تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله خصوصیات ضدمیکروبی فلفلهای چیلی

عنوان فارسی: خصوصیات ضدمیکروبی فلفلهای چیلی
عنوان انگلیسی: Antimicrobial Properties of Chili Peppers
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 25
سال انتشار : 2014 نشریه : Omics
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 5684 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 2.40Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: بیوتکنولوژی، کشاورزی، زیست شناسی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله: بیوتکنولوژی میکروبی، گیاهان دارویی، بیوشیمی، میکروبیولوژی، علوم گیاهی و علوم تغذیه
مجله: مجله بیماریهای عفونی و درمان
دانشگاه: گروه علوم غذایی و تغذیه، دانشگاه Minnesota-Twin، ایالات متحده آمریکا
کلمات کلیدی: فلفلهای چیلی، ضدمیکروب، بیماریهای ناشی ازغذا
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده مطالب

مقدمه

14 پاتوژن غذایی اصلی

گونه های Genus Capsicum که در حال حاضر شناخته شده اند

اشریشیا کلی

سالمونلا تیفی موریوم

سودوموناس آئروژینوزا

استافیلوکوکوس اورئوس

ویبریوکلرا

هلیکوباکتر پیلوری

لیستریا مونوسیتوژنز

نتیجه گیری

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Chili peppers are used worldwide in foods for their pungent flavor, aroma, and to prolong food spoilage. With capsaicin contents ranging from zero to millions of Scoville heat units, the different varieties offer a wide range of options for people all over the world. In addition to their use in cuisines, chili peppers have been explored for their antimicrobial and antifungal properties. Consequently, research is underway to determine the potential for the application of chili pepper extracts in the food industry in place of artificial preservatives. As new antibiotic-resistant food borne pathogens emerge, the discovery of natural antimicrobials in chili peppers will be invaluable to food scientists. This review goes over some relevant research that has already been done in this area. In addition it lays the ground for the new research that is emerging testing new varieties of chili peppers for nutrient content, flavor profiles, and for antimicrobial activities against numerous human pathogens.

نمونه متن ترجمه

چکیده مطالب

فلفلهای چیلی در سراسر دنیا در غذا بعلت طعم مطلوب، رایحه و تاخیر در فساد غذایی استفاده می شوند. با وجود محتوی کپسائیسین از صفر تا میلیونها واحد حرارتی اسکویل، گونه های مختلف آن طیف وسیعی از گزینه ها را برای افراد در سراسر دنیا پیشنهاد می کنند. بعلاوه ی استفاده آنها در خوراک، ویژگیهای ضدمیکروبی و ضد قارچی فلفلهای چیلی کشف شده است. در نتیجه تحقیقات به دنبال تعیین پتانسیل برای استفاده از عصاره های فلفل چیلی در صنعت غذایی به جای نگهدارنده های مصنوعی هستند. به علت پیدایش بیماری زاهای ناشی از غذا که در مقابل آنتی بیوتیک مقاوم هستند، کشف ضدمیکروبهای طبیعی در فلفلهای چیلی برای علوم غذایی ارزشمند خواهد بود. این مرور به تحقیقات مرتبط که قبلا در این زمینه انجام شده می پردازد. بعلاوه این تحقیق ، پژوهشهای جدیدی که در پی آزمایش گونه های جدید فلفلهای چیلی برای محتوی مواد مغذی، پروفایلهای طعم و بو و فعالیتهای ضدمیکروبی در مقابل بیماری زاهای بی شمار انسانی هستند را هدف قرار می دهد.