ترجمه مقاله مقاومت به سرمایه گذاری جمعی در میان کارآفرینان

قیمت خرید این محصول
۱۶۴,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مقاومت به سرمایه گذاری جمعی در میان کارآفرینان: یک دیدگاه مدیریت برداشت
عنوان انگلیسی
Resistance to crowdfunding among entrepreneurs: An impression management perspective
صفحات مقاله فارسی
35
صفحات مقاله انگلیسی
15
سال انتشار
2015
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
سایز ترجمه مقاله
14
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
نشریه
الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله
ژورنال
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
8.432 در سال 2023
پایگاه
اسکوپوس
شاخص H_index مجله
107 در سال 2024
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2023
شاخص SJR مجله
3.230 در سال 2023
شناسه ISSN مجله
0963-8687
کد محصول
12742
بیس
است ✓
پرسشنامه
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
ضمیمه
ندارد ☓
فرضیه
دارد ✓
متغیر
ندارد ☓
مدل مفهومی
دارد ✓
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به انگلیسی درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
ندارد ☓
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.jsis.2015.09.001
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت - اقتصاد - مدیریت مالی - کارآفرینی - مدیریت کسب و کار - مدیریت استراتژیک - اقتصاد مالی
کلمات کلیدی
سرمایه گذاری جمعی - جمع آوری سرمایه - کارآفرینی - مقاومت - مدیریت برداشت
کلمات کلیدی انگلیسی
Crowdfunding - Crowdsourcing - Entrepreneurialism - Resistance - Impression management
مجله
Journal of Strategic Information Systems
۰.۰ (هنوز امتیازی ثبت نشده است)
فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
مرور مقالات و ایجاد یک مدل اولیه
سرمایه گذاری جمعی به عنوان یک مکانیزم مالی کارآفرینی
سرمایه گذاری جمعی و مدیریت برداشت
مدل سازی مقاومت در برابر سرمایه گذاری جمعی کارآفرینی
روش
انتخاب مورد: کارآفرینان در ایرلند
جمع آوری داده و تجزیه و تحلیل
یافته ها و ساختار فرضیه 
مقاومت کارآفرینان در سرمایه گذاری جمعی
ارزش درک شده توسط کارآفرین از سرمایه گذاری جمعی و تاثیر آن بر مقاومت
درک کارآفرینان از IM تاثیر آن بر مقاومت
بحث
نتایج تحقیق
مفاهیم کاربردی
جمع  بندی
منابع

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی

چکیده

     سرمایه گذاری موضوع مهیجی برای محققان در زمینه کارآفرینی است. بینندگان و پیشگامان اولیه به استراتژی های ارائه شده جدید در زمانی اشاره می کنند که از تنگناهای بودجه بتوان عبور کرد و اعضای جمعیت بتوانند به زودی در توسعه مشارکت کنند. هنوز هم اگر به درستی ثابت شود که سرمایه گذاری عامل مزاحمی برای کارآفرینان است، باید تلاش های بیشتری انجام داد تا افراد غیر قابل پذیرش شناسایی شوند. این مطالعه به مدلسازی مقاومت کارآفرینان نسبت به سرمایه گذاری جمعی با استفاده از یک دیدگاه مدیریتی می پردازد. یک مطالعه موردی از 20 کارفرما پیشنهاد کرد که مقاومت تحت تاثیر ترس کارفرمایان از افشا، ترس از شکست مشهود و ترس از ناامیدی قرار می گیرد.

مرور مقالات و ایجاد یک مدل اولیه

سرمایه گذاری جمعی به عنوان یک مکانیزم مالی کارآفرینی

     سرمایه گذاری جمعی ایجاد شده تا به کسب و کارها اجازه دهد سرمایه را از راه های مختلف دریافت کنند (Haas et al., 2014;Beaulieu et al., 2015) برخی مدل ها پاداش سرمایه گذاری را با کالاهای مادی یا محصولات فروخته شده پرداخت می کنند (مانند Kickstarter و IndieGoGo)، در حالی که دیگران سرمایه گذاری اینچنین را بنا به دلایل بشردوستانه یا اجتماعی تشویق نمی کنند (مانند Razoo، Fundrazr). دیگران پاداش سرمایه گذاری را به صورت تاخیر در سود پول می دهند نه به شکل وام های ناامن مبتنی بر بهره (مانند LendingClub، LinkedFinance) یا از طریق اجازه دادن به کسب و کارها برای فروش کیفیت (مانند Crowdcube, Seedrs). اخیراً، کسب و کارهایی شروع به کار کرده اند که در داخل شبکه شخصی خود به طور مستقیم مبتنی بر فناوری های سرمایه گذاری جمعی هستند تا اینکه مرتبط با پلتفورم های درجه سوم سرمایه-گذاری جمعی باشند (مانند صنایع فضایی رابرت). در چنین موردی، سرمایه گذاری جمعی به افراد یا کسب و کارها اجازه می دهد تا در مقابل برخی تعهدات این افراد یا کسب و کارها، ارتباط آزادی با اهدا کننده این کمک¬های مالی داشته باشند.

سرمایه گذاری جمعی و مدیریت برداشت

     فرضیه مدیریت برداشت (IM)در اواخر دهه 1950 ظهور کرده (c.f.Goffman, 1959) و توصیف کننده رفتار انسان به صورت عملکردهایی است که توسط افراد قبل از مخاطبان واقعی یا خیالی رخ می دهد. IM برای توصیف این موضوع کاربرد دارد که چطور افراد از ویژگی شخصی خود و بار تعاملات خود برای کنترل درک دیگران از خود و مخالف با خصوصیات مطلوب استفاده می کنند (Dillard et al., 2000). همچنین IM الگویی را پیشنهاد می کند که در آن افراد خود را در هدف نهایی خود می بینند و به سمت ترغیب برداشت های بیرونی تقویت کننده عزت نفس سوق داده می شوند (Leary and Kowalski, 1990). IM برای طیف وسیعی از موضوعات استفاده می شود که شامل سلامت (Leary et al., 1994)، روانشناسی ورزش (Halbert, 1997)، رسانه جمعی (Krämer and Winter, 2008) مدیریت (Elsbach and Sutton, 1992) و تجارت الکترونیک (Winter et al., 2003).


بدون دیدگاه

دسته‌بندی