دانلود رایگان سوالات انباردار فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات حسابدار بهای تمام شده فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۴۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات نقاش آبرنگ فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
گروه آموزشی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در شغل مسئول خط تولید سوسیس و کالباس با کد استاندارد 816020680140001 در سامانه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای نموده است. این محصول شامل 94 نمونه سوال برای آمادگی در امتحان مسئول خط تولید سوسیس و کالباس با فرمت pdf می باشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی و حرفه ای مفید واقع شود.
1- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 15 سوال با پاسخنامه
2- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 11 سوال با پاسخنامه
3- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 12 سوال با پاسخنامه
4- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 10 سوال با پاسخنامه
5- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 12 سوال با پاسخنامه
6- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 10 سوال با پاسخنامه
7- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 8 سوال با پاسخنامه
8- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس فنی و حرفه ای به تعداد 16 سوال با پاسخنامه
- دانلود رایگان سوالات مسئول خط تولید سوسیس و کالباس:
سوالات مسئول خط تولید سوسیس و کالباس
- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش مسئول خط تولید سوسیس و کالباس:
استاندارد آموزش مسئول خط تولید سوسیس و کالباس
دانلود مجموعه جزوات رایگان آموزشی مسئول خط تولید سوسیس و کالباس
- جزوه آموزشی ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولید کننده انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده:
ضوابط بهداشتی کارگاه های فرآورده گوشتی
- جزوه آموزشی ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی بازنگری 99:
ضوابط بهداشتی واحد های تولیدی فرآورده گوشتی 99
- جزوه آموزشی ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی بازنگری 92:
شرح استاندارد آموزش شغل: مسئول خط تولید سوسیس و کالباس در حوزه صنایع غذایی بوده و شایستگی هایی از قبیل انتخاب مواد اولیه مناسب تولید سوسیس و کالباس، چرخ کردن، مخلوط کردن و امولسیونه کردن سوسیس و کالباس ها، پرکردن و گره زدن بسته های سوسیس و کالباس ها، دود دادن و پختن سوسیس ها و کالباس ها، سرد کردن، برش و بسته بندی سوسیس و کالباس ها را داشته و با مشاغل سرپرست انبارهای کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی، سرپرست تولید کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی، سرپرست فنی سردخانه، سرپرست آزمایشگاه کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی، سرپرست تاسیسات کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی و سرپرست کنترل کیفی کارخانجات تولید فرآورده های گوشتی در ارتباط است.
تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): تولید فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس مطابق با روشهای صحیح استاندارد و سازمان بهداشت غذا
اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): Responsible prson of Savage production line
جهت آشنایی بهتر با مسئول خط تولید سوسیس و کالباس و کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این رشته شغلی سازمان فنی و حرفه ای میتوانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید: