دانلود رایگان سوالات نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی سازمان فنی و حرفه ای
فرمت : پی دی اف - PDF | قابلیت پرینت : دارد |
نوع سوالات : چهارگزینه ای | پاسخنامه : ندارد |
تعداد سوالات هر دفترچه : 30 سوال | تعداد کل سوالات : 217 سوال |
کد آزمون : FH60 | کد استاندارد : 751220680060001 |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 3.45Mb |
گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در رشته نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی با کد استاندارد ثبت شده ی ۷۵۱۲۲۰۶۸۰۰۶۰۰۰۱ در سامانه آموزشی فنی حرفه ای نموده است. این محصول شامل ۳ مجموعه سوال از ادوار گذشته مناسب برای دوره نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی با فرمت پی دی اف میباشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی حرفه ای مفید واقع شود.
1- اصل سوالات آزمون کتبی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی - کد استاندارد 751220680060001
شامل 157 سوال تخصصی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی بدون پاسخنامه
2- اصل سوالات آزمون کتبی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی - کد استاندارد 751220680060001
شامل 30 سوال تخصصی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی بدون پاسخنامه
3- اصل سوالات آزمون کتبی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی - کد استاندارد 751220680060001
شامل 30 سوال تخصصی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی بدون پاسخنامه
- دانلود رایگان سوالات نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی:
- دانلود رایگان جزوه استاندارد نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی:
استاندارد آموزش نانوای نانهای صنعتی
- دانلود رایگان جزوه نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی:
- دانلود رایگان راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:
- دانلود رایگان دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون های داوطلبان آزاد (ادواری) شش ماهه اول سال 1400
- تمامی موارد مذکور، در بسته موجود میباشد.
- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از سوالات را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.
شرح استاندارد آموزش شغل:
نانوای نان هاي حجیم و نیمه حجیم صنعتی شغلی از مشاغل صنایع غذایی است که دارای شایستگی های بررسی نانهای حجیم و نیمه حجیم - تهیه خمیر آماده شده و چانه گیري خمیر- تهیه نان شیرمال - هیه نان بروتش - تهیه نان بریوش- تهیه نان پنیر توریه- تهیه نان همبرگر - تهیه نان با میوه های خشک - تهیه نان با سبزیجات تازه و خشک - تهیه نان پیراشکی - تهیه نان قندی - کنترل فرآیند پخت و سرد کردن و نحوه بسته بندی نان ها می باشد.
تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی):
نانواي نان هاي حجیم و نیمه حجیم صنعتی فردي است که توانایی تهیه انواع نان هاي حجیم و نیمه حجیم را دارد.
اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی):
Bulk breads and semi-bulk breads