دانلود رایگان سوالات متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای با پاسخنامه
فرمت : پی دی اف - PDF | قابلیت پرینت : دارد |
نوع سوالات : چهارگزینه ای | پاسخنامه : دارد |
نوع سوالات : ادوار گذشته | تعداد کل سوالات : 417 سوال |
کد محصول : FH147 | کد استاندارد : 513220670450002 |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 5.10Mb |
گروه آموزشی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در شغل متصدی کافی شاپ با کد استاندارد ۵۱۳۲۲۰۶۷۰۴۵۰۰۰۲ در سامانه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای نموده است. این محصول شامل ۴۱۷ نمونه سوال برای آمادگی در امتحان متصدی کافی شاپ با فرمت pdf می باشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی و حرفه ای مفید واقع شود.
1 - اصل سوالات آزمون کتبی متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای به تعداد 297 سوال با پاسخنامه با کد استاندارد 513220670450002
2 - اصل سوالات آزمون کتبی متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای به تعداد 30 سوال بدون پاسخنامه و برگزار شده در 1398/02/05 با کد استاندارد 513220670450002
3- اصل سوالات آزمون کتبی متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای به تعداد 30 سوال بدون پاسخنامه و برگزار شده در 1395/09/26 با کد استاندارد 5120/67/001/1
4- نمونه سوالات آزمون کتبی متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای به تعداد 30 سوال با پاسخنامه
5- اصل سوالات آزمون کتبی متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای به تعداد 30 سوال با پاسخنامه و با کد استاندارد 5/31/33/1/2
- دانلود رایگان سوالات متصدی کافی شاپ:
- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش متصدی کافی شاپ:
استاندارد آموزش متصدی کافی شاپ
- راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:
- دانلود رایگان دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون های داوطلبان آزاد (ادواری): از طریق این دکمه می توایید آخرین دفترچه راهنمای منتشر شده سازمان فنی و حرفه ای را دانلود کرده و مطالعه نمایید.
- تمامی موارد ذکر شده در بخش محتویات بسته، در این محصول موجود میباشد.
- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از سوالات را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.
شرح استاندارد آموزش شغل:
متصدی کافی شاپ شغلی است از مشاغل حوزه خدمات تغذیه ای است که دارای شایستگی های انتخاب مکان و تجهیزات مناسب برای کافی شاپ - تهیه منو و کنترل هزینه در کافی شاپ - تهیه قهوه های دم کردنی و فوری تهیه انواع آب میوه ها - تهیه دم نوش های فصل و انواع چای - تهیه انواع شربت - تهیه انواع نوشیدنی - تهیه عرقیات نعناع و بیدمشک - تهیه نوشیدنی های سرد گیاهی - تهیه انواع نوشیدنی های شیری (انواع میلک شیک ها) - تهیه انواع دسر یا بستنی- تهیه انواع کیک برای کافی شاپ می باشد.
تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی):
متصدی کافی شاپ فردی است که توانایی تهیه انواع نوشیدنی و آبمیوه ها را دارد.
اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی):
Coffee shopkeeper