ترجمه مقاله مواد مبتنی بر آلژینات و مبتنی بر پروتئین برای کپسوله کردن پروبیوتیک ها – نشریه وایلی

عنوان فارسی: | مواد مبتنی بر آلژینات و مبتنی بر پروتئین برای کپسوله کردن پروبیوتیک ها: یک مطالعه مروری |
عنوان انگلیسی: | Alginate-based and protein-based materials for probiotics encapsulation: a review |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 13 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 29 (شامل 3 صفحه رفرنس انگلیسی) |
سال انتشار : 2013 | نشریه : وایلی - Wiley |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده و pdf |
نوع مقاله : ISI | نوع نگارش : مقالات مروری |
پایگاه : اسکوپوس | نوع ارائه مقاله : ژورنال |
ایمپکت فاکتور(IF) مجله : 2.384 در سال 2018 | شاخص H_index مجله : 82 در سال 2019 |
شاخص SJR مجله : 0.799 در سال 2018 | شناسه ISSN مجله : 1365-2621 |
شاخص Q یا Quartile (چارک) : Q1 در سال 2018 | کد محصول : 9946 |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 2.11Mb |
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی، علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی |
مجله: مجله بین المللی علوم و فناوری مواد غذایی - International Journal of Food Science and Technology |
دانشگاه: گروه علوم غذایی، دانشکده فنی و حرفه ای آنگینگ، چین |
کلمات کلیدی: آلژینات، کپسوله کردن، پریبیوتیک ها، پروبیوتیک ها، پروتئین |
کلمات کلیدی انگلیسی: Alginate - encapsulation - prebiotics - probiotics - protein |
وضعیت ترجمه عناوین جداول: ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: ترجمه شده است ✓ |
بیس: نیست ☓ |
مدل مفهومی: ندارد ☓ |
پرسشنامه: ندارد ☓ |
متغیر: ندارد ☓ |
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله |
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است |
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1111/ijfs.12078 |
چکیده
مقدمه
روش های کپسوله کردن پروبیوتیک ها
خشک کردن پاششی و خشک کردن سرمایشی پاششی
روش امولسیون
روش اکستروژن
پوشش دهی بستر سیال
روش های جدید دیگر
مواد کپسوله سازی پروبیوتیک ها
مواد آلژینات مبتنی بر آلژینات
مواد مبتنی بر پروتئین
ژلاتین
پروتئین های لبنی
پروتئین سویا
پروتئین نخود
کاربرد پروبیوتیک های کپسوله شده در حوزه مواد غذایی
ماست
بستنی
شکلات
سس مایونز
محصولات تخمیر شده مبتنی بر گیاه
گوشت
نتیجه گیری
منابع
Summary
Owing to their considerable beneficial effects on human health, probiotics have been increasingly incorporated into food products. However, many findings have demonstrated that their survival and stability are very sensitive to processing and host gastrointestinal tract. To solve these problems, encapsulation techniques have been received considerable attention these days. So, in this review paper, methods for probiotics encapsulation, alginate-based and protein-based materials for probiotics encapsulation and application of encapsulated probiotics in food industry were discussed.
چکیده
با توجه به اثرات مفید قابل توجه پروبیوتیک ها بر سلامت انسان، این مواد به طور فزاینده ای به محصولات غذایی گنجانده شده اند. با این حال، بسیاری از یافته های نشان دادند که بقا و ثبات آن ها نسبت به فرآوری و میزبانی دستگاه گوارش بسیار حساس است. برای حل این مشکلات، امروزه تکنیک های کپسوله کردن مورد توجه شایانی قرار گرفته اند. بنابراین، در مقاله مروری حاضر، روش های کپسوله کردن پروبیوتیک ها، مواد مبتنی بر آلژینات و مبتنی بر پروتئین برای کپسوله کردن پروبیوتیک ها و کاربرد پروبیوتیک های کپسوله در صنایع غذایی مورد بحث قرار گرفت.