تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود رایگان سوالات نانوایی نان تیری فنی و حرفه ای

قیمت خرید این کالا
32,700 تومان
خرید و دانلود کالا
فرمت : پی دی اف - PDF قابلیت پرینت : دارد
نوع سوالات : چهارگزینه ای پاسخنامه : ندارد
نوع سوالات : ادوار گذشته تعداد کل سوالات : 30 سوال
کد محصول : FH251 کد استاندارد : 751220680000201
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.38Mb
محصول سوالات آزمون ادواری نانوایی نان تیری حاوی اصل سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای با فرمت PDF می باشد و قابلیت پرینت نیز دارد.
توضیحات

گروه آموزشی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در شغل نانوایی نان تیری با کد استاندارد ۷۵۱۲۲۰۶۸۰۰۰۰۲۰۱ در سامانه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای نموده است. این محصول شامل ۳۰ نمونه سوال برای آمادگی در امتحان نانوایی نان تیری با فرمت pdf می باشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی و حرفه ای مفید واقع شود.

محتویات بسته

1 - اصل سوالات آزمون کتبی نانوایی نان تیری فنی و حرفه ای به تعداد 30 سوال بدون پاسخنامه با کد استاندارد 751220680000201

فایل های رایگان

- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش نانوایی نان تیری:

استاندارد آموزش نانوایی نان تیری

- دانلود رایگان جزوه آموزش نانوای نان:

جزوه آموزش نانوای نان

- راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:

راهنمای آزمون فنی و حرفه ای

 

- دانلود رایگان آخرین دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون ادواری سازمان فنی حرفه ای و همچنین اطلاع از جدیدترین اخبار آزمون های کتبی و عملی سازمان فنی و حرفه ای

دفترچه راهنمای فنی و حرفه ای

نکات

- تمامی موارد ذکر شده در بخش محتویات بسته، در این محصول موجود میباشد.

- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از سوالات را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.

آشنایی با شغل نانوایی نان تیری

شرح استاندارد آموزش شغل:

نانوای نان تیری شغلی است از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که از مرحله انتخاب آرد، توزین و الک کردن آرد، تهیه خمیر، تقسیم خمیرهای آماده، شکل دهی و نهایتاً نظارت بر فرآیند پخت و سرد کردن و بسته بندی آن را به عهده دارد و با مشاغل انباردار مواد اولیه نانوایی، عمده فروشان مواد اولیه و فروشندگان نان در ارتباط می باشد.

 

تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی):

نانوای نان تیری با تهیه مواد اولیه و آرد مرغوب، طبق اصول صحیح اقدام به پخت نان سنتی تیری و بسته بندی آن می نمایند.