تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود ترجمه مقاله تاثیر ذرات نانو الاستومری بر ویژگی‌ و رفتار کریستالی شدن پلی پروپیلن – مجله الزویر

عنوان فارسی: تأثیر ذرات نانو الاستومری بر روی ویژگی‌های مکانیکی و رفتار کریستالی شدن پلی پروپیلن
عنوان انگلیسی: The effect of elastomeric nano-particles on the mechanical properties and crystallization behavior of polypropylene
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 6 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 15
سال انتشار : 2002 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 3106 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 721.41Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: شیمی و مهندسی پلیمر
گرایش های مرتبط با این مقاله: نانو فناوری، شیمی تجزیه، شیمی کاتالیست و شیمی پلیمر
مجله: مجله پلیمر
دانشگاه: موسسه تحقیقات صنایع شیمیایی پکن، جمهوری خلق چین
کلمات کلیدی: نانوذرات الاستومری، پلی پروپیلن، تبلور، سختی و سفتی
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه: به صورت عکس، درج شده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

۲  قسمت آزمایشگاهیا

۲ ۱ آماده سازی مواد و نمونه‌های آزمایش

۲ ۲ اندازه‌گیری آزمایشگاهی

۲ ۲ ۱ مشاهده ذرات، کریستال، و بافت

۲ ۲ ۲ ویژگی‌های مکانیکی

۲ ۲ ۳ سینتیک کریستاله شدن

نتایج و بحث‌ها

۳ ۱ عملکردهای مکانیکی مخلوط‌های PP با ذرات نانو الاستومری

۳ ۲ رفتارهای کریستالی دینامیک

۳ ۳ سینتیک کریستاله شدن هم دما و مرفولوژی قطعات کروی

۴  نتایج

قدردانی و تشکر

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Generally, toughness of polypropylene (PP) is an issue which has been investigated for many years to search for improvements. A traditional approach is to blend with rubber particles to enhance the toughness of PP yet modulus of PP decreases accordingly. Recently, we have achieved a good balance of toughness and stiffness of PP via blending PP with a small amount of elastomeric nano-particles (ENP). Based on our measurements, mechanical properties of the blends studied both the toughness of PP at room temperature and at 220 8C show substantial increase. On the other hand, the stiffness of the PP blends retains or even possesses a slight enhancement. One of the reasons for this improvement is due to the fact that the ENP is not only a toughening modifier but also a nucleation agent for the PP. The nucleation density of the blends increases, while the crystallization kinetics of the blends becomes faster compared with the pure PP samples.

نمونه متن ترجمه

چکیده

عموماً، سختی و چقری پلی پروپیلن (PP) یک موضوع بسیار مهم می‌باشد که برای سالیان بسیار زیاد تحقیقاتی جهت بهبود آن انجام شده است. یک دیدگاه مرسوم و رایج این است که این ماده با ذرات لاستیکی مخلوط شود تا سختی و چقری ماده PP افزایش پیدا کند و در عین حال مدول مربوط به ماده PP کاهش پیدا ‌کند. اخیراً، ما به یک توازن خوب از سختی و چقری و سفتی و محکمی ماده PP از طریق مخلوط کردن ماده‌ ی PP با مقادیر کمی ذرات نانو الاستومری (ENP) رسیده ایم. بر اساس اندازه‌گیری‌های انجام شده بر روی ویژگی‌های مکانیکی مخلوط‌ها، سختی و چقری ماده PP در دمای اتاق و در دمای -20 درجه سانتی‌گراد افزایش قابل ملاحظه‌ای را نشان می‌دهد. از طرف دیگر، سفتی و محکمی مربوط به مخلوط‌های PP حفظ می‌شود و یا حتی به صورت جزیی بهبود پیدا می‌کند. یکی از دلایل مربوط به این بهبود این است که ماده ENP تنها یک تغییردهنده سختی و چقری نمی‌باشد بلکه همچنین یک عامل هسته زایی برای ماده PP می‌باشد. دانسیتة هسته زایی مربوط به مخلوط‌ها افزایش پیدا می‌کند، در حالی که سینتیک کریستاله شدن مربوط به مخطوط ها در مقایسه با نمونه‌های خالص ماده PP سریع‌تر می‌باشد.