ترجمه مقاله غذا و ایمنی غذایی: شناسایی توکسین ها و توکسیکانت های مسئول - نشریه الزویر

ترجمه مقاله غذا و ایمنی غذایی: شناسایی توکسین ها و توکسیکانت های مسئول - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
غذا و ایمنی غذایی: حالت ها و رویکردهایی برای شناسایی توکسین ها و توکسیکانت های مسئول
عنوان انگلیسی
Food and feed safety: Cases and approaches to identify the responsible toxins and toxicants
صفحات مقاله فارسی
32
صفحات مقاله انگلیسی
10
سال انتشار
2019
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقاله مروری (Review Article)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
4.418 در سال 2019
شاخص H_index مجله
103 در سال 2020
شاخص SJR مجله
1.450 در سال 2019
شناسه ISSN مجله
0956-7135
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2019
کد محصول
10557
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت انگلیسی درج شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی، کنترل کیفی و بهداشت، علوم مواد غذایی
مجله
کنترل مواد غذایی - Food Control
دانشگاه
سازمان ایمنی مواد غذایی و مصرف کننده هلند
کلمات کلیدی
تجزیه و تحلیل اثر مستقیم، غذا و ایمنی مواد غذایی، استراتژی شناسایی، مسمومیت، زیست سنجی های آزمایشگاهی
کلمات کلیدی انگلیسی
Effect directed analysis - Feed and food safety - Identification strategy - Intoxications - In-vitro bioassays
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.10.028
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. موارد
2.1. آفلاتوکسینها در غذا و مواد غذایی
2.2. ملامین در غذا یا مواد غذایی
2.3. آکریل آمید در غذا
2.4. توکسین دریایی در غذاهای دریایی
2.5. دیوکسین ها
2.6. مواد شیمیایی ضد شعله در خوراکیها
2.7. مدروکسی پروژسترون استات و استرادیول در شربت شکر
2.8. آلکالوئیدهای پیرولیدین
2.9. آلکالوئیدهای تروپان در غذای غلات تهیه شده برای کودکان
2.10. مصرف غیر قانونی آگونیستهای بتا
2.11. دی اتیل استیل بسترول در مکملهای غذایی
2.12. استروئیدهای آنابولیک در مکملهای غذایی
2.13. سیلدنافیل و آنالوگهای آن در مکملهای غذایی
2.14. ترکیبات ضد میکروبی موجود در مواد غذایی
3. درس‌های آموخته شده
4. استراتژی‌های آینده
5. نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

There are food and feed safety monitoring programs to protect consumers. These programs however, are strongly focused on known and regulated substances. New or unexpected substances that might be of risk for consumers will thus escape routine controls. These risks are therefore mainly discovered by human or animal intoxications. All kind of analytical chemical methods, in-vitro bioassays, tracking, and chain analysis are then used to reveal the substance(s) responsible for the intoxication. Only in a few occasions (new) risks were revealed in time by analytical chemical methods or cell based in-vitro bioassays. This paper describes some relevant food and feed safety cases and how the causative substances were identified. This overview strongly indicates that more intense monitoring, including the use of cell based effect bioassays, can reduce the number of intoxications. Moreover, registration and follow-up actions should be arranged in a better way, for example by sharing information within the scientific communities or by establishing a national contact point. In addition, a strategy based on broad screening and bioassay directed identification with liquid chromatography high resolution mass spectrometry is proposed to prevent intoxications and identify toxin and toxicants relevant for food and feed safety.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
برنامه‌هایی برای نظارت بر غذا و ایمنی غذایی وجود دارند. با این حال، این برنامه‌ها بشدت بر روی مواد مشخص و تحت نظارت متمرکز هستند. بدین ترتیب، مواد جدید یا غیر منتظره‌ای که ممکن است برای مصرف کنندگان خطرناک باشند در کنترلهای عادی مورد توجه قرار نمی‌گیرند. بنابراین، این خطرات عمدتاً با مسمومیتهای انسان یا حیوان مشخص می‌شوند. همه انواع روشهای تحلیلی شیمیایی ، زیست سنجی آزمایشگاهی ، ردیابی و آنالیز زنجیره‌ای برای نشان دادن نقش این مواد در مسمومیت بکار می‌روند. تنها تعداد اندکی از ریسکها (جدید) به موقع توسط روشهای تحلیلی شیمیایی یا زیست سنجیهای آزمایشگاهی مبتنی بر سلول تشخیص داده شدند. این مقاله برخی از موارد مرتبط با غذا و ایمنی غذایی، و نحوه شناسایی عوامل مسبب را توضیح می‌دهد. این بررسی اجمالی شدیداً نشان می‌دهد که نظارت شدیدتر از جمله استفاده از زیست سنجیهای تاثیرات مبتنی بر سلول، می‌تواند از میزان مسمومیتها بکاهد. علاوه براین، ثبت این موارد و اقدامات پس از آن باید بگونه بهتری انجام شوند، برای مثال با تسهیم اطلاعات در جوامع علمی یا ایجاد یک نقطه تماس ملی. علاوه براین، یک استراتژی مبتنی بر غربالگری گسترده و زیست سنجی با توجه به تشخیص با کروماتوگرافی مایع با طیف سنجی تراکم بالا برای جلوگیری از مسمومیت و شناسایی توکسین و توکسیکانتهای مرتبط با غذا و ایمنی غذایی پیشنهاد شده است.

بدون دیدگاه