دانلود ترجمه مقاله تغذیه و بهداشت ماهی های پرورشی - مجله Ncbi

دانلود ترجمه مقاله تغذیه و بهداشت ماهی های پرورشی - مجله Ncbi
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تغذیه و بهداشت ماهی های پرورشی
عنوان انگلیسی
Nutrition and health of aquaculture fish
صفحات مقاله فارسی
41
صفحات مقاله انگلیسی
26
سال انتشار
2012
نشریه
Ncbi
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
4335
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی منابع طبیعی، شیلات، زیست شناسی و مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
عمل آوری فرآورده های شیلات، علوم جانوری، صید و بهره برداری آبزیان، تکثیر و پرورش آبزیان، علوم مواد غذایی و بوم شناسی آبزیان
مجله
مجله بیماریهای ماهی (Journal of Fish Diseases)
دانشگاه
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه پورتو، پرتغال
کلمات کلیدی
مکمل های غذایی، مقاومت به بیماری، بهداشت ماهی، تغذیه ماهی، عناصر مغذی
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
پروتین ها و آمینواسید ها
تاثیر پروتین و آمینو اسید بر روی شرایط بهداشتی
لیپید ها و اسید های چرب ضروری
EFA در شرایط بهداشتی
کربوهیدرات ها
ویتامین ها
ویتامین ها و شرایط سلامتی
ویتامین ها و پاسخ به تنش
ویتامین ها و اکسیداسیون لیپید
مواد معدنی
مواد معدنی و سلامتی
ترکیبات غیر مغذی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Under intensive culture conditions, fish are subject to increased stress owing to environmental (water quality and hypoxia) and health conditions (parasites and infectious diseases). All these factors have negative impacts on fish well-being and overall performance, with consequent economic losses. Though good management practices contribute to reduce stressor effects, stress susceptibility is always high under crowded conditions. Adequate nutrition is essential to avoid deficiency signs, maintain adequate animal performance and sustain normal health. Further, it is becoming evident that diets overfortified with specific nutrients [amino acids, essential fatty acids (FAs), vitamins or minerals] at levels above requirement may improve health condition and disease resistance. Diet supplements are also being evaluated for their antioxidant potential, as fish are potentially at risk of peroxidative attack because of the large quantities of highly unsaturated FAs in both fish tissues and diets. Functional constituents other than essential nutrients (such as probiotics, prebiotics and immunostimulants) are also currently being considered in fish nutrition aiming to improve fish growth and/or feed efficiency, health status, stress tolerance and resistance to diseases. Such products are becoming more and more important for reducing antibiotic utilization in aquafarms, as these have environmental impacts, may accumulate in animal tissues and increase bacterial resistance. This study reviews knowledge of the effect of diet nutrients on health, welfare and improvement of disease resistance in fish.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
تحت شرابط پرورش، ماهی ها در معرض افزایش فشار ناشی از شرایط محیطی( کیفیت آب و کمبود اکسیژن) و شرایط بهداشتی( انگل ها و بیماری های عفونی) قرار می گیرند. همه این عوامل تاثیراتی منفی بر رفاه ماهی و عملکرد کلی و متعاقب آن تضرر اقتصادی می گذارند. اگرچه عملیات مدیریت خوب نقش مهمی در کاهش اثرات تنش زا دارد، آسیب پذیری به تنش غالبا تحت شرایط ازدحام بالاست. تغذیه کافی برای اجتناب از علایم کمبود، حفظ عملکرد مناسب حیوان و پایداری بهداشت و سلامتی ضروری است. به علاوه بدیهی است که رژیم های غذایی مملو از عناصر خاص( آمینو اسید ها، اسید های چرب ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی)، در سطوح بالاتر از مقدار مورد نیاز می توانند موجب بهبود شرایط بهداشتی و مقاومت به بیماری شوند. مکمل های غذایی از نظر پتانسیل آنتی اکسیدانی خود ارزیابی می شوند زیرا ماهی ها در معرض خطر اکسیداسیون به دلیل حجم بالای اسید چرب های فوق اشباع در هر دوی بافت و جیره غذایی قرار دارند. ترکیبات عاملی به جز عناصر مغذی ضروری نظیر پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و محرک های ایمنی امروزه در جیره ماهی ها برای بهبود رشد آن و افزایش کارایی تغذیه ، وضعیت بهداشت، تحمل تنش و مقاومت به بیماری در نظر گرفته می شوند.چنین محصولاتی روز به روز برای کاهش مصرف آنتی بیوتیک ها در مراکز تکثیر و پرورش اهمیت پیدا می کنند زیرا آن ها دارای اثرات زیست محیطی نامطلوب هستند و در بافت های جانوران تجمع پیدا کرده و مقاومت باکتریایی را افزایش می دهند. این مطالعه به مرور اثرات رژیم غذایی بر بهداشتف رفاه و بهبود مقاومت به بیماری در ماهی ها می پردازد.

بدون دیدگاه