تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل

عنوان فارسی: ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل و رشد و نمو
عنوان انگلیسی: The Safety Assessment of Food Additives by Reproductive and Developmental Toxicity Studies
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 19 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 23
سال انتشار : 2012 نشریه : Intechopen
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 8830 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.77Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم مواد غذایی، کنترل کیفی و بهداشت
مجله: مکمل غذایی - Food Additive
دانشگاه: دانشگاه Hacettepe / گروه زیست شناسی، آنکارا ترکیه
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

1-مقدمه

2- بررسی اجمالی افزودنی‌های خوراکی

3- افزودنی‌های خوراکی پخش‌شده‌ی سنتی و جدید

4- ارزیابی سمیت بالقوه‌ی تولیدمثل و رشد و نمو افزودنی‌های خوراکی اخیراً مصرف‌شده

4-1- مطالعات سمیت تولیدمثل

4-2- مطالعات سمیت رشد و نمو پیش و پس از زایمان

4-3- مطالعات جاری در مورد افزودنی‌های خوراکی اخیراً استفاده‌شده

4-3-1- لوتئین (E 161b)

4-3-2- رنگ‌های زرد مایل به قرمز (E 150a, b, c, d)

4-3-3- اریتروسین (E 127)

4-3-4- اس سبز (E 142)

4-3-5- رنگ تاج خروس

4-3-6- آبی درخشان FCF (E 133)

4-3-7- رنگ نارنجی ساختگی (E 100)

4-3-8- کانتاگزانتین (E 161 g)

4-3-9- آسپارتام

4-3-10- پارابن

4-3-11- روغن اصلی (اسانس) گشنیز

4-3-12- روغن خردل (AITC)

4-3-13- تری کلسیم فسفات (E 341)

5- روش‌های جایگزین

5-1- رویکردهای مطالعات "در شرایط آزمایشگاهی" برای ارزیابی افزودنی‌های خوراکی

5-2- برنامه‌های کاربردی مبتنی بر نانو ذرات افزودنی‌های خوراکی در صنعت غذایی

6- بحث

7- سپاسگزاری

نمونه متن انگلیسی

1. Introduction

The overall consumption of food additives is 139 lbs/year/person. If the common additives like spices, sugars, salt, honey, pepper, mustard, dextrose etc. are excluded, the consumption decreases to 5 lbs/year. Due to widespread consumption, it is necessary to evaluate the implications for the health of consumers because of the presence of newly synthesized food additives before commence production according to accepted guidelines such as Food and Drug Administration (FDA), U.S. Environmental Protection Agency (EPA) and European Food Safety Authority (EFSA). “Redbook 2000” is one of the revised form of Redbook II guideline published in 1993 by FDA; also defined as “Toxicological Principles for the Safety Assessment of Direct Food Additives and Color Additives Used in Food”.

نمونه متن ترجمه

1- مقدمه

مصرف کلی افزودنی‌های خوراکی 139 bs در هر سال برای هر فرد است. اگر افزودنی‌های معمولی (عمومی) از قبیل ادویه‌جات، شکر، نمک، عسل، فلفل، خردل، دکستروز و ... منع شوند، مصرف به 5 bs در سال کاهش می‌یابد. به خاطر مصرف گسترده، ارزیابی پیامدهای آن برای سلامتی مصرف‌کنندگان، به خاطر حضور افزودنی‌های خوراکی تازه سنتز شده (ترکیب‌شده) قبل از شروع تولید بر طبق دستورالعمل‌های پذیرفته‌شده از قبیل سازمان غذا و دارو (FDA) ، سازمان حفاظت محیط‌زیست ایالات‌متحده (EPA) و اداره‌ی ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) ضروری است. "رد بوک 2000" یکی از فرم‌های تجدیدنظر شده‌ی دستورالعمل رد بوک 2 است که در سال 1993 توسط FDA چاپ شد؛ همچنین به عنوان "دستورالعمل‌های سم شناسی برای ارزیابی ایمنی افزودنی‌های خوراکی مستقیم و افزودنی‌های رنگی استفاده‌شده در مواد غذایی" تعریف شد.