دانلود ترجمه مقاله مدلسازی و ارزیابی بوزدایی ناپیوسته روغن آفتابگردان - مجله الزویر

دانلود ترجمه مقاله مدلسازی و ارزیابی بوزدایی ناپیوسته روغن آفتابگردان - مجله الزویر
قیمت خرید این محصول
۱۸,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مدلسازی و ارزیابی بوزدایی ناپیوسته روغن آفتابگردان
عنوان انگلیسی
Modelling and evaluating the batch deodorization of sunflower oil
صفحات مقاله فارسی
13
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
2009
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
3244
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
زیست فناوری مواد غذایی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
مجله
مهندسی مواد غذایی
دانشگاه
پلودیو کشور بلغارستان
کلمات کلیدی
بوزدایی ناپیوسته، اسید اولئیک، تقطیر بخار، روغن آفتابگردان، خلاء
فهرست مطالب
چکیده
۱ مقدمه
۲ مدل انتقال گرما
۳ مقدار D
۱ ۳ تعریف
۲ ۳ ارزیابی
۴ مطالعه موردی خاص
۱ ۴ مواد و روشها
۲ ۴ نتایج و بحث
۵ نتایج
نحوه خرید نسخه پاورپوینت این مقاله
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
abstract

An engineering approach for evaluating the oil temperature during the batch deodorization is proposed. This approach employs a quasi-steady model including equations of steady-state heat transfer for consecutive time steps of computation. A new index – De-value – for assessing the efficacy of batch deodorization is proposed. The De-value represents the reduction of a key volatile component. It was established that the oleic acid is better to be used as a key component for assessing the deodorization of high oleic sunflower oil conducted at low temperature conditions – below 200 C. The deodorization process of sunflower oil may be accepted as efficient if the De-value reaches a value 2 ± 0.2. The engineering approach proposed for evaluating De-value can be used as a tools for: (i) estimating the efficacy of process conditions applied at present; (ii) specifying eligible values of process parameters when a new process design will be established.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
در اینجا یک شیوه مهندسی برای ارزیابی دمای روغن در طول بوزدایی ناپیوسته پیشنهاد شده است. این شیوه از مدل شبه پایدار من جمله معادلات انتقال گرمای پایدار برای مراحل زمانی متوالی محاسبه استفاده می کند. شاخص جدید- مقدار De برای ارزیابی کارایی بوزدایی ناپیوسته پیشنهاد شده است. مقدار De معرف و بازتابی از کاهش مولفه فرار کلیدی می باشد. در این راستا مشخص گردید که بهتر این است که از اسید اولئیک به عنوان مولفه ای کلیدی برای ارزیابی بوزدایی روغن آفتابگردان اولئیک در شرایط دمایی پائین – زیر 200 درجه سانتی گراد استفاده شود. فرایند بوزدایی روغن آفتابگردان را می توان در صورتی کارآمد قلمداد نمود که مقدار De به رقم برسد. ازشیوه مهندسی پیشنهاد شده برای ارزیابی مقدار De می توان به عنوان ابزاری برای : (الف) تخمین کارایی شرایط فرایند بکاررفته در حال حاضرو (ب) تعیین مقادیر مجاز برای پارامترهای فرایند استفاده نمود زمانی که طرح فرایند جدیدی ارائه شده باشد.

بدون دیدگاه