ترجمه مقاله مواد مبتنی بر آلژینات و مبتنی بر پروتئین برای کپسوله کردن پروبیوتیک ها - نشریه وایلی

ترجمه مقاله مواد مبتنی بر آلژینات و مبتنی بر پروتئین برای کپسوله کردن پروبیوتیک ها - نشریه وایلی
قیمت خرید این محصول
۳۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مواد مبتنی بر آلژینات و مبتنی بر پروتئین برای کپسوله کردن پروبیوتیک ها: یک مطالعه مروری
عنوان انگلیسی
Alginate-based and protein-based materials for probiotics encapsulation: a review
صفحات مقاله فارسی
29
صفحات مقاله انگلیسی
13
سال انتشار
2013
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
وایلی - Wiley
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده و pdf
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات مروری
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
2.384 در سال 2018
شاخص H_index مجله
82 در سال 2019
شاخص SJR مجله
0.799 در سال 2018
شناسه ISSN مجله
1365-2621
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2018
کد محصول
9946
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی، علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی
مجله
مجله بین المللی علوم و فناوری مواد غذایی - International Journal of Food Science and Technology
دانشگاه
گروه علوم غذایی، دانشکده فنی و حرفه ای آنگینگ، چین
کلمات کلیدی
آلژینات، کپسوله کردن، پریبیوتیک ها، پروبیوتیک ها، پروتئین
کلمات کلیدی انگلیسی
Alginate - encapsulation - prebiotics - probiotics - protein
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1111/ijfs.12078
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
روش های کپسوله کردن پروبیوتیک ها
خشک کردن پاششی و خشک کردن سرمایشی پاششی
روش امولسیون
روش اکستروژن
پوشش دهی بستر سیال
روش های جدید دیگر
مواد کپسوله سازی پروبیوتیک ها
مواد آلژینات مبتنی بر آلژینات
مواد مبتنی بر پروتئین
ژلاتین
پروتئین های لبنی
پروتئین سویا
پروتئین نخود
کاربرد پروبیوتیک های کپسوله شده در حوزه مواد غذایی
ماست
بستنی
شکلات
سس مایونز
محصولات تخمیر شده مبتنی بر گیاه
گوشت
نتیجه گیری
منابع
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Summary

Owing to their considerable beneficial effects on human health, probiotics have been increasingly incorporated into food products. However, many findings have demonstrated that their survival and stability are very sensitive to processing and host gastrointestinal tract. To solve these problems, encapsulation techniques have been received considerable attention these days. So, in this review paper, methods for probiotics encapsulation, alginate-based and protein-based materials for probiotics encapsulation and application of encapsulated probiotics in food industry were discussed.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
با توجه به اثرات مفید قابل توجه پروبیوتیک ها بر سلامت انسان، این مواد به طور فزاینده ای به محصولات غذایی گنجانده شده اند. با این حال، بسیاری از یافته های نشان دادند که بقا و ثبات آن ها نسبت به فرآوری و میزبانی دستگاه گوارش بسیار حساس است. برای حل این مشکلات، امروزه تکنیک های کپسوله کردن مورد توجه شایانی قرار گرفته اند. بنابراین، در مقاله مروری حاضر، روش های کپسوله کردن پروبیوتیک ها، مواد مبتنی بر آلژینات و مبتنی بر پروتئین برای کپسوله کردن پروبیوتیک ها و کاربرد پروبیوتیک های کپسوله در صنایع غذایی مورد بحث قرار گرفت.

بدون دیدگاه