ترجمه مقاله فعالیت آنتی باکتری اسانس طبیعی آویشن باغی در ترکیب با اسانس های دیگر

ترجمه مقاله فعالیت آنتی باکتری اسانس طبیعی آویشن باغی در ترکیب با اسانس های دیگر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
فعالیت آنتی باکتری اسانس طبیعی آویشن باغی در ترکیب با اسانس های دیگر
عنوان انگلیسی
Antibacterial activity of Thymus vulgaris essential oil alone and in combination with other essential oils
صفحات مقاله فارسی
16
صفحات مقاله انگلیسی
7
سال انتشار
2012
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
Smujo
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع ارائه مقاله
ژورنال
شناسه ISSN مجله
2087-3948
کد محصول
10438
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به انگلیسی درج شده است✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی، پزشکی، ایمنی شناسی پزشکی، میکروبیولوژی، علوم سلولی و مولکولی، علوم گیاهی
مجله
NUSANTARA BIOSCIENCE
دانشگاه
گروه میکروبیولوژی، ویروس شناسی و ایمونولوژی، دانشگاه ملی پزشکی خارکف، اوکراین
کلمات کلیدی
اویشن باغی، اسانس های طبیعی، ترکیب ها، استافیلوکوک آئروس، اشریشیا کولی
کلمات کلیدی انگلیسی
Thymus vulgaris - essential oils - combinations - Staphylococcus aureus - Escherichia coli
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.13057/nusbiosci/n040202
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
اسانس طبیعی
سویه ها، آماده سازی عمل لقاح
رویکرد پخش دیسک
آزمایش حداقل غلظت بازدارنده (MIC)
تعیین MICs ترکیب های EOs
ترکیب شیمیایی
آنالیز آماری داده ها
نتایج و بحث
فعالیت آنتی باکتری اسانس های طبیعی
فعالیت آنتی باکتری عصاره های طبیعی در ترکیب با عصاره ی آویشنی: نتایج برگرفته از روش پخش دیسک
فعالیت آنتی باکتری اسانس های طبیعی در ترکیب با اسانس آویشنی: نتایج برگرفته از رویکرد تقطیر در سطح میکرو
ترکیب شیمیایی اسانس طبیعی آویشن
بحث و نتیجه گیری
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Kon K, Rai M. 2012. Antibacterial activity of Thymus vulgaris essential oil alone and in combination with other essential oils. Nusantara Bioscience 4: 50-56. Essential oils (EOs) from plants represent an alternative approach in combating antibiotic-resistant bacteria. One of the EOs with proven antibacterial properties is Thymus vulgaris EO. The purpose of the present work was to investigate in vitro antibacterial activity of T. vulgaris EO alone and in combination with other EOs. The activity of T. vulgaris EO was screened in combination with 34 EOs against Staphylococcus aureus and Escherichia coli by disk diffusion method; then the most effective combinations were evaluated by broth microdilution method. Against S. aureus the synergistic effect was found in combination of T. vulgaris and Cinnamomum zeylanicum EOs with fractional inhibitory concentration (FIC) index of 0.26; Juniperus communis and Picea abies EOs showed additive effect (FIC indexes were 0.74 and 0.78, respectively). Combination of T. vulgaris EO with Aniba rosaeodora and Melissa officinalis EOs demonstrated synergistic effect against E. coli (FIC indexes were 0.23 and 0.34, respectively); combination of T. vulgaris and Mentha piperita EOs was additive (FIC index 0.55). Therefore, combining T. vulgaris EO with other EOs has potential in further enhancing its antibacterial properties.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
Kon K, Rai M. 2012. فعالیت انتی باکتری اسانس طبیعی آویشن باغی و در ترکیب با اسانس های طبیعی دیگر. علوم زیست Nusantara 4: 50-56. اسانس های طبیعی (EOs) گیاهان بیان کننده ی یک رویکرد متناوب در مقابله با باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک می باشند. یکی از Eos با مشخصه های به اثبات رسیده ی آنتی باکتری EO آویشن باغی می باشد. هدف این مقاله بررسی فعالیت باکتری درون آزمایشگاهی EO اویشن باغی و ترکیب آن با Eos دیگر می باشد. فعالیت EO اویشن باغی در ترکیب با 34 Eos از استافیلوکوک اورئوس و اشریشیا کولی بوسیله ی رویکرد انتشار دیسک غربال شده صورت می گیرد; در ادامه موثرترین ترکیب ها بوسیله ی روش رقیق سازی برات در مقیاس میکرو ارزیابی شده است. در مقابل استافیلوکوک آورئوس تشدید اثر نیرو در ترکیب Eos آویشن باغی و دارچین گیاهی با شاخص غلظت بازدارنده ی نسبی (FIC) معادل با 26. عاید شدند Eos; پیرو و صنوبر نروژی نشان دهنده ی اثر افزایشی بودند (شاخص های FIC به ترتیب برابر با 74. و 78. بودند). ترکیب EO اویشن باغی با Aniba rosaeodora و بادرنجبویه اثر هم افزائی را در مقابل اشریشیا کولی نشان دادند (شاخص های FIC به ترتیب برابر با 23. و 34. بودند); که ترکیب EOs آویشن باغی و نعناع بیابانی افزایشی بودند (شاخص FIC معادل با 55.). بنابراین، ترکیب EO آویشن باغی با EOs دیگر قابلیت افزایش مشخصه های آنتی باکتری دارد.

بدون دیدگاه