت جامد SSF
تولید اسید گلوکونیک توسط باکتری
مخمر
غیر فعال سازی
ریکاوری
بیولوژی مولکولی
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Summary

Gluconic acid is a mild organic acid derived from glucose by a simple oxidation reaction. The reaction is facilitated by the enzyme glucose oxidase (fungi) and glucose dehydrogenase (bacteria such as Gluconobacter). Microbial production of gluconic acid is the preferred method and it dates back to several decades. The most studied and widely used fermentation process involves the fungus Aspergillus niger. Gluconic acid and its derivatives, the principal being sodium gluconate, have wide applications in food and pharmaceutical industry. This article gives a review of microbial gluconic acid production, its properties and applications.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
خلاصه
اسید گلوکونیک یک اسید ارگانیک مشتق از گلوکز تحت واکنش اکسیداسیون ساده است. این واکنش توسط آنزیم اکسیداز گلوکز (قارچ) موسوم به دی هیدروژناز گلوکز(باکتری هایی نظیر Gluconobacter) تسهیل می شود. تولید میکروبی اسید گلوکونیک یک روش ارجح بوده و تاریخچه آن به چندین دهه پیش بر می گردد. رایج ترین فرایند های تخمیری از قارچ Aspergillus niger بهره می برند.. اسید گلوکونیک و مشتقات آن، سدیم گلوکونات دارای کاربرد های بسیاری در صنایع غذایی و دارو سازی می باشند. این مقاله به مرور تولید میکروبی اسید گلوکونیک، خواص و کاربرد آن می پردازد.

بدون دیدگاه