دانلود رایگان سوالات نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی سازمان فنی و حرفه ای

دانلود رایگان سوالات نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی سازمان فنی و حرفه ای
قیمت خرید این محصول
۴۶,۷۰۰ تومان
دانلود نمونه رایگان
پاسخنامه
ندارد
فرمت
پی دی اف - PDF
قابلیت پرینت
دارد
نوع سوالات
چهارگزینه ای
تعداد سوالات هر دفترچه
30 سوال
تعداد کل سوالات
217 سوال
کد آزمون
FH60
کد استاندارد
751220680060001
تعداد صفحات
27
جزئیات محصول

گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در رشته نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی با کد استاندارد ثبت شده ی 751220680060001 در سامانه آموزشی فنی حرفه ای نموده است. این محصول شامل 3 مجموعه سوال از ادوار گذشته مناسب برای دوره نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی با فرمت پی دی اف میباشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی حرفه ای مفید واقع شود.

محتویات بسته

1- اصل سوالات آزمون کتبی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی - کد استاندارد 751220680060001

شامل 157 سوال تخصصی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی بدون پاسخنامه

 2- اصل سوالات آزمون کتبی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی - کد استاندارد 751220680060001

شامل 30 سوال تخصصی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی بدون پاسخنامه

 3- اصل سوالات آزمون کتبی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی - کد استاندارد 751220680060001

شامل 30 سوال تخصصی نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی بدون پاسخنامه

فایل های رایگان

- دانلود رایگان سوالات نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی:

نانوای نانهای صنعتی

 - دانلود رایگان جزوه استاندارد نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی:

استاندارد آموزش نانوای نانهای صنعتی

 - دانلود رایگان جزوه نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی:

نانوای نانهای صنعتی

 - دانلود رایگان راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:

دانلود راهنمای آزمون آنلاین

 - دانلود رایگان دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون های داوطلبان آزاد (ادواری) شش ماهه اول سال 1400

دانلود دفترچه ثبت نام 1400

آشنایی با رشته نانوای نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی

شرح استاندارد آموزش شغل: نانوای نان هاي حجیم و نیمه حجیم صنعتی شغلی از مشاغل صنایع غذایی است که دارای شایستگی های بررسی نانهای حجیم و نیمه حجیم - تهیه خمیر آماده شده و چانه گیري خمیر- تهیه نان شیرمال - هیه نان بروتش - تهیه نان بریوش- تهیه نان پنیر توریه- تهیه نان همبرگر - تهیه نان با میوه های خشک - تهیه نان با سبزیجات تازه و خشک - تهیه نان پیراشکی - تهیه نان قندی - کنترل فرآیند پخت و سرد کردن و نحوه بسته بندی نان ها می باشد.

تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): نانواي نان هاي حجیم و نیمه حجیم صنعتی فردي است که توانایی تهیه انواع نان هاي حجیم و نیمه حجیم را دارد.

اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): Bulk breads and semi-bulk breads


بدون دیدگاه