تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود رایگان سوالات مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای با پاسخنامه

قیمت خرید این کالا
17,800 تومان
دانلود رایگان سوالات خرید و دانلود کالا
فرمت : پی دی اف - PDF قابلیت پرینت : دارد
نوع سوالات : چهارگزینه ای پاسخنامه : دارد
نوع سوالات : ادوار گذشته تعداد کل سوالات : 94 سوال
کد محصول : FH234 کد استاندارد : 816020680140001
محتوای فایل : zip حجم فایل : 6.02Mb
محصول سوالات آزمون ادواری مسئول خط تولید سوسیس و کالباس حاوی اصل سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای با فرمت PDF می باشد و قابلیت پرینت نیز دارد.
توضیحات

گروه آموزشی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در شغل مسئول خط تولید سوسیس و کالباس با کد استاندارد ۸۱۶۰۲۰۶۸۰۱۴۰۰۰۱ در سامانه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای نموده است. این محصول شامل ۹۴ نمونه سوال برای آمادگی در امتحان مسئول خط تولید سوسیس و کالباس با فرمت pdf می باشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی و حرفه ای مفید واقع شود.

محتویات بسته

1 - نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 15 سوال با پاسخنامه

2 - نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 11 سوال با پاسخنامه

3 - نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 12 سوال با پاسخنامه

4 - نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 10 سوال با پاسخنامه

5 - نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 12 سوال با پاسخنامه

6 - نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 10 سوال با پاسخنامه

7 - نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 8 سوال با پاسخنامه

8 - نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 16 سوال با پاسخنامه

فایل های رایگان

- دانلود رایگان سوالات مسئول خط تولید سوسیس و کالباس:

سوالات مسئول خط تولید سوسیس و کالباس

 

- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش مسئول خط تولید سوسیس و کالباس:

استاندارد آموزش مسئول خط تولید سوسیس و کالباس

 

- راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:

راهنمای آزمون فنی و حرفه ای

 

- دانلود رایگان دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون های داوطلبان آزاد (ادواری): از طریق این دکمه می توایید آخرین دفترچه راهنمای منتشر شده سازمان فنی و حرفه ای را دانلود کرده و مطالعه نمایید.

دفترچه راهنمای فنی و حرفه ای

نکات

- تمامی موارد ذکر شده در بخش محتویات بسته، در این محصول موجود میباشد.

- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از سوالات را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.

آشنایی با شغل مسئول خط تولید سوسیس و کالباس

شرح استاندارد آموزش شغل:

مسئول خط تولید سوسیس و کالباس در حوزه صنایع غذایی بوده و شایستگی هایی از قبیل انتخاب مواد اولیه مناسب تولید سوسیس و کالباس، چرخ کردن، مخلوط کردن و امولسیونه کردن سوسیس و کالباس ها، پرکردن و گره زدن بسته های سوسیس و کالباس ها، دود دادن و پختن سوسیس ها و کالباس ها، سرد کردن، برش و بسته بندی سوسیس و کالباس ها را داشته و با مشاغل سرپرست انبارهای کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی، سرپرست تولید کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی، سرپرست فنی سردخانه، سرپرست آزمایشگاه کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی، سرپرست تاسیسات کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی و سرپرست کنترل کیفی کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی در ارتباط است.

 

تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی):

تولید فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس مطابق با روشهای صحیح استاندارد و سازمان بهداشت غذا

 

اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی):

Responsible prson of Savage production line