چکیده
1. مقدمه
2. اثر مربوط
3. روش ارائه شده
4. نتایج و مباحث
5. نتیجه گیری
منابع
چکیده
فیلتر نیم باند ساخته شده با ساختاری آبشاری از فیلتر FIR عدم حساسیت پاسخ فرکانس را با توجه به کمی-سازی ضریب کاهش می دهد. فقدان در حساسیت ضریب را می توان با فیلتر FIR نیم- باند حساسیت زدایی شده، بیشتر کاهش داد. یک فیلتر حساسیت زدایی شده دیجیتال شامل فیلتر نیم باند اول و دوم متصل به یک آبشار بین ورودی و خروجی فیلتر دیجیتال است. طراحی آنالیز سیگنال های (EEG) الکتروانسفالوگرام با معماری (FIR) فیلتر پاسخ پالس محدود نیم- باند انجام می شود. این اثر FIR نیم باند 12- ضربه اضافی حساسیت زدایی شده، یگ (MRPM) افزاینده (ضرب کننده) دهقان روسی تغییر یافته کارآمد را با یک بخش (SQRT CSLA) جمع کننده گزینش رقم نقلی ریشه مربعات به کار می گیریم، لازم به ذکر است که (SQRT CSLA) به منظور کاهش سخت افزار در واحد (MAC) ضرب کننده و جمع کننده استفاده می شود. طراحی فیلتر ارائه شده برای آنالیز سیگنال های EEG با سخت افزار کاهش یافته در مونیتورینگ مربوط به مراقبت های بهداشتی برای محیط پیرامون به کار گرفته می شود. روش ارائه شده کاهش 38.5% در تعداد LUTها، کاهش 47.49% در تعداد تکه¬ها، کاهش 8.16% در تاخیر (نانو ثانیه) و کاهش 29.80% در قدرت (mw) را به معرض نمایش می گذارد.
روش ارائه شده
فیلتر FIR نیم- باند حساسیت زدایی شده 12- ضربه مبتنی بر MPRM اضافی
پردازش سیگنال دیجیتال از اصلی ترین وظایف یک سیستم هوشمند محیطی برای آنالیز سیگنال EEG است که در آن فیلترهای نیم- باند از بلوک های اساسی می باشد. برنامه مک کللان- پارکز تنها برنامه محتمل برای طراحی فیلترهای FIR نیم- باند با دندانگی یکنواخت (Equiripple) است. فیلتر FIR نیم باند با سه مقوله مختلف اجرا می شود، یعنی: فیلتر FIR نیم باند مرسوم، فیلتر FIR نیم باند حساسیت زدایی شده و فیلتر FIR حساسیت زدایی شده اضافی. بلوک های سخت افزاری مربوط به فیلتر اضافه حساسیت زدایی شده با استفاده از روش دو برابر کردن بلوک اجرا شده (1+ z-1)کاهش می یابد که عدم حساسیت کاهش یافته برای کمی سازی در زمان مقایسه با فیلتر FIR نیم باند مرسوم و فیلتر FIR نیم باند حساسیت زدایی شده را ارائه می کند.
نتایج و مباحث
ساختار فیلتر FIR حساسیت زدایی شده اضافه با ضرب کننده دهقان روسی اصلاح شده با استفاده از Verilog HDL طراحی می شود. نتایجه شبیه سازی فیلتر اضافه حساسیت زدایی شده 12- ضربه با استفاده از modelSim XE 6.3C شبیه سازی می شود و طراحی با استفاده از Xilinx ISE 12.4 ترکیب می شود. نتیجه شبیه سازی FIR نیم باند حساسیت زدایی شده اضافی 12- ضربه مبتنی بر MRPM ارائه شده در شکل 7 نشان داده شده است. در این شکل، عمل ضرب و مضروب بعنوان ورودی برای اولین ماژول و خروجی بلوک نخست بعنوان ورودی برای ضرب کننده درخت والاس کاهشی داده شده است. خروجی بلوک ضرب کننده بعنوان ورودی SQRT CSLA داده شده است. خروجی با استفاده از Xilinx ISE 12.4 شبیه سازی می¬شود.